| Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ | |
|
+5Terra M. Winchester Zack Cliff Burton Nyks Zellana L. Tyler Andrea Grace Harvey 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Perş. Mart 03, 2011 7:38 am | |
| 29- Büyük bir grupla macera yaşayacaksın! (en az 8 kişi!) Mekan: İstediğin yerler Katılacaklar: Sen ve arkadaşların. (Açıklama: Bu görev, 'kehanet' veya 'labirent' görevleriyle birleştirilemez ve en az 4 mekan gezme zorunluluğu vardır.) Bu görevi benimle yapmak isteyen kendine güvenen melezler aranıyor! Ama çok online olan gelsin! | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Perş. Mart 03, 2011 8:02 am | |
| Ben gelemk isterim!! Hem yakından tanışmış oluruz Tabii istersen. | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Perş. Mart 03, 2011 8:14 am | |
| Tabii ki isterim ! Sadece 6 kişiciğe daha ihtiyacımız var. | |
|
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Perş. Mart 03, 2011 8:27 am | |
| O altı kişinin içine beni de alabilirsiniz. | |
|
| |
Zack Cliff Burton Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Cuma Mart 04, 2011 1:25 am | |
| Kabul ederseniz bende gelmek isterim. Büyük ihtimal sitenin en çok online olanlarından biriyim | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Cuma Mart 04, 2011 4:16 am | |
| Tamam o zaman.Hepiniz gelebilirsiniz.Grup tamamlansın hemen başlarız. | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Cuma Mart 04, 2011 4:18 am | |
| Kurguyu yapalım bari | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Cuma Mart 04, 2011 5:06 am | |
| Aynen ya. Yardımcı olun ama. | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Cuma Mart 04, 2011 5:09 am | |
| hmm. kehanetle birleştirilemez deniyor o zaman kahin çıkıp bize bir şey diyemez. O zaman bizler melez kafede otururken tanrıça athena bizi çağırsın ve bize bir grup canavarın ölümlüleri öldürmeye başladığını felan söylesin göreve çıkmamızı emretsin felan felan gerisi gelir aten başka fikri olan? | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Cuma Mart 04, 2011 5:46 am | |
| Bence senin fikir iyi. ^^ Ya da biri kampa canavar çağırsın.Biz de kampı korumak için seferberlik başlatalım ve canavarı çağıran o kişiyi yakalamak için göreve çıkalım.Biraz saçma oldu ama hangisi olursa olsun fark etmez. | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Cuma Mart 04, 2011 7:48 am | |
| birinin kampa canavar çağırması için kamptan birisi olması lazım. Bu yüzden finalde sıkıntıya düşeriz diye düşünüyorum. ama karar sizin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Cuma Mart 04, 2011 7:56 am | |
| Bn çağrıyım canavarı filan Kurguyu şöyle birşey yaptım, Şimdi kampın güçü azalıyo filan. Yani normal kişilerde girebiliyorlar.Bunun üzerine aramızdan birimizi Athena çağırır. Kahine giderler filan. Sonra birkehanet verilir. Kehanette labirente gidilmesi söylenmiştir. Orda işte bişiler olucak ama alakasız bir kurgu oldu | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Cuma Mart 04, 2011 8:06 am | |
| Bence kehanetle bir şey yapmayalım, çünkü boşu boşuna uğraşmış oluruz.Kehanet göreviyle birleştirilemedikten sonra bir anlamı olmaz bence kehanet yazmanın. Evet Zack haklısın, bizim için sıkıntı olur final.Senin önerin iyi aslında. Başka fikri olan? | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Cuma Mart 04, 2011 8:23 am | |
| Zell, burayı dikkate almadın galiba: Bu görev, 'kehanet' veya 'labirent' görevleriyle birleştirilemez. Düşünün, düşünün. Git iç, belki işe yarar.Bana hiç gelmedi ki kaçsın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Cuma Mart 04, 2011 8:37 am | |
| aaa okumamıştım ben öyle Daha kolay oldu o zaman | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Cuma Mart 04, 2011 8:52 am | |
| Evet. ^^ Birkaç kişi daha gelsin başlarız göreve.Eğer yeni bir fikir öneren olmazsa da Zack'in fikri uygun bence.O kurguyu kullanabiliriz. | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Cuma Mart 04, 2011 8:58 am | |
| Hani siz kamptan birisi canavarçağırır dediniz ya? Ben çağırmış olayım, bazı kişilere -kim olduklarını bilmiyorum - şaka olsun diye. Canavarı kontrol edebileceğimi sanmışım ama kontrol edememişim falan. | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Cuma Mart 04, 2011 8:59 am | |
| Süper fikir | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Cuma Mart 04, 2011 9:12 am | |
| Evet olabilir bence.Diğerleri de onaylarsa kurgumuz bu olur. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Cuma Mart 04, 2011 9:14 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Cuma Mart 04, 2011 11:26 am | |
| Yo yo. Vazgeçtim. Başkası çağırmış olsun canavarı. Hayali bir melez uydurun o çağırmış olsun. Ben o canavarı çağıracak kadar salak değilim! Mesela ben hemen bir isim verebilirim kabul ederseniz. | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Cuma Mart 04, 2011 11:42 am | |
| ben de katılabilir miyim? | |
|
| |
Allen Jacques Harth Nyks'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Cuma Mart 04, 2011 8:55 pm | |
| Ben de katılayım ya uygunsa | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Cuma Mart 04, 2011 9:25 pm | |
| Tabi katılabilirsiniz. Bakayım kaç kişi olduk, 6 kişi olmuşuz. ^^ İki kişi daha bulduktan sonra başlatacağım RP'yi.Başka kurgu önerisi var mı peki? | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Cuma Mart 04, 2011 9:27 pm | |
| bence benim söylediğimi yapalım ama yinede siz bilirsiniz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ C.tesi Mart 05, 2011 1:22 am | |
| En iyisi ben canavarı çağırmış olayım ve siz beni bulduğunuzda ben rpye dahil olayım. Yani sonradan. O kadar salak değilim ama herkesin kusurları vardır, ne yaparsınız. Bunu yapacak olmak beni üzüyor gerçi ama. Rpye kimler katılıyor bir bakalım. Andrea,Tamara, Eleanor, Zack, Thalia, Allen... Tüh ya. Thalia'yı severim ama ben canavarı çağırdıktan sonra kesin aramız bozulacak. Amaaan. Herkese ikinci şans verilir sonuçta. Bir de kime şaka yapmış olayım? | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ C.tesi Mart 05, 2011 2:18 am | |
| Bence kimse canavar çağırmasın.Kimsenin kimseyle arasının bozulmasına da gerek yok. Zack'in kurgusunu yapalım.Hem basit hem de olaylar kendiliğinden oluşur.Ne dersiniz? | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ C.tesi Mart 05, 2011 2:21 am | |
| süper deriz | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ C.tesi Mart 05, 2011 2:22 am | |
| | |
|
| |
| Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ | |
|