Burada olmanın sıkıntısını içimden atamıyordum. Xavier, Dylan... Hepsinin şuan beni aradığına emindim. Oraya o kadar alışmıştım ki. Yeni bir yaşam kurmuştum kendime. Bir evim vardı, arkadaşlarım, düşmanlarım. Fakat şimdi benden hepsini unutmam hayata ''sıfırdan'' başlamam yeni evime, kardeşlerime, özel güçlerime ve en önemlisi annemin varlığına alışmam gerekiyordu. Bu benim için o kadar zor olacaktı ki. Yeni şeylere alışmak benim için gerçekten çok zor bir işti. Hele de her şeye sıfırdan başlamak çok daha zordu. Benim hiç kardeşim olmamıştı. Evin tek çocuğuydum ve bu yüzden ne istesem yapardı babam. Şımarık biri değildim tabiki fakat alışmak zor olacaktı benim için. Kulübeye gelmiştim sonunda. Kulübe gerçekten güzeldi ve çok büyüktü. Sonuçta o kadar çok kardeşim vardı ki buranın herkese tam olarak yettiğini düşünüyordum. Kapı aralıktı. Kapı kolunu hafifçe ittirdim ve içeri girdim. İçeride kimseyi göremiyordum. Kheiron'un anlattığı gibi eğitimde olmalılardı. Anlatılanlar bir yandan hoşuma gitse de ürkütmüştü beni. O kadar düzenliydi ki herşey, ben hiç bir zaman düzenli yaşamamıştım. Bazı geceler eve gitmezdim, barda geçirirdim. Gün boyu alışveriş yapardım. Çoğu şeyde aşırıya kaçardım. Babam da her zaman beni anlayışla karşılamış sadece uyarmakla yetinmişti. Babam aklıma gelince göz pınarlarıma dolan yaşları hissediyordum. Ağlamamak için dudaklarımı dişliyordum. Onu gerçekten çok özlemiştim. Ve bana onu yazdan yaza görebileceğim söylenmişti. Buna nasıl dayanabileceğimi bilmiyordum. Benim için gerçekten her şeye alışmak kadar zor olacaktı.
Bir anda önümdeki karaltıyı hissettim. Oda da biri vardı. Bu beni biraz ürkütmüştü. Her zaman soğuk biri olduğumu söylerlerdi. Kimseyi tanımamam gerçekten kötüydü. Tanışmakta zorlanmazdım umarım... Önümdeki karaltının bana doğru hareket ettiğini hissediyordum. Bu birileriyle tanışmak için iyi bir fırsat olmalıydı benim için. Birilerini tanımak için bir yerden başlamak gerekiyordu ne de olsa. Hemen en ışıltılı gülümsememi takındım ve önüme gelen altın sarışı saçlarımı kulağımın arkasına atıp konuşmaya başladım.
-Merhaba?