Feodora H. Barthelas Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Görev Grubu Çarş. Ağus. 03, 2011 8:42 am | |
| - Profilimdekileri koyuyorum çünkü farklı bir şey yazmamım anlamı yok :
Foedora Antik Yunanın yükseliş döneminde doğdu. Annesi doğururken öldü bu yüzden Zeus melezini sokakta bırakmamak için beni Olimpos’a aldılar. Biraz büyüyünce kampa eğitime gönderildim. Eğitimim bitince en sevdiğim tanrıçanın yanında yer almak üzere avcı oldum. Baya uzun süre avcılık yaptım ortaçağın bitiminde artık avcılıktan emekli olma vaktim geldi, aynı zamanda çıktığım bir görevde başarılı olunca da tanrıçalığa yükseldim. Takımyıldızları ile ilgiydi işim. Sonra gereksiz yere birini takımyıldızı yapınca ceza olarak melez hayatıma geri döndüm. Feodora'nın kişiliği ise; Biraz kendini beğenmişlik var, her şeyi yaparım havaları ki yaparda, ukala'nın teki, biraz sırnaşık, oldukça vurdum duymaz ve rahat, herkese ve kendisine gerektiğinden fazla güvenir, küçük düşürmeyi sever, en iyi arkadaşlarına büyük önem verir vs. , çocuk gibidir, m.ö doğmuş ama 17'den daha çok olgun olmaz. Normalde sevimli kız tavırları sergilese de, onu sinirlendirince kaçacak delik arayan çok.
Luna: En eski ve en kıymetli arkadaşım. Onun için yapmayacağım şey yok zaten bu yüzden kamptayım ya(takım yıldızına çevirdiğim kişi lunaya zarar vermeye kalkmıştı.) Cameron: Genelde tartışıyoruz. Neden mi? Çünkü ikimizde kendi dediğimiz olsun istiyoruz ve ikimizde ısrarcıyız, çabuk sinirleniyoruz, ... kısacası çok benziyoruz. Dışarıda anlaşamayanlar gibi gözüksekte aslında birbirimizi tamamlıyoruz. Yani sanırım..(Cam kabul edaersen kurgumuz bu olsun. İstersen sen bir şeyler ekle ya da çıkar kabulümdür. ) Myron: Görev grubumdaki çoğu kişiye katlanamasamda onlara ihtiyacım var. Myronda öyle... Jucifer: Sessizliği sinir bozucu olsa da iyi bir arkadaş. Anita: aynı şekilde kurgunu yaz yazayım
En son Feodora H. Barthelas tarafından Çarş. Ağus. 10, 2011 4:32 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
Myron Severus Ellwood Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Görev Grubu C.tesi Ağus. 06, 2011 1:02 pm | |
| Şöyle düşündüm: Biz birbirimize bazen katlanamasak da birlikte görevlere çıkmayı filan severiz. Macera yaşamak kanımızda var | |
|
Feodora H. Barthelas Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Görev Grubu C.tesi Ağus. 06, 2011 10:49 pm | |
| Tamam | |
|
Lucifer J. Morgenstern Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Görev Grubu C.tesi Ağus. 06, 2011 11:39 pm | |
| Lucifer'ı kafanızda şöyle canlandırın; Herkese karşı aşırı derecede soğuk. görevdeyken bir cümle bile kurmayan. sadece olayları izleyen ve savaşan. umursamaz görünen falan filan. görevlere gelme sebebi hades'in diğer tanrılara göz dağı vermek istemesi ^^ | |
|