42- Hoover Barajı'nda bir macera yaşayacaksın.
Mekan: Hoover Barajı
Katılacaklar: Sen ve istediğin herkes
Shadow! Shadow dedim! Saçlarımı yemeyi kessene abicim, onların kökü var. Ahırda tek başıma yada diğer ses telleri olan ve diyaframı patlayana kadar bağıran pegasuslarla birlikteydim. Shadow saçlarımı kemirmeyi kesse çok çok çok mutlu olacaktım ama bu benim suçumdu- sanırım. Bay Abuk Subuk İş Veren geç uyanınca beni ahıra yollamıştı. neden-sırf ahıra uzun süre uğramıyorum diye.
Kuyruğum kaldı dercesine toynağını poposuna vurdu.
Bana bak sen susacak mısın. Doğru sen konuşamıyorsun ama toynakların gerçekten acıtıyo Shady.Homurdandı. Kuyruğunu yerdeki su birikintisinin içine salladı ve üstümü kirletti.
Merlin'in kirli donu adına Shadow! Sen tatlı bir çocuksun. böyle yaparsam seni Pega cennetine gönderirim. Fırçalamaya devam ettim.
Uzun süredir fırçalama işlemini tekrarladım. Güneş Melez Kampının tam tepesinde dikiliyordu.
İşim bitince yığınların üstüne oturdum ve kendi kendime şarkı söylemeye başladım. Apollon Kulübesinden Ann'nin pegasusu Lissa Shadow'un yanına yaklaştı.
Lissa Shodow'a eğilerek kafa salladılar ve ağızlarını oynattılar. Babamdan memnundum ama hep atlarla konuşmayı çok havalı bulmuşumdur.
Lissa Shadow'dan ayrılıp bana yaklaştı ve temen tökezledi. İki adım geri çıktı.
Biliyorum Lissa! Çok güzel kokuyorum, değil mi? Shadow sayesinde. Bana bir toynak tezek fırlattı. Shadow dişlerini gösterdi ve salak bir görüntü çizdi. Bu onun gülüşüydü-ne gariip! İğrenç gülüyordu ama bunu ona söyleyemezdim yoksa dişlerinide bana temizlete bilirdi.
Biliyor musunuz? Rüyada gibiyim. Kaslarımı hissedemiyorum ve benim abur cubura ihtiyacım var!Ne garip, benim de.Anggg! Tanrım! Bu ne güzel bir süpriz! Kalkıp boynuna atladım. Aslında bugüne şimdi gün denilirdi çünkü Ann buradaydı
Pega gibi kokuyorsun. dedi.
Bahar esansı gibi kokuyorsun. dedim.
Gülerek elini omzuma attı
Hey Ran. Sana temiz hava gerekiyor.Evet. Bencede. Hadi çayırlığa gidelimde be-O şekilde değil, diye elini dur işareti yaptı. Hınzır hınzır güldü ve
Görev'e çıkıyoruz.Şaka ediyosun.-Ang! Ciddi misin sen?!Bacım diyorum! Atla Pegana Hoover Barajına gidiyooooozzz!Shadow'a baktım.
Kişnedi.
Bu haksızlık! İki saattir tüylerini fırçalıyorum.Yine kişnedi.
Canımı sıkarsan ve 3 kez üstünden geçirmeye zorlarsan tüylerini fırçalamamı unut.Kanatlarını açıp şaha kalktı ve dudaklarını titretip kişnedi.
Biliyorsun tüylerini asla çekmem ama üstünden atma ve Lissa'ya yetiş, olur mu? Sen gölgesin, adının hakkını versen diyorum.Ann Pegasına bindi ve ahırdan çıkıp uçmaya başladı.
Lissa'yı geçebilir misin?Yine şaha kalktı. Kişnedi ve koşarak ahırdan çıktı ve kanatlarını açtı.
Sen geçte gerisini hallederiz. dedim kulağına.
Rekabet-hırsla karışık uçmaya başladık.