| Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ | |
|
+5Terra M. Winchester Zack Cliff Burton Nyks Zellana L. Tyler Andrea Grace Harvey 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ C.tesi Mart 05, 2011 3:03 am | |
| Biraz yukarıda yazıyor Nikki. | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ C.tesi Mart 05, 2011 5:00 am | |
| Kurgu fazla basit olmadı mı? Yani daha fazla aksiyon olabilir. | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ C.tesi Mart 05, 2011 5:16 am | |
| Buldum! Ben bir süre önce gizlic New York'a kaçtım ve yolda bir drakonla kapıştık. Ben o drakonu son anda öldürmüşüm ama drakonlar arkadaşlarının yarıdımına yetişip beni kaçırmış Size düşen de beni kurtarmak. İşte Athena sizi Melez Kafe'de bulup benim kayıp olduğumu söyleyimiş ve beni arama emri vermiş size. Ama gerçekten drakonlar beni kaçırdı. O rpnin linkini yollayayım isterseniz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ C.tesi Mart 05, 2011 5:21 am | |
| | |
|
| |
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ C.tesi Mart 05, 2011 7:40 am | |
| Niye görevi zorlaştıralım ki? Siz karar verin ya.Çoğunluk neyi isterse ben de ona uyarım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ C.tesi Mart 05, 2011 7:43 am | |
| Sper | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ C.tesi Mart 05, 2011 8:03 am | |
| Bence benim söylediğimi yapalım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ C.tesi Mart 05, 2011 8:05 am | |
| Bncede rakip arkadaşım ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ C.tesi Mart 05, 2011 8:10 am | |
| Andy, sen, Elen(bendeniz ben),Zack, Thalia, Allen. Lanet olsun, bir iki kişi daha gelse olacak. | |
|
| |
Isabelle Coco Franke Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Perş. Mart 10, 2011 12:33 am | |
| Ben de varım o zaman Ama bence 8 kişiyle sınırlı kalmayalım bir iki kişi daha gelsin daha çabuk biter görev. | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Perş. Mart 10, 2011 12:39 am | |
| | |
|
| |
William Maxwell Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Paz Mart 13, 2011 7:05 am | |
| bende katılırım
ama bence
72. Serbest Kurgu Uğranması gerken mekanlar: 1) Orman 2) New York 3) İhtiyar Denizci Nereus'un Limanı 4) Lotus Kumarhanesi Kriterler: *Maceraya en az 4 kişi katılmalıdır. *Rp en az 40 post sürmelidir.
ile birleştirirsek iki büyük görevi kolayca tamamlamış oluruz. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Paz Mart 13, 2011 7:30 am | |
| Arkadaşlar sizden bir ricam var.Bir hain arıosanız bence Aria McGoven e gidin.Kendisi bu karaktere çok uygun - Spoiler:
- Spoiler:
|
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Paz Mart 13, 2011 7:43 am | |
| - William Maxwell demiş ki:
- bende katılırım
ama bence
72. Serbest Kurgu Uğranması gerken mekanlar: 1) Orman 2) New York 3) İhtiyar Denizci Nereus'un Limanı 4) Lotus Kumarhanesi Kriterler: *Maceraya en az 4 kişi katılmalıdır. *Rp en az 40 post sürmelidir.
ile birleştirirsek iki büyük görevi kolayca tamamlamış oluruz. Peki drakonlar beni nereye kaçırmış olacaklar Will? New York'a mı? Nereus'ûn limanına mı? Lotus'a mı yoksa başka bir yere mi? Kurguda gördüğün gibi ben drakonlar tarafından kaçırılıyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Paz Mart 13, 2011 7:53 am | |
| Ormana kaçırılırsın ilk başında seni kurtarıp daha sonra drakonları bulup intikam almak için newyorka gideriz orada bir tanrı bize Nereusdan bilgi alabileceğimizi söyler sonra Nereusa gider onu konuşturup lotus da olduklarını öğreniriz ordan da lotus a gideriz bence mantıklı bir kurgu | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Paz Mart 13, 2011 7:57 am | |
| Bir saniye ilk başta başka bir yerde önce Athena benim kaçırıldığımı size söyler sonra siz ormandan kurtarırsınız beni. İlla ormandan başlayacak da lotusda bitecek diye bir şey yok sonuçta değil mi? | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Paz Mart 13, 2011 8:02 am | |
| Bak kurgu şöyle başlayabilir hepimiz antreman yaparken (7 kişi) athena gelir ve senin ormanın içinde olduğunu kaçırıldığını söyler. Hepimiz ormana geliriz. Bunu başka bir başlığa yazmamıza gerek yok ormanda ilk rpyi yazan anlatır herşeyi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ Ptsi Mart 14, 2011 8:41 am | |
| Sekiz kişi olduk ya, artık başlayalım: Rpye katılacaklar: Andrea, Eva, Will, Isabelle, Tamara, Zack, Thalia, Allen
Kurgu: Ben drakonlar tarafından kaçırılıyorum, size de bei kurtarma görevi veriliyor. | |
|
| |
| Büyük bir grupla maceraya atılmak isteyen var mı? ^^ | |
|