| Hades Çocukları :) | |
|
+15Lucifer J. Morgenstern Caroline Klein Riona Valentina Harris Aaron Rutherford Nina Sayers Alyssa Lauren Franke Philomela Morgenstern Ashley Pole Calvin Drake Westin Selene Darcy Harris Arthur Murray Stella Fabiano Hector Sentius Athena Robert Harris 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Stella Fabiano Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Hades Çocukları :) C.tesi Eyl. 25, 2010 9:29 am | |
| | |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Hades Çocukları :) C.tesi Eyl. 25, 2010 9:31 am | |
| Almayayım, sen bana isim takma yoksa ben peşine iskelet ordusu takarım | |
|
| |
| Konu: Geri: Hades Çocukları :) C.tesi Eyl. 25, 2010 9:34 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hades Çocukları :) C.tesi Eyl. 25, 2010 9:40 am | |
| İnan bana bulduğun sevgili Poseidon'un kızıysa savaş da kazandırıyor Neyse boşver şimdi sevgiliyi (Rose beni öldürmezse iyidir ) senden iyi olduğum şeyler... *Kılıç kullanmada kesinlikle daha iyiyim. *Sayısal derslerde daha iyiyim. *Minik melezlere hayatı zehir etmek konusunda daha iyiyim. *Gölgelerde senin kadar başarılı olamasam da, ateşi kullanmakta senden çok daha iyiyim Not: bence gidip hangimizi daha çok sevdiklerini tazılara sormalıyız, sen onları sadece işin düşerse kullanıyorsun ama ben onlarla zaman geçiriyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Hades Çocukları :) C.tesi Eyl. 25, 2010 9:45 am | |
| Nee?? Ben sadece işlerde mi kullanıyorum?? Ben sürekli yeraltında onlarla oyun oynuyorum, tabi sen yeraltından korktuğun için nereden bilesin ki?? *Kılıçta benden iyi olduğunu nereden çıkarttın?? *Sadece matematik, tamam mı, ben fen derslerinde senden iyiyim ve üstelik benim tarihimi geçemezsin! *Ben bana sataşmadıkları sürece onları rahat bırakıyorum, demekki benim merhamet duygumda senden daha fazla!! *Gölgelerde ne kadar uğraşırsan uğraş asla beni geçemezsin Ateşi ise daha önce sadece bayrak kapmacada denedim, senden daha kötü olduğumu kim söylemiş?? Ve Rose seni öldürürse çok memnun olacağım | |
|
| |
| Konu: Geri: Hades Çocukları :) C.tesi Eyl. 25, 2010 9:52 am | |
| Sakın bir daha yeraltı ve benimle ilgili bir cümle kurma!! Herkesin zayıf yanları olabilir. Hem... bak yarım günümü orada geçirdim ve yavaş yavaş bunu yeniyorum. Tazılar bayılıyor sana, zaten sadece tazılarla bir de o zihindeşenle anlaşabiliyorsun, başka kimse katlanamıyor sana, değil mi? Tarih mi ıyy :S senden büyüğüm ve doğal olarak fen derslerinde de daha bilgiliyim ve tüm notlarım çok iyi. Matematikte zaten geleceğin Einstein'ı diyorlar bana Merhametli Hades çocuğu, sağlıklı hamburgere benzer Başka da yorumum yok. Gölgelerde de hiç fena değilim, hatırlarsan sen daha melez olduğunu yeni öğrenmişken ve birlikte Lucy'yi ararken, Laistrygonia devlerini çukurlar yaratıp yeraltına postalıyordum! | |
|
| |
| Konu: Geri: Hades Çocukları :) C.tesi Eyl. 25, 2010 9:58 am | |
| Çekemiyorsun Robyn, ÇE-KE-Mİ-YOR-SUN beni!! Sağlıklı hamburger ve merhametli Hades çocuğu kadar yeraltından korkan Hades çocuğu da o gruba girmeyi hak ediyor canım Fen derslerinde notların benden iyi değil, ben kendi seviyemde okul birincisiyim bir kere!! Matematiği sayma ve üstelik baban bir Antik Yunan tanrısı, sende tarih sevmiyorsun öyle mi?? Rezilsin Robyn. Sana katlananları say bakayım?? Üstelik lejantıma bakarsan ne kadar çok dostum olduğunu görürsün gereksiz cik cik Ama benim geliştirdiğim yetenekleri yapamıyorsun demi | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Hades Çocukları :) C.tesi Eyl. 25, 2010 10:06 am | |
| Hayır, sadece sevimli olduğun için değerli vaktimin birazını seninle uğraşmaya ayırıyorum Kimse mükemmel değil Stell! Yeraltından kork-mu-yo-rum!!! Sadece... şey... biraz tuhaf oluyorum işte. Babamız hala varolan bir ilah, tarih geçmişte olmuş bitmiş şeylere denir, şimdi bu açıdan bakınca babamı tarihle kısıtlayamazsın. Benim minik melezlerle işim olmaz, dostlarla da Koskoca yeraltı ayaklarımın önüne serilmiş Ah tabii kız arkadaşım Rose var, senin erkek arkadaşın yoktu değil mi? Aa dur, yoksa var mıydı? Hani şu Luke.. ölü olan? Ahahaha Sadece ölüler sana aşık olur zaten Sen gözlerini kapatıp gölgeleri hissediyorsun, ben bana yerlerini söylemeleri için ölülere emir veriyorum. Yaratıcı zeka önemli tabii Yaptığımız aynı şey ama sen efor sarfedip yorulurken ben hiç istifimi bozmuyorum (r.o. ben çıktım Stell, iyi geceler ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Hades Çocukları :) C.tesi Ekim 02, 2010 5:12 am | |
| Ben sana kendini öldür dememiş miydim?? | |
|
| |
Hector Sentius Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Hades Çocukları :) C.tesi Ekim 02, 2010 6:10 am | |
| 3 Haftacık Ortalarda Yoktum Yine Savaş Çıkarmışsınız Ama Olmaz Böyle | |
|
| |
| Konu: Geri: Hades Çocukları :) C.tesi Ekim 02, 2010 6:28 am | |
| KÜÇÜK CADI! Ne güzel kafamı dinliyordum ben kulübede, nereden çıktın sen yine?! Hec, hoşgeldin kardeşim. Hadi geçip kanepeye ayaklarını uzat, ben de en sevdiğimiz diziyi açayım. Stell de bize çay yapsın Çalış küçük kız kardeş | |
|
| |
| Konu: Geri: Hades Çocukları :) C.tesi Ekim 02, 2010 6:41 am | |
| Siz İyi Anlaşana Kadar San Francisco'dan geri gelmeyeceğim artık | |
|
| |
| Konu: Geri: Hades Çocukları :) C.tesi Ekim 02, 2010 6:45 am | |
| Ama ama ama ama ama Hec! Sen ne bakıyorsun bu sinir bozucu ufaklığa, onun için rahatını bozayım deme! (sütten çıkmış ak kaşık mode on. ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Hades Çocukları :) Paz Ekim 03, 2010 7:20 am | |
| Kes sesini be Robyn, neden hala burdasın sen?? Hec, sen rahatına bak, asıl Robyn bize çay yapar, sonra toz alıp, 'vileda' yapar, demi cik cik | |
|
| |
| Konu: Geri: Hades Çocukları :) Paz Ekim 03, 2010 8:09 am | |
| Küçük cadı! Ağabeyinle doğru konuş. Sanki ayaklarımı yıka dedim, alt tarafı çay demleyeceksin! Bu arada babamızın avatar fikri çok hoşuma gitti | |
|
| |
| Konu: Geri: Hades Çocukları :) Çarş. Ekim 06, 2010 4:43 am | |
| Heeeyy yeni bir kız kardeşimiz gelmiş!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Hades Çocukları :) Paz Ekim 10, 2010 2:40 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hades Çocukları :) Paz Ekim 10, 2010 8:54 am | |
| Seninle iyi anlaşabilen kişiye insan demem ben Küçük Cadı (Evet, bu lafım arkadaşın Zihindeşen'eydi!) | |
|
| |
| Konu: Geri: Hades Çocukları :) Paz Kas. 14, 2010 1:19 am | |
| //Flood. Evet Stell ve Hec, mesajlaşmak zor oluyor. Macera için buradan haberleşelim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Hades Çocukları :) Perş. Ara. 02, 2010 11:10 am | |
| //Flood. *Kardeşlerime mi konuşuyorum, duvarlara mı bilmiyorum ama, konuşuyorum işte yine de...* Şimdi kardeşler, Septiel aramızdan ayrıldı. Dokunaklı söyledim çünkü offline olduğu için rütbesi falan düşmemiş, direk hesabını sildirmiş. Nedenini bilmiyorum ama kısacası onu sevgiyle anıyoruz ve dünyevi işlerimize dönüyoruz. Ağabey olmak zor iş yahu, sorumlulukları da Stell Hanım dururken ben yerine getiriyorum hep. Neyse, fırsat bulursam temizlik rp'sini yazmaya çalışacağım. Bulamazsam, beni suçlama Hec, ikimiz birden Stell'i suçlayacağız çünkü aslında yazması gereken kişi o. Bir de puanlamalara göz attım, Ares ve Athena yıkmış geçiyor. Artık Hades'in birincilik günleri sadece hayallerimizi süsleyebilir böyle devam edersek. :/ | |
|
| |
| Konu: Geri: Hades Çocukları :) Perş. Ara. 02, 2010 11:51 pm | |
| Bunuda ben yazarsam artık, üst üste üç olacak | |
|
| |
| Konu: Geri: Hades Çocukları :) C.tesi Ara. 04, 2010 7:32 am | |
| Küçük Cadı! Yazın bittin sen. Hec ile tüm rp'leri sana yazdıracağız. Kardeş bu ay için ben yazıyorum. | |
|
| |
Arthur Murray
| Konu: Geri: Hades Çocukları :) Salı Ara. 21, 2010 6:42 am | |
| Selam Kardeşlerim Ben geldim | |
|
| |
| Konu: Geri: Hades Çocukları :) Salı Ara. 21, 2010 6:47 am | |
| Hoşgeldin. (Dur yolcu, bilirek girdiğin bu kulübe Tanrıların savaşı kadar şiddetli savaşların yapıldığı bir bölgedir.Artık geri dönemezsin.Rob ce Stell'in arasında benim gibi hedef tahtasısın.Bu aralar sessiz ama uzun sürmez) | |
|
| |
| Konu: Geri: Hades Çocukları :) Cuma Ara. 24, 2010 5:20 am | |
| Hoşgeldin Arthur, ben kulübe lideri Robert. Ehemm, Stell hanfendiye ayıp olmasın diye rütbe hala onda ama yaza kadar başkan benim. Umarım kulübemize kısa zamanda alışırsın, en kısa zamanda da rp yapalım birlikte.
Bu arada, Hec veya Arthur, uygun olanınız fazla geciktirmeden denetleme 8'i yazarsa sevinirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Hades Çocukları :) Salı Ocak 04, 2011 3:25 am | |
| Art eğer uygunsa sen yaz diyeceğim.Nedenine gelicek olursak; Rob ve Ben hammal gibi çalışıyoruz. Uygun değilsen ben yazabilirim | |
|
| |
| Konu: Geri: Hades Çocukları :) Ptsi Ocak 10, 2011 4:32 am | |
| Teşekkürler Hec, yazmışsın 8'i. Söz vermiyorum ama 9 da benden olsun. Belki Küçük Cadı 15 tatilde lütfedip kulübeye uğrar, ona yıkarız. Eh, ben kesin Hades cezaya kalmıştır, onu yapayım diyerek gelmiştim kampa ama beni büyük bir eziyetten kurtarmışsın. İyisi mi şu yarım bıraktığım maceralara devam edeyim. | |
|
| |
| |
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Hades Çocukları :) Perş. Ocak 13, 2011 7:58 am | |
| Selam Hades kulübesi! Ahh ah, yazın deseler bana Hades kulübesinin ismi puanlama sıralamasından silinecek, güler geçerdim. İşe bakın şimdi kampa uğradığınız yok... Yazın sizden maksimum düzeyde aktiflik bekliyorum, iyi akşamlar. | |
|
| |
| Hades Çocukları :) | |
|