| Geyik Bölümü -2- | |
|
+31Myrna Tudor Tiffany Trully Dryope Glauce Charon Ares Mitchie Carter Hector Sentius Clara Thompson Hermia Aigian Cocteau Cristina Black Pacely Wandrof Alan Sean Knıght Nikolaos Ephimovich Athena Leonard L. Carter Lara Adams Robert Harris Rose Denise Harris Artemis Persephone Alexandra Bethany Daniels A. Anna Bianca Sentius Danniel Hawke Cassandra Masen Serena Su Hanzadeoğlu Ange Morgan Lamartine Edward Kevin Hawke Lucianna Fackrell Aster Phoenix Ramona Antinus Satellite Morgan Arthur Dragomir 35 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 10:17 pm | |
| Ben özleriiimm senii meleğim,cadolozum,kardeşim,her şeyiiimm PS:I LOVE YOUUU ALEXXX!!! | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Paz Ekim 10, 2010 5:18 am | |
| Selamlar. | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Paz Ekim 10, 2010 5:23 am | |
| Selam Sere | |
|
| |
Alexandra Bethany Daniels Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Paz Ekim 10, 2010 7:02 am | |
| Heyyy dostlar yarın sınav var dershanenin ve bildiğiniz gibi dizi izleme bahanesi ile açtım şindik. Kevv! Bulaşma bana!!!!! Bak sonu kötü olur biliyorsun!!! Evet Sat espirilere doyum olmuyor bence de Kev'e Anna'mmmm kuşumm,kuzummm, meleğim..... Bende seni seviyorum hatta dipnotlusunda!! | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Paz Ekim 10, 2010 8:35 am | |
| Son 1-2 sayfayı okumadım. Yine de konuyu bilmememe rağmen ilk postlardan anladığım kadarıyla, paldır küldür olaya dalma ihtiyacı hissettim. Öncelikle, tanrıların mükemmel olmadığını ben de biliyorum ama hiçkimse onları -onlardan kastım özellikle annem- vurdum duymazlıkla suçlamamalı. Evet, kibirlerinden burunlarının ucunu göremiyor olabilirler ama tahtları tehlikedeyden atmaca gibi oluyorlar. Ayrıca, iki Nyks çocuğu ölümsüz olup Kronos'un tarafına geçmiş diye, korkudan altıma edecek değilim, en yakın arkadaşım Stell de ölümsüz, ben de ölümsüz -veya ölü- olabilirim, hayalete dönüşebilitem var. Hem, Titan Atlas'ın bile beynine komut verebiliyorum, Tanrı Ares'i düellolarda yeniyorum. Son asrın en iyi kılıç kullanıcısıyım ve bunca zamandır katıldığım hiçbir düelloyu kaybetmedim. Zekamdan ve savaş stratejilerimden, arkamdaki dostlarımın oluşturduğu güç potansiyalinden bahsetmiyorum bile. Kısacası, savaş varsa ben de varım ama doğrunun tarafındayım. | |
|
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Paz Ekim 10, 2010 8:45 am | |
| Yürü be Lucy!!! Poseidon kulübesi olarak arkandayız | |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Paz Ekim 10, 2010 9:03 am | |
| Evet yaa, kendini bilmez iki Nyks çocuğu beni neden endişelendirsin ki? Babam Ölüler ve Yeraltı Tanrısı benim! Kronos'un tarafındakiler ayaklarınızı denk alın, asabımı bozmayın, tanrılar forever! Bu arada Septiel!! Sakın yanlış bir seçim yapayım deme, ağabeyin olarak sana baskı uyguluyorum. Stell ve Hec, sizin için de geçerli. Hades kulübesi olarak tanrılar tarafındayız, itiraz kabul etmiyorum. Ee Jenny de gelse de, Üç Büyükler'in hepsi tarafının tanrılar olduğunu belirtmiş olsa Ee diğer kulübeler, sizin de görüşlerinizi alalım^^ | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Paz Ekim 10, 2010 6:01 pm | |
| Evvvettt! bence Kev hariç bizim kulübe onların fikrini değiştiririz diye düşünüyorum Sonuçta onlar iki tane bizse yüzlerce... (bide okuldaki F kılavyeyi bi çözsem daha hızlı yazıcam da!!) | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Paz Ekim 10, 2010 10:39 pm | |
| Ben her zaman tanrıların tarafındayım kronosla işim olmaz abiciğim | |
|
| |
Aster Phoenix Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Paz Ekim 10, 2010 11:27 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Paz Ekim 10, 2010 11:33 pm | |
| önemli değil bizde sizde olmayan tanrı sevgisi var bu da bizi yüzlerce yapar Lulu'cuk | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Paz Ekim 10, 2010 11:36 pm | |
| bizde de sizde olmayan titan sevgisi var(puhaha iyi alıntı) | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Paz Ekim 10, 2010 11:42 pm | |
| evet işte bu da sizi ezik yapar Lulu'cuk | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Paz Ekim 10, 2010 11:48 pm | |
| titanların neresi ezik söyle? ayrıca titanla tanrılardan daha güçlüdür.Ve bilinki soyunuz titanlardan gelmektedir.Onlar olmasaydı sizde olamazdınız.Ayrıca dünyayı yaratanlarda titandır.(Gaia) | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Ptsi Ekim 11, 2010 12:38 am | |
| banane??Soyumuz titanlardan geliyo olabilir Lulu'cuk ama onlar kötüler bunu göremiyo olman çok yazık!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Ptsi Ekim 11, 2010 1:04 am | |
| Lulu'cuk ister misin biz Afrodit çocukları seni tüm Tanrılar'ın köpeği yapalım???
Unutma biz senin bu konudaki fikirlerini değiştirebiliriz,annem de daha fazlasını yapar... | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Ptsi Ekim 11, 2010 1:08 am | |
| Ah! Lulu ne kadar da safsın! Titanlar seni kullanıyorda haberin yok! | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Ptsi Ekim 11, 2010 1:39 am | |
| - Annalynne Johnsson demiş ki:
- Lulu'cuk ister misin biz Afrodit çocukları seni tüm Tanrılar'ın köpeği yapalım???
Unutma biz senin bu konudaki fikirlerini değiştirebiliriz,annem de daha fazlasını yapar... tabi annen Tartarus'a inip Kronos'un yanına kadar gelebilcek cesareti varsa (puhahhaha) Ayrıca beni kullandıkları falan yok. | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Ptsi Ekim 11, 2010 1:42 am | |
| - Lelouch Lamperouge demiş ki:
- Annalynne Johnsson demiş ki:
- Lulu'cuk ister misin biz Afrodit çocukları seni tüm Tanrılar'ın köpeği yapalım???
Unutma biz senin bu konudaki fikirlerini değiştirebiliriz,annem de daha fazlasını yapar... tabi annen Tartarus'a inip Kronos'un yanına kadar gelebilcek cesareti varsa (puhahhaha) Ayrıca beni kullandıkları falan yok. işte bu yüzden seni kullandıklarını göremiyorsun Lulu'cuk Savaşta en önde bizi yani melezleri gönderiyorlar...Neden? Çünkü hiçbir işe yaramıyorsunuzz!! Kullanıyorlar sizi anlamıyorsun!! Lulu'cuk | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Ptsi Ekim 11, 2010 1:44 am | |
| savaşta bizi ilk göndermiyorlar.İlk olarak canavar sonra melez(2. sıra) ve ben ve Thenoma savaşmak için gönderilmeyecez.Buda bizim kullanıldığımız anlamına gelmez | |
|
| |
Arthur Dragomir Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Ptsi Ekim 11, 2010 2:14 am | |
| Hades çocukları ölüleri çağırdığında bizim de sayımız artıcak ama (tabi çağırırsalar) üstelik melezlerin çoğunun özel güçleri ve sihirli eşyaları var onlarında bizim işimize yarayacağına eminim | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Ptsi Ekim 11, 2010 2:27 am | |
| Yeter!2 Nyks çocuğu övünüp,duruyor.3 Büyükler'in övünmesi için neden çook,isterse övünebilirler kimse onlara bir şey diyemez.Ama 12 Tanrıdan bile olmayan Nyks çocukları Kronos'un tarafına geçti ne övünmelerine gerek var (-zaten övünecek bir şey yok 2 melez birçok melezi dize mi getirecekler,öldüremezsek öldürmekten beter ederiz-) ne de bizi yeneceklerine inanma düşüncelerini bize bildirmelerine gerek yok.Bir ölümsüzlük tutturmuşsunuz gidiyor yeter! | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Ptsi Ekim 11, 2010 3:38 am | |
| Sat son noktayı koydu | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Ptsi Ekim 11, 2010 3:54 am | |
| - Satellite Morgan demiş ki:
- Yeter!2 Nyks çocuğu övünüp,duruyor.3 Büyükler'in övünmesi için neden çook,isterse övünebilirler kimse onlara bir şey diyemez.Ama 12 Tanrıdan bile olmayan Nyks çocukları Kronos'un tarafına geçti ne övünmelerine gerek var (-zaten övünecek bir şey yok 2 melez birçok melezi dize mi getirecekler,öldüremezsek öldürmekten beter ederiz-) ne de bizi yeneceklerine inanma düşüncelerini bize bildirmelerine gerek yok.Bir ölümsüzlük tutturmuşsunuz gidiyor yeter!
adam haklı beyler neyse 1-)Nyks tanrılar ve titanlardan daha önce yaratıldı.Hatta çoğu tanrının(17 galiba) annesidir. 2-)Nyks hakkında bilgi edin.Ordaki mitlere göre Zeus'a karşı plan yapmış ve işlemiştir | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Ptsi Ekim 11, 2010 3:58 am | |
| ama on iki olimposludan değil, onlar kadar güçlü de değil üstelik Satellite bir kız, adam değil | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Ptsi Ekim 11, 2010 4:00 am | |
| inciden alıntı yaptım cCc papağan reyiz cCc | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Ptsi Ekim 11, 2010 4:02 am | |
| | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Ptsi Ekim 11, 2010 4:33 am | |
| Oha Pelouch,bizim sınıfta da aynısını diyorlar ve ben de diyorum Ama aynı fikri savunduğumuzu göstermez | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Ptsi Ekim 11, 2010 4:35 am | |
| sizin sınıf tam incici o zaman cCc dedeler cCc (bunu merat etmeyin eğer merak eden varsa pm atsın) | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- Ptsi Ekim 11, 2010 4:36 am | |
| Adam kral ya | |
|
| |
| Geyik Bölümü -2- | |
|