| Geyik Bölümü -2- | |
|
+31Myrna Tudor Tiffany Trully Dryope Glauce Charon Ares Mitchie Carter Hector Sentius Clara Thompson Hermia Aigian Cocteau Cristina Black Pacely Wandrof Alan Sean Knıght Nikolaos Ephimovich Athena Leonard L. Carter Lara Adams Robert Harris Rose Denise Harris Artemis Persephone Alexandra Bethany Daniels A. Anna Bianca Sentius Danniel Hawke Cassandra Masen Serena Su Hanzadeoğlu Ange Morgan Lamartine Edward Kevin Hawke Lucianna Fackrell Aster Phoenix Ramona Antinus Satellite Morgan Arthur Dragomir 35 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Persephone Tanrıça/GM
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 4:32 am | |
| Merhaba Kevin. Nasılsın bakalım Apollon çocuğu? | |
|
| |
Artemis Tanrıça/GM/Bayrak Kapmaca Koordinatörü
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 8:08 am | |
| Şu Afrodit oğluyla uzuun bir konuşma yapmam gerekecek... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 8:54 am | |
| Ah, ah! Burada bir akıllı ben mi varım? Bi ben bu nyks çocuklarını hafife almıyom galiba. 1-Bizde 1 ölümsüz onlarda milyarlarca var 2-Ölmeyen ruh emici şeyleri nasıl halletcez? 3-Kankamın ihanetine uğradım iyi mi? Neden Thenoma? neden? 4-Korkak gibi göründüğümü biliyorum ama birkaç yüz melezle birkaç milyar ölümsüzü aynı kefeye koyacak kadarda aptal değilim! Kendinize gelin be! Ağzımı bozdurtmayın benim! Of, of! Şimdiden herkese aptal dedirttiniz bana! Kev, kendine gel, savaşta kaybedince ölmek işi sadece artemis savaşçılarına özgü bir şey. Bu Nyks çocukları için geçerli değil. Ah, zaten Thenoma iblis gibi birşeye dönüştü. O rp'leri dikkatli okuyan bir ben mi varım? 5-Tanrılar çok afedersiniz ama gerçekten armut topluyorlar! Kendi işinizi bir kenara bırakın sizde! Bir kez olsun birlikte çalışıp yenin şu kronos'u ondan sonra didişin! Aaa! Adamın asabını bozuyor bu işte! 6-Ben hafife almicam bunları ve kendim bir ordu yaratmaya çalışcam. 7-Sırf bu yüzden Styks'e atlamayı düşünüyorum! Siz artık ne halt yerseniz yiyin! 8-İyice karakterime benzedim bende. Kendimi düşünen manyağın teki oldum lan! Ayh! Lanlamaya başladım ben. Çenemi kapasam iyi olacak. |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 8:58 am | |
| Birde onların tarafına geç tam olsun (sen başkasının bir başka profilimisn öyle gibi geldide bu konuşmaları sinir kaptığım gıcık ve çok afedersiniz salağın teki bir arkadışmda söylüyordu.Umarım ona benzemezsin ) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 9:01 am | |
| O arkadaş dediğin kişi Laudomia olabilir mi? ben bu siteye o soktu. Ondandır. Ayrıca çooooooooooooo...k fazla hafife alıyorsunuz abarttınız iyice. Ben mantık yanlısı biriyim. Ayrıca kendimi düşünen bencil insanın tekiyim bu yüzden bu konuda benimle tartışmaya girmeseniz iyi olcak. |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 9:04 am | |
| Tanrılar Kronos'u hafife almıyor melez, onlarda milyarlarca ölümsüz yok, canavarlar savaşta ölebilir, Titanlarla da biz ilgileniriz zaten, sizin onlarla uğraşmanıza gerek yok, avcılar o ruh emici saçmalıkları yüzünden ölmezler onların kılıç veya okla yara almaları gerekir.. Asıl tuhaf şey Titanlar ölümsüzdür, ruh emicilerin onları öldürmesi biraz saçma olmuş. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 9:13 am | |
| Gerçekten tek dikkatli okuyan benim galiba! Sinir krizi geçirtecek bu site bana! Orada ölümden bahseden kim? Kronos hangi durumdaysa orada toza dönüşen titanda öyle. Ayrıca ruh emici ıvır zıvırı sadece zayıf kalmalarını sağlamış belliki. Ayh! Ben sıkıldım bu tartışmadan! Ve belki kabalık ediyorum ama doğruyuda söylüyorum! Tanrılar kendi meselelerine daha fazla önem veriyorlar! Zeus, Poseidon ve Hades'le didişeceğine biraz Kronos'a ağırlık versin! Peh! Zaten günü hep melezler kurtarıyor! DAha önce Percy kurtardı. Bakalım şimdi kim kurtaracak? |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 9:16 am | |
| Sen Tanrıların konuşmalarını okudun mu peki! Tanrılar Savaşı falan kalmadı! Zeus bunu kendisi yazdı. Henüz savaştan haberi olan pek Tanrı yok ben de dünyada çok takıldığım için biliyorum bunu! Zaten konseyde bu konu da konuşulacak! Sabırlı olun biraz, savaş ilan edileli daha 1-2 gün olmuş. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 9:17 am | |
| Sabır özel bir meziyettir Tanrıça Artemis. Ama ne yazık ki bende yok!!! |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 9:19 am | |
| O zaman öğren, bir çok savaş, sabırlı olunması sayesinde kazanıldı, acele kararlar her zaman savaşın kaybedilmesine sebep olmuştur | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 9:20 am | |
| Ben olsam "acele karar" yerine "doğaçlama yapma" lafını kullanırdım. Ayrıca sabır bir meziyet nasıl öğrenebilirim ki!? |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 9:22 am | |
| biraz uğraşırsan sabırlı olabilirsin anlamında demiştim, cümleyi ben yanlış kurdum. doğaçlama ya da acele.... eğer sabırlı olsalar ve aceleci davranmasalar doğaçlama yapmalarına gerek kalmazdı | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 9:28 am | |
| ummmmm bir şey diyeceğim ''Sadece savaşın başlamasını bekliyelim ve birkaç canavar kıçı tekmeliyelim'' derim ne derseniz | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 9:30 am | |
| Ayh! Forum kurallarına aykırı olmasa büyük harflerle yazardım bu "Ayh!" lafını ama neyse. Ben başka bişi kastetmiştim ama sinir krizi geçireceğim bu gidişle. Yeni bir konu bulunana kadar ben çıkıyorum. Şimdi bir laf söylerdim ama Tanrıçayı kızdıracağım kadar kızdırdım sanırım. Daha fazla laf söylersem avcılarını üstüme salar sanırım. Bana benim dilimden anlayacak bir adam bulun lütfen! Kevin'la anlaşamayacağım kesin bir şey zaten. Onun benimdilimden anlamayacağı herkesin bildiği bir şey. |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 9:32 am | |
| Evet benim mantığım yumruklarla oluyor onunki konuşmayla | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 9:34 am | |
| Hades'in kızıyla aynı fikirdeyim, biz anlaşamadık! O farklı bir şey söylüyor ben farklı.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 9:36 am | |
| Mantığının yumruklarla olduğu belli Kevin.(Nasıl bir mantıksa artık?) Offf! Pınar'ım gelsede konuşsak ama girmiyorki işte! Girsene kızım ya! Of! Yine kendimle konuşmaya başladım. Biri girsin şu başlığa! Ben Kevin'la laf dalaşına başlicam yoksa! Kurtarsın biri beni! Bu arada tanrıçam beni anlamanıza sevindim. |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 9:38 am | |
| merak etmeyin tanrıça artemis bazı melezler hareketlidir yerinde duramaz canavar falan keser bazılarıda böyle boşuna konuşur işte ne yaparsınız (hakketen boşa konuşuyordun , sence o yazdıkların kimseyi savaşa girmekten alı koyarmı bunu gerçekten düşündünmü ? ) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 9:41 am | |
| Alı koymaya çalışan kim ki? Ayh! Bu sefer kuralı çiğnicem ama! AYH!!!!! Kevin'la laf dalaşına girip seviyemi düşürmeyeceğim. (Hangi aklı başında insan Jared Padelecki'yi bırakır ki?) Of be! Benim dilimden anlayan adam gelsin bir an önce! Bari tanrıçam siz kurtarın beni! |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 9:45 am | |
| Tanrıçam kurtarında sussun şu...şey | |
|
| |
Aster Phoenix Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 9:46 am | |
| o ruh emici olayını değiştirdik.Titanı güçsüzleştiriyor.Öldürmüyor .Edit yapıldı o rpye | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 9:46 am | |
| Pekala, bakın melezler, az önce benim yaptığım gibi birbirinizi anlamadan yazmayın. İsteyen istediğini yazabilir ve yapabilir, buna ben de dahil kimse karışamaz, isteyen canavarları yumruklar, isteyen styks nehrine atlar. Bu o kişiye kalmış. Ama bu savaşta herkes elinden geldiğini yapmak zorunda | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 7:12 pm | |
| Off kafam karıştı yhaa biri bana olayı açıklasın çünkü Tanrı Ares e benzemeye başladım ben yhaa anne kurtar beniiiii!!!!! | |
|
| |
Alexandra Bethany Daniels Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 7:35 pm | |
| Sen ares'e, ben Eris'e Bu olayda annemin bir parmağı mı var yoksa. Ares soyuna benziyoruz. Bu savaş hakkında şunu söylemek istiyorum. Çok saçma yerlere gidiyor ama Tanrılar bir şey yapmıyorlarsa mutlaka bir bildikleri vardır. Boşuna yüzyıllardır hayatta değiller ve mutlaka bir stratejileri vardır. Tanrıça Athena kampta ve kampı koruyabilir. | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 8:07 pm | |
| Evet kardeşim öyle oldu Sana katılıyorum Tanrıça Athena bizi korur ve Tanrıların bir bildiği vardır. | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 8:12 pm | |
| Olnların tarafında olmamak onlara yapacağımız en büyük ihanet olur. Evet bize evebeynlik yapmamış olabilirler fakat şu ana kadar yaşamamıza izin verdiler ve bizi korudular. Zeus bile Thalia'yı korudu ve koruyor. Bunu yapmamız en büyük hatamız olur. | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 8:41 pm | |
| Haydin kahramanla. Çarşamba görüşürüz. Galiba Salı abla evde, yarın da sınav var Özleyin beni | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 9:50 pm | |
| Alex seni özledik bak karnıma bir ağrı girdi ahhh pardon sadece acıkmışım | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -2- C.tesi Ekim 09, 2010 9:55 pm | |
| Esprilerine doyum olmuyor Kev :haha: | |
|
| |
| Geyik Bölümü -2- | |
|