Duyduğu konuşmalarla kafasını okuduğu kitaptan kaldırdı.Konuşulanları tam olarak anlayamıyordu fakat seslere bakılırsa tanıdık biri değildi.Ayağa kalktı.Aynanın karşısına geçip kendine genel bir bakış atıp gördüğünden tatmin olunca seslerin geldiği yere,salona geçti.Haklıydı,tanıdık biri değildi.Yaklaşırken kızın elinde bir kağıt ve kalem olduğunu gördü.Hesaplamalar yapıyordu.Anastasia mı yaptırıyordu yoksa?Sanmıyordu.O böyle biri değildi."Merhaba!" demesiyle ikisi de irkildi.Anastasia yan bir bakış fırlattıktan sonra yana kaydı.Ardından da yeni gelen kız "Merhaba ben Analena Veta Gotzone." dedi.Scarlett gülümsedi.Bu sırrını açıkladığından bu yana ilk gülümseyişiydi.Muhtemelen Veta da öğrenince kendisini 'veto' edecekti.Kim bilir? Ama şu anlık,bu haldeyken gayet iyiydi."Ben de Scarlett." dedi kendi adını,kendi gerçek adını söylemenin verdiği tuhaf hisle.Kardeşini süzdü.Kendisinden oldukça küçüktü.Rahat altı yaş farkı vardı aralarında.Ama sormadı."Eee neyin hesaplamasını yapıyordun ben gelmeden önce?" diye sordu meraklanmış gibi.Kızın yüzü aydınlandı."Şey..Kapıyla alakalı.Şimdi-" lafının devamını getirmeye fırsat bulamadan Anastasia araya girdi "Evet anladık.'Kapının yaptığı açıyı.Kapı yüz altmış derece rahat açılıyor.Ve sen ilk açtığında doksan beş derece açıyla açtın.Belki oturduğunuz yerden kalkmanıza gerek kalmadan kapı açılıp kapanabilir.Bu arada kapınız yüz seksen dereceye kadar zorlanırsa büyük ihtimalle menteşelerinden kırılacak.' Hı-hı evet,cidden anladık." dedi taklit ederek.Umursamadığı belliydi.Scatt bazen duygusuzluk derecesinin arttığını düşünüyordu.Kendisine göre sert bir davranış sergilemişti ama...Neyse bu kısım pek de önemli değil zaten."Her neyse,diğerleri de gelir.Onlar gelene kadar biraz sohbete ne dersin?" dedi."İyi olur." diye gülerek cevap verdi Veta.Cevabın ardından da kendini koltuğa fırlattı Scatt.Odasında tıkılı kaldığı günlerden sonra sohbet kendisine muhakkak iyi gelecekti.