| Konsey Toplantısı-10 | |
|
+5Artemis Hades Afrodit Zeus Athena 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Artemis Tanrıça/GM/Bayrak Kapmaca Koordinatörü
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-10 Çarş. Ağus. 10, 2011 7:00 am | |
| Öldürme işine ben de karşıyım. Evet, Afrodit ile aynı fikirdeyim ve buna hala şaşırmakla meşgulüm. Yine de onları öldürmek bize yarardan çok zarar getirecektir. | |
|
| |
Apollon Tanrı/Derslik Müdürü
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-10 Çarş. Ağus. 10, 2011 7:02 am | |
| Öncelikle şunu bilmeni isterim Afrodit. Tahtımı tehlikeye atıcak her şeyi ortadan silerim Ayrıca Heraklesi o kadar abartbayın. Tamam çok güçlü bir melezdi ve sonradan Tanrı olarak ödüllendirildi ama bunu başarmasında ki en büyük etken bizim yardımlarımızdı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-10 Çarş. Ağus. 10, 2011 7:04 am | |
| Evet çünkü o zamanlar ölümlüydü. Zeus aşkına! Biraz mantıklı düşünür müsün kardeşim? Herakles'i küçümseyemezsin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-10 Çarş. Ağus. 10, 2011 7:05 am | |
| Küçümserim | |
|
| |
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-10 Çarş. Ağus. 10, 2011 7:09 am | |
| Her zamanki gibi aptalca davranıyorsun. Her zaman da öyle davranmaya devam edeceksin ne yazık ki. | |
|
| |
Hekate Tanrıça
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-10 Perş. Ağus. 11, 2011 9:30 pm | |
| Ben de öldürmeye karşıyım. Melezlerin bazen başımıza iş açtığı doğru, ama çoğunlukla bize yardımları dokunuyor. Ayrıca Herakles ölümlüyken bile çok güçlüydü. Zaten bu nedenle ölümsüzlükle ödüllendirildi. Ve bence onunla savaşmak pek doğru bir karar olmaz.
Büyü onları ne kadar uzak tutar bilmiyorum. Fakat büyü ve büyücülerin tanrıçası olarak her türlü yardıma varım. | |
|
| |
Hebe Tanrıça
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-10 Cuma Ağus. 12, 2011 5:26 am | |
| Tanrılar arasında pek sözü dinlenmesi gerekmeyen muzur bir Tanrıça olsam da Apollon, eşim olduğu için dediğimi sanma ama Herakles'i gerçekten küçümsememelisin. Eş meş dinlemem, ben tabi ki onun yanında değilim, böö. Ama melezleri öldürme taraftarı değilim. -Onları bağlayıp zorla ambrosia ve nektar yedirtebilirim ama İsterseniz hepsini gençleştirip bebeğe dönüştüreyim, hiçbir şey yapamasınlar, ne dersiniz? *zıplamaya başlar* | |
|
| |
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-10 Cuma Ağus. 12, 2011 6:33 am | |
| *Yerinden kalkar ve Hebe'yi sakinleştirmeye çalışır*
Gençleştirmek onların düşman tarafına geçmesini önler belki ama bundan yine de emin olamayız. Üstelik öbür türlü bizim de işimize yaramazlar. Aynı zamanda Moiraların buna izin verip vermeyeceklerinden bile emin değilim. | |
|
| |
Hebe Tanrıça
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-10 Cuma Ağus. 12, 2011 6:57 am | |
| *Omuzları çöker, yerine oturur. Otururken de yanında duran kaseye çarpar ve düşürür*
Ups, neyse.
Tamam, sadece bir fikirdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-10 Cuma Ağus. 12, 2011 10:15 am | |
| Bu kadar özgüvensiz olmayın. Tamam Herakles güçlü bir tanrı ama burada olimpos konseyinden söz ediyoruz. Bu konseyde de güçlü Zeus çocukları var. Zeus'un tanrı olan çocuklarından tek güçlü olan Herakles değil. | |
|
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-10 Cuma Ağus. 12, 2011 11:03 am | |
| Bence Herakles'i fazla gözünüzde büyütüyorsunuz. Sonuçta çoğu varlık gibi Herakles'in de zaafları vardır. O zaaflarını bulup ona karşı kullanabiliriz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-10 Cuma Ağus. 12, 2011 11:19 am | |
| Benim Herakles'i gözümde büyüttüğüm yok, onu sevdiğim de yok, hatta nefret ediyorum o kas yığınından. Ama öldürmek ya da parçalara ayırmak, bize sadık bir Tanrı'yı yok etmek çok mantıksız! | |
|
| |
Hekate Tanrıça
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-10 C.tesi Ağus. 13, 2011 8:08 am | |
| - Artemis demiş ki:
- Benim Herakles'i gözümde büyüttüğüm yok, onu sevdiğim de yok, hatta nefret ediyorum o kas yığınından. Ama öldürmek ya da parçalara ayırmak, bize sadık bir Tanrı'yı yok etmek çok mantıksız!
Artemis seviyorum seni. | |
|
| |
Zeus Tanrı
| Konu: Geri: Konsey Toplantısı-10 C.tesi Ağus. 13, 2011 1:19 pm | |
| Herakles'i öldürmeyeceğiz! Eğer kamptaki Gaia çocukları, taraflarını bizden yana seçmezlerse Herakles Savaşçıları tarafından öldürülmelerini sağlarız. Böylece kârlı çıkarız. | |
|
| |
| Konsey Toplantısı-10 | |
|