| Cornelia Scarlett | |
|
+24Ryan Legolas Lawliet Jason Parker Leonard L. Carter Hector Sentius Stella Fabiano Robert Harris Eduard Ryan Longrange Amy Kleppy Clara Thompson Isabelle Coco Franke Lucianna Fackrell Dryope Glauce Charon Edward Kevin Hawke Aleda Beth Hwang Lara Adams Rose Denise Harris A. Anna Bianca Sentius Cassandra Masen Satellite Morgan Serena Su Hanzadeoğlu Arthur Dragomir Ange Morgan Lamartine Alexandra Bethany Daniels Cornelia Fackrell 28 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Cornelia Scarlett C.tesi Ekim 16, 2010 2:41 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ad Soyad: Cornelia Scarlett Yaş: 16 Uyruk: Melez/ Poseidon kızı Doğum Yeri: New York Doğum Tarihi: 03.01.1994
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bildiği Diller: Türkçe, İngilizce, İtalyanca, Fransızca, Almanca.. Tarafınız: Tanrılar Silah: Gümüş renginde, tutulduğu kısım gümüş parlak taşlarla süsenmiş, ince, uzun ve keskin bir kılıç.. Pegasusunuz: Adı Alice. Kuyruğu, toynakları beyaz ve parlak bir renkte. Kanatları da beyaz ama kenarları gri çizgi şeklinde. Gözleri mavi ve yeşil arasında değişmekte olup pegasuslar arasında dikkat çeker. Genelde asi olmasına rağmen sadece Lia'nın sözünü dinler. Eğlenmeye bayılır, onunla uçmak harika bir duygudur. Şekerlemeleri de çok sever.
Kişisel özellikler: Cana yakın, iyi kalpli ve sevecen biri. Duygusal olmama rağmen güçlü bir yapısı var. Kendine özgüveni çok. Dostlarına karşı korumacı ve düşmanları az olsada onlara ceza vermesini iyi bilen biri. Fiziksel özellikler: Sarı uzun ve düz saçlı, 1.72 boyunda, yeşil ve ela arasında değişen göz renginde, güzel bi kız.
Kampa gelmeden önce: Okul ve ev arasında gidip gelen bir kızdım. Arkadaşlarımla takılırdım sürekli. Eğlenceli ve komik bir hayatım vardı. Annem iş seyahatlerine çıktığı için yalnız büyüdüm de denebilir. En çok yanımda kardeşim gibi olan Lena vardı. Bu yüzden biraz asi bir yapım var. Kimsenin lafları altında kalmaz, emir almazdım. Duygusal ve içine kapanık bir yapım olsada cesaretliydim ve kolay kolay hiçbir şeyden korkmazdım.
Kampa geldikten sonra: Hayatım tümüyle değişti. Yeni arkadaşlar edindim. Burada da çok eğlenceli geçiyor zamanım. Maceralı yeni bir hayat bu olsa gerek. Bu hayatımı çok sevmeme rağmen eski hayatımdan sadece annemi ve Lena'yı özlüyorum. Şimdi de karakterim hiç değişmedi. Asi ve duygusal bir yapım vardı ve yine hala öyle. Arkadaşlarım, kardeşlerim her şeyden değerli benim için..
Sevdiklerim: Kardeşlerim, dostlarım Macera'ya atılmak Jason Su Mavi renk Pegasuslar Melez kampı
Sevmediklerim: Kendini beğenmişler Yalanlar Böcekler Medusa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]^İlişkiler^ Kardeşlerim & Kuzenlerim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Rosamarie Sea Rose bitanecik kardeşim benim. Kampa geldiğimde buraya alışmama çok yardımcı oldu. Onu çok seviyorum ve iyiki onunla kardeşiz. Onunla gezmek, sohbet etmek çok güzel. İyiki varsın kardeşim..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Robert Harris Hades'in oğlu, yani kuzenim, ayrıca da eniştem.. Kardeşimle sevgililer ve benim kamptaki en sevdiğim çiftler.. Kuzenimle baya iyi anlaşıyorum, buradaki dostlarım arasında. Ayrıca ona güvenim sonsuz ve sevdiğim melezlerden. Bir de onunla uğraşmayı da çok seviyorum, sinir etmek çok eğlenceli oluyo Ama şunu da unutmamalısın ki enişte kardeşimi üzersen bende seni üzerim, elimden çekeceğin olur
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Stella Fabiano Bitanecik kuzenim benim.. Onunla çok iyi anlaşıyorum. Hades'in kızı olmasına rağmen çok canayakın ve çok eğlenceli. Onun yanında istediğim herşeyi rahatlıkla yapabiliyorum.. Onunla birlikte zaman geçirmeyi çok seviyorum. Bu kamptaki sevdiğim ve güvenebildiğim dostlarım arasında. Seni seviyorum kuzen..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hector Sentius Hades'in diğer bir oğlu yani kuzenim Hec.. Onunla da diğer kuzenlerimle olduğum gibi çok iyi anlaşıyorum. Onunla uğraşmak benim hobilerim arasında.. Bana bazen sinir ettiğim için kızsa da kampta en iyi anlaştığım dostlarım arasında..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Leonard Luke Carter Zeus'un oğlu yani kuzenim.. Onunla da çok iyi anlaşıyorum. Birlikte gezdiğimiz zaman sürekli gülüyoruz. Onunla çok macera yaşamasamda her maceraya atılışımızda illa başımızı belaya sokuyoruz.. Enlerim arasındasın kuzen ve iyi bir dostsun..
Dostlarım & Arkadaşlarım
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Serena Melanie Holls En yakın dosttan öte kardeşim gibisin. Çok farklısın benim için. Bütün hayatımı, sırlarımı, düşüncelerimi biliyorsun. Seni fazlasıyla çok seviyorum. Umarım bu kardeşliğimiz hiç bozulmaz ve biz hep böyle yakın oluruz..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Lucianna Fackrell Lucy'm kampta en sevdiğim dostlarım arasında.. Onunla neler yapmadık ki. Bir sürü maceraya birlikte atıldık ve her durumda benim yanımda oldu. En yakın dostlarımdan.. Seni çok seviyorum bitanem..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Satellite Morgan Kampa geldiğimde ilk tanıştığım melezsin. Bana çok yardımın dokundu ve hala da her konuda yardım ediyorsun. Seninle canavarlarla savaşmakta harika oluyor. Ayrıca kamptaki en yakın dostlarımdan birisin. Seninle tanıştığım için çok şanslıyım ve seviyorum seni cadım umarım hep böyle dost kalırız..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Amanda Sylise Ares'in güzel kızı. Neredeyse kampta en çok takıldığım arkadaşımsın. Seninle olan dedikodularımızı ve maceralarımıza bayılıyorum. Kardeşim olmasan da kardeşlerim kadar yakınsın bana ve seni çok seviyorum..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Annalynne Johnsson Bi Afrodit kızı daha. Bunlar neden bu kadar canayakın olmak zorundalar ki. Anna'yı da diğerleri gibi çok seviyorum. İyi kalpli ve güler yüzlü. Onunla gezmek çok zevkli. Buradaki dostlarımdan biri. Pembe şekerim o benim çok seviyorum ben onu. Kamptaki en yakın dostlarımdan..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Jessica Adams Jess kampa ilk geldiğim gün kulübeme gelmenle çok cana yakın biri olduğunu anladım. O zamandan beri en yakın dostlarımdansın ve seviliyorsun. Beni kampta iyi karşılaması çok hoşuma gitmiştiti. Bir de onunla macera yaşamak harika oluyor. Umarım bu hep böyle sürer ve aramız hiç bozulmaz..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Anna Maria Perrez Hekate'nin kızı. Onunla ilk gördüğümde dost olacağımı anlamıştım. Benimle neredeyse aynı düşüyor ve bu da ikimizi çok eğlenceli yapıyor. İlk denizdeki maceramı onunla yaşadım denebilir. O zamandan beri çok iyi anlaşıyoruz ve onu çok seviyorum. En sevdiğim dostlarım arasında..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Amy Kleppy Hermes'in kızı.. Onunla tanışmamız tam bir teasdüftü. Ama bana iyiki buraya gelmişim dedirten melezler arasında. Onu çok seviyorum. Aramız çok iyi. Kardeşim olmasa da bana kardeşim kadar yakın ve destek olan kişiler arasında. Hep yanında olacağım melezlerden biri. Umarım bu dostluğumuz hep böyle kalır ve hiç bozulmaz.. (:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Eduard R. Longrange Hephaistos'un oğlu.. Onunla yeni tanışmamıza rağmen buradaki en sevdiğim dostlarımdan biri.. Onun sayesinde bir sürü macera yaşamaya başladım ve bunların hepsi çok eğlenceli geçiyor.. Onunla dolaşmayı seviyorum ve sürekli yapıcak birşeyler buluyorum onunla..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Dryope Glauce Charon Yeni gelen Persephone'nin kızı. Onunla ilk karşılaşmamız plajda oldu ve o zamandan çok iyi anlaşacağımızı biliyordum. Şimdi o benim dostum, sırdaşım, herşeyim.. En önemlisi de öz olmasa da kardeşim. Onunlayken de sürekli başımıza olmucak şeyler geliyor. Yine de onunla dolaşmayı, vakit geçirmeyi seviyorum. Seni de çok seviyorum Dry. Her zaman yanındayım ve seni hiç bırakmıyacağım.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Adrian Black Ares'in oğlu.. Adrianla aram çok iyi. Ares çocuklarının hepsinde olduğu gibi o da çok eğlenceli. Sevdiğim ve iyi anlaştığım arkadaşlarım arasında (:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Alexandra Regina Daniels All kampta çok sevdiğim arkadaşlarım arasında. Çok canayakın ve tatlı bir kız. Afrodit çocuklareına karşı olan sevgimde onun sayesinde başladı denebilir. Onunla sohbet etmekte çok güzel ve zevkli Seviyorum kız seni umarım bu arkadaşlığımız hiç bitmez..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ange Spike Russo Ange çatlağım benim. Onu çok seviyorum ve onunla olduğum zaman gülmemek imkansız. Beni en kötü durumda bile güldürmeyi başarıyor. Genellikle beraber geçirdiğimiz her zaman bir olay başımıza geliyor. Yine de onunla vakit geçirmek çok eğlenceli
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Isabelle Coco Franke Hermes'in kızı.. İyi kalpli, deli dolu ve sevecen.. Onunla çok iyi anlaşıyoruz ve çok sıkı bir dostluğumuz var. Umarım bu hep böyle devam eder.. (:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Maya Marie Collins Tanışmak için kulübesine gitmiştim. Oradan da beraber kaçmıştık. Macerayı seviyor ve tam benim aklımdan. Onunla çok iyi arkadaşız.. Umarım bu arkadaşlığımız daha da ilerler ve dost oluruz.. (:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Arthur Dragomir Afroditin tek oğlu. Kampta iyi anlaştığım melezlerden. Onunla kampa aynı anda geldik denebilir. İyi biri olduğu çok belli. Dost olunabilecek biri. Umarım yakında diğer afrodit kızları gibi onunlada çok iyi anlaşır ve dost oluruz..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Selly Emily Greene Afrodit'in kızlarından biri. Onu çok seviyorum. Bu kamptaki en canayakın ve sevimli kızlardan birisi. Tam benim aklımdan ve düşüncelerimiz çok uygun. Onunla vakit geçirirken de çok eğleniyorum. İyiki bu kampa geldim dedirten dostlarımdan. İyiki onu tanımışım. Umarım bu arkadaşlığımız hiç bozulmaz ve hep böyle dost kalırız..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Aleda Beth Hwang Bu kampa geldiğimde tek bana uzak davranan melezdi. Nedenini o zamanlar anlamasamda sonradan öğrendim ki Poseidon'un diğer kızı olmamı kabullenememiş. Aslında bunu öğrendikten sonra Aleda ile arkadaş olma düşüncelerimi kafamdan atmıştım. Beni kabullenememesini anlamamıştım ama sonradan karşılaşıp konuştuğumuzda iyi biri olduğunu anladım. Umarım bundan sonra da uzak kalmayız ve iki iyi arkadaşlar oluruz.
Edward Kevin Knıght Apollon'un oğlu olmasına rağmen aslında benim abim gibi benim için. Bana abimmiş gibi davranıyor ve beni koruyor. Bu çok hoşuma gidiyor. Ayrıca onu sinir etmeye de bayılıyorum. Onunla zaman geçirmek bir harika. Onunla kolay kolay tartışmasakta arada -genelde benim yüzümden veya nazımdan oluyor- tartışabiliyoruz. Yine de o bana abimmiş gibi davranmayı hiç bırakmadı. Onu bu yüzden dostum, abim gibi görüyorum.. Eklemek için: icon ve benim hakkımdaki düşünceleriniz -yada aklınızdaki kurgu-
En son Cornelia Scarlett tarafından Paz Ara. 12, 2010 4:52 am tarihinde değiştirildi, toplamda 22 kere değiştirildi | |
|
| |
Alexandra Bethany Daniels Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett C.tesi Ekim 16, 2010 2:44 am | |
| Wahhhayt be! Süper lejant kuzuşçum | |
|
| |
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett C.tesi Ekim 16, 2010 2:48 am | |
| Teşekkürler hayatımm | |
|
| |
Alexandra Bethany Daniels Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett C.tesi Ekim 16, 2010 2:51 am | |
| Ama harbi süper olmuş yaa | |
|
| |
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett C.tesi Ekim 16, 2010 2:53 am | |
| Ehehehe Çok saol ama sizin yaptıklarınızdan hiç bir faarkı yok | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett C.tesi Ekim 16, 2010 6:28 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Selam Lia ziyaret ediyim dedim Aklım şu anda suyla bulanıklaştı.(Havuzdan geliyorum da ) O yüzden kurgu gelmiyo aklıma sen bişiler bulsan olmaz mı?? | |
|
| |
Arthur Dragomir Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett C.tesi Ekim 16, 2010 7:36 am | |
| Selam Lia lejant güzel olmuş, iconu diğer lejantlarda bulabilirsin (biliyorum çok üşengecim) kurguyu da benim lejanttan bakarsın artık | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett C.tesi Ekim 16, 2010 8:05 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]En yakın dosttan öte gerçek kardeşim gibisin. Farklısın benim için. Sırlarımın hepsini neredeyse biliyorsun. Çok yakınız. Bu olmazsa normal arkadaş olalım. | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett C.tesi Ekim 16, 2010 9:11 am | |
| İlk tanıştığın melez ben miydim ne?Melez danışmanlığım bir harika dost daha edinmemi sağladı.Üç büyüklerdensin,seni seviyorum Lia.Canavarlar haklamak eğlenceli doğrusu. Bu benim ağzımdan sen kendi ağzına göre ayarlarsın kuzuşçum Bu da ikonum (Geç geldiğim için üzgünüm,dersane ^^) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett C.tesi Ekim 16, 2010 10:34 am | |
| selm Lia lejantın güzel olmuş beni de eklersen sevinirim, kurgu da biliyorsun, kampın ilk gününde tanıştık ve çok iyi anlaştık benzeri bir şey olabilir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett C.tesi Ekim 16, 2010 11:17 am | |
| Lejantımı beğenenlere çok teşekkür ederim, hepinizi ekledim (:
Not 1: Ange ben kurguyu böyle yazdım hayatım istrersen değiştiririz.
Not 2: Arthur üşengeç olsanda birşey olmaz ben aldım ve yazdım kurgumu. Bir de seninle bi rp yapalım bi ara sende istersen (:
Not 3: Sere kurguyu çok beğendim ve ekledim. böyle kalsın^^
Not 4: Sat geç kalmadın kuzumm ekledim seni umarım beğenirsin (: | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett C.tesi Ekim 16, 2010 6:22 pm | |
| Lia beni de ekler misin? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett C.tesi Ekim 16, 2010 7:59 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hiii! beni de beni de kurguyu sen belirle cnm bu arada,canavarlar denizi ve siren körfezinde sen olmasan işimiz bitmişti,seni seviyorum // |
|
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett C.tesi Ekim 16, 2010 9:07 pm | |
| Kardeşimmm beni de ekle lütfen Seni çok seviyorum! | |
|
| |
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett C.tesi Ekim 16, 2010 10:16 pm | |
| Hepinizi ekledim kızlar umarım beğenirsiniz ve bende sizi seviyorum (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett C.tesi Ekim 16, 2010 10:39 pm | |
| Çok güzel olmuş Lia saol | |
|
| |
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett C.tesi Ekim 16, 2010 10:45 pm | |
| Bişey deil Ange beğenmene sevindim | |
|
| |
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett C.tesi Ekim 16, 2010 10:52 pm | |
| Senin elinden çıkıyo beğenmemek zor mu bea | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett Paz Ekim 17, 2010 2:36 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Merhaba! Bende damlıyım dedim Lejantını çok beğendim.Ayrıca ünlünede güzelce bakma fırsatı buldum.Çok güzel bir ünlü seçmişsin | |
|
| |
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett Paz Ekim 17, 2010 6:34 am | |
| Lia çok güzel olmuş | |
|
| |
Aleda Beth Hwang Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett Paz Ekim 17, 2010 7:28 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Buyrunuz icon. Hmm şöyle birşey olsun kurgu. Ben kampa ilk geldiğinde Poseidon'ın bir kızı daha olmasını kabullenememiştim Rose'dan sonra. Ama daha sonra gördüm ki içinde hiç kötülük yok çok tatlı bir kızsın, ön yargımı yendiim ve tanıştııık. *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett Paz Ekim 17, 2010 7:51 am | |
| Sell damla hayatım dal burayada Ekledim seni Sell umarım beğenirsin canım Anna beğenmene çok sevindim, teşekkürler Aleda ekledim seni de | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett Paz Ekim 17, 2010 8:05 am | |
| Kurgumuzu beğendim Lia'm | |
|
| |
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett Paz Ekim 17, 2010 8:05 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett Paz Ekim 17, 2010 8:11 am | |
| Beğenmenize çok sevindim^^
| |
|
| |
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett Ptsi Ekim 18, 2010 1:38 am | |
| Önemli değil Lia | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett Ptsi Ekim 18, 2010 8:57 am | |
| bensiz lejan olurmuymuşşş !!! benide eklersen sevinirim Cornelia | |
|
| |
Dryope Glauce Charon Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett Çarş. Ekim 20, 2010 9:06 am | |
| *Cornelia Scarlett Lia bir Posedion kızı ve o benim kampta ilk tanıştığım melez. Gerçekten çok sıcak kanlı biri. İlk karşılaşmamızda onunla iyi anlaşacağımı biliyordum. Şimdi o benim dostum, sırdaşım, herşeyim... O benim öz olmasa da kardeşim. Onunlayken başımıza her türlü şey geliyor. Ama ben yine de onunla olmaktan fazlasıyla mutluyum. Seni seviyorum Lia. Her zaman yanımda ol. # [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]# Ruhum bu benim sana yazdığım ekle bakalım beni de. | |
|
| |
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett Perş. Ekim 21, 2010 7:27 am | |
| Ekledim Kev ve ruhum.. Umarım beğenirsiniz | |
|
| |
| Konu: Geri: Cornelia Scarlett Perş. Ekim 21, 2010 5:31 pm | |
| Lia benim iconumu değiştirir misin ünlümü değiştirdim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Cornelia Scarlett | |
|