| hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. | |
|
+8Myron Severus Ellwood Pearl Chérie Dior Theodor Aquila Anita S. de Luca Sapphire Nylenia Demexas Lucifer J. Morgenstern Ayleyda Laurana Falls Samwise Gamgee 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Samwise Gamgee Apollon'un Çocuğu
| Konu: hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. Salı Ağus. 02, 2011 2:48 am | |
| Merhamatli, akıllı, sevecen ve espirili kişiliğiyle herkesin gözdesi. Ne zaman canınızı sıkıldığında veya sorunlarınızı paylaşmak istediğinizde, çalıcağınız ilk kapı onunkidir. Siz ne derseniz deyin, en kötü ihtimal sizi sanatçı kişiliğiyle güldürecektir. Yeter ki sinirlendirmeyin. Neyse, isteklerine gelince... Bir Sevgili - Yakın dostlar (hangi kulübeden olduğu farketmez) - Christina P. Tyler - Adreanna B. Von Dorff- Elena Chantelle Mellmark - Pearl Chérie Dior - Edward Kevin Knight 2 Kuzen - Ayleyda Laurana Falls - Düşman - Lucifer J. Morgenstern Aile Üyesi (Abi) - Theodor Carter Şimdiden teşekkürler.
En son Samwise Gamgee tarafından Çarş. Ağus. 10, 2011 8:19 am tarihinde değiştirildi, toplamda 10 kere değiştirildi | |
|
| |
Ayleyda Laurana Falls Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. Salı Ağus. 02, 2011 2:52 am | |
| Beni kuzen olarak ekleyebilirsin. Zaten, bu kampta kim birbiriyle kuzen değil ki? | |
|
| |
Lucifer J. Morgenstern Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. Salı Ağus. 02, 2011 4:43 am | |
| | |
|
| |
Sapphire Nylenia Demexas Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. Çarş. Ağus. 03, 2011 1:34 am | |
| Bence kurguyu ve ekleyeceğin yeri biliyorsun xD | |
|
| |
| Konu: Geri: hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. Çarş. Ağus. 03, 2011 2:05 am | |
| Tabii ki | |
|
| |
Anita S. de Luca Nemesis'in Çocuğu
| Konu: Geri: hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. Çarş. Ağus. 03, 2011 2:18 am | |
| Thalia A. Carter(Afrodit) - düşman Christina P. Tyler(Athena) - Yakın dost Anita S. de Luca(Nemesis) - sıradan arkadaş Crystal Black(kahin) - sıradan arkadaş ?? | |
|
| |
| Konu: Geri: hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. Çarş. Ağus. 03, 2011 3:21 am | |
| sadece christina'yı alabilirim, diğerleri kurguma pek uymuyorlar... özür dilerim. | |
|
| |
Theodor Aquila Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. Çarş. Ağus. 03, 2011 3:37 am | |
| Abi kardeş kurgusu yapabiliriz bence. Ben seni korurum, bildiklerimi öğretirim falan. | |
|
| |
| Konu: Geri: hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. Çarş. Ağus. 03, 2011 3:45 am | |
| Kabül, hazırda bir kurgun var mı? gerçi kılıç konusunda ustayım ama iyileştirme ve arkadaş bulmamda yardımcı olabilirsin. Ona göre de bir kurgu hazırlarız. Olur mu? | |
|
| |
Pearl Chérie Dior Amphitrite'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| |
| |
| Konu: Geri: hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. Çarş. Ağus. 03, 2011 3:52 am | |
| Hehehe, pörllll tatlımmm yakın dost olalım, ne dersin? ona göre bir kurgu da buluruz beni lejantına eklemeyi unutma | |
|
| |
Myron Severus Ellwood Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. Çarş. Ağus. 03, 2011 4:16 am | |
| (Ben Theodor )Teo ile kurgun benziyor zaten, hemen hemen aynı şeyleri yapıyorsunuz. O yüzden biz hem abi kardeşiz, hem de iyi anlaşan arkadaşlarız. Ben sana dediklerinde yardımcı olurum filan. Yani böyle olsun kurgumuz. Myron ile de düşman olabilirsin, kabul etmezsen boşver gitsin | |
|
| |
| Konu: Geri: hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. Çarş. Ağus. 03, 2011 4:38 am | |
| Hehehe, şimdilik tek düşman yeter, artırmak istersem, sana mutlaka haber veririm. | |
|
| |
Adreanna B. von Dorff Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. Çarş. Ağus. 03, 2011 11:42 am | |
| Yiaa, Rea eklenmek istiyor, ama Sam de çok sevgi pıtırcığı yahu. Düşman alımların (!) kapalıysa, dosta yaz gitsin. Olur mu? | |
|
| |
| Konu: Geri: hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. Çarş. Ağus. 03, 2011 12:02 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. Çarş. Ağus. 03, 2011 12:04 pm | |
| Yiaa, benim kendimce yaa, ama deyişimdir. Rea da Adreanna'nın kısaltması. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. Çarş. Ağus. 03, 2011 12:08 pm | |
| Ah demek öyle, pardon, cahilliğimi bağışla lütfen. Düşman sayısını ileride artırmayı planlıyorum, şimdilik yakın dost olarak alabilirim onu, kurgu için pm atarsan sevinirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. Çarş. Ağus. 03, 2011 12:10 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. Çarş. Ağus. 03, 2011 12:23 pm | |
| | |
|
| |
Theodor Aquila Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. Çarş. Ağus. 03, 2011 10:09 pm | |
| Kardeş eklememişsin beni. | |
|
| |
| Konu: Geri: hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. Çarş. Ağus. 03, 2011 10:20 pm | |
| Ekliyorum kardeşim | |
|
| |
Elena Chantelle Mellark Hestia Rahibesi
| Konu: Geri: hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. Perş. Ağus. 04, 2011 3:42 am | |
| Heey, beni de bir yerlere koyar mısın? İyi bir yerlere tabi, düşman olabiliriz gibi gelmiyor bana Pörl'ün de yakın arkadaşıyımdır yani, o tanıştırmış olabilir bizi (: | |
|
| |
| Konu: Geri: hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. Perş. Ağus. 04, 2011 3:55 am | |
| Hmm.. bir bakalım... yakın dost olarak alabilirim... | |
|
| |
| Konu: Geri: hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. Perş. Ağus. 04, 2011 4:35 am | |
| Dost iyidir, güzeldir | |
|
| |
| Konu: Geri: hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. Perş. Ağus. 04, 2011 4:47 am | |
| | |
|
| |
Daphne Monroe Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. Perş. Ağus. 04, 2011 5:05 am | |
| Daphne Monroe: Poseidon çocuğu. Sert bir kızdır, dost olunması zor olanlardan. Sevgi pıtırcığı olanlardan hoşlanmaz bu yüzden Apollon çocuklarıyla araları pek iyi değildir.
Lara Adams: Afrodit çocuğu. Apollon çocuklarıyla kardeş gibidir, iyi anlaşır. İçlerinden birisinin küçük kardeşi bile olmuştur. (Kev) Pek iyi kalpli olmasa da, Daphne kadar sert değildir.
Karakterleri tanıttım, uygun bir yere eklersin. | |
|
| |
| Konu: Geri: hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. Perş. Ağus. 04, 2011 5:43 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. Perş. Ağus. 04, 2011 11:32 am | |
| Ay bilmiyorum kurgu bulmakta çok kıtımdır ben En basitinden Pearl tanıştırmış olsun bizi işte, Ben de Apollon Çocuklarını hep çok sevmişimdir zaten, onlara kendimi yakın görürüm biraz Apollon'un çocuklarından ilk arkadaşım ol, ne dersin? | |
|
| |
| Konu: Geri: hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. Perş. Ağus. 04, 2011 1:34 pm | |
| Tamam. Kabül. Buna göre bir rp de hazırlarız, görev çerçevesinde | |
|
| |
Pearl Chérie Dior Amphitrite'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| |
| |
| hey.. pardon.. bir bakar mısın? sanırım Sam seninle konuşmak istiyor.. | |
|