| Herkes Arıyor Bende Arayayım! | |
|
+13Anita S. de Luca Leo von Dorff David Killer A. Anna Bianca Sentius Alishia Marianna Allen Peter Karl Bouveir Melanie Arianna Bates Lara Adams Daphne Warringford Maggie Gladhell Adreanna B. von Dorff Katherina Zoey Night Katnis Roselie Graham 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Katnis Roselie Graham Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Herkes Arıyor Bende Arayayım! Salı Tem. 12, 2011 1:54 pm | |
| Katnis
İtalyan, Amerikan ve Cherokee kökenli, sarı saçlı ve mavi gözlü, tatlı bir Persephone melezi Katnis. Gerektiği zaman tırnaklarını çıkaran bir kedi gibidir kendisi. İyi anlaştığı kişilere karşı genelde koruyucu tavırlar sergiler. Narin yapısı yanlış anlaşılmasına sebep olabilir. Önceden de belirtelim bela başından hiç eksik olmaz. Biraz mızmız biraz da ukala olmasını saymazsanız gayet iyi bir dost olabilir. Her zaman kendi bildiği yolda ilerler. Olaylara çevresindekileri şaşırtan bir sakinlikle tepki verir.
Peki neler arıyor?
Sırdaşları Katnis onlara aşırı derecede güvenir ve her sırrını paylaşır. Dünyadaki en bulunmaz ve özel kişilerdir sırdaşları. Ayrıca yardımcı olup sever de onları. - Katherina Zoey Night - Melanie Arianna Bates - Amelia Singer
Çocukluk Arkadaşları Çocukluğundan beri tanıdığı, güvendiği ve sevdiği kişilerdir.
- Dekka Emily Chawlea -
Koruyup Koladıkları Katnis sadece sevip saydığı kişileri korur. Fakat bir kişiye aynı anda bu iki duyguyu beslemesi biraz zordur. Dolayısıyla bu bölüme girmek de öyle... - Natalie Brianna Bates -
Koruyup Kollayanlar Kızımızın düşüncelerinden hoşlanan ve onu seven kişilerden bazıları ona karşı korumacı tavırlar sergileyebilirler. Fakat böyle kişiler azdır. Sanırız ki onun biraz fazla mızmız olmasından ve fazla düşman edinmesinden hoşlanmıyorlardır. - Adreanna B. von Dorff - Daphne Warringford
Örnek Aldıkları Katnis onlara saygı duyar ve örnek alır. Fakat asla sevgi ve güven duygusu beslemez. - Peter Karl Bouveir - A. Anna Bianca Sentius
Arkadaşları Sevdiği, iyi anlaştığı ve yardımcı olduğu kişilerdir. - Mirabella LaPiere - Lara Adams - -
Suç Ortağı Birlikte en çılgın ve tehlikeli maceralara atılıp kuralları beraber çiğnediği kişilerdir. Sonuçta Katnis'e göre kurallar çiğnenmek içindir! - - - - -
Konuşmuşlukları Var Onlara ne güvenir, ne saygı duyar ne de sever. İsimleri dışında haklarında hiçbir şey bilmez diyebiliriz. - Drew Taylor Black - - - -
Kavgalı Oldukları Normalde iyi anlaştığı fakat aralarındaki küçük sorunlar yüzünden uzak durduğu, yine de sevdiği kişilerdir. - -
Tatlı Rekabetçileri Aralarında rekabet vardır fakat onları severde. - -
Çıkar İlişkisi Sadece bir gün işi düşer diye arasını iyi tuttuğu ve pek sevmediği kişilerdir. - Maggie Gladhell - Seth Mason Black - Georgina Orwell
Gıcık Oldukları Tabi ki Katnisin sevmediği davranışlar sergileyen kişiler de vardır. Onları sürekli alaya alır ve takışır. Ama ölümüne düşman değillerdir. - Joanna Oldwin (Yaşı Katnis'ten küçük olmasına rağmen) - Leo von Dorff -
Ölümüne Düşmanları Onlarla iyi anlaşamadığını söylemek bile yetersiz kalır. Onlardan nefret eder ve her fırsatta onlara zarar vermek için uğraşır. Onlar da bu duruma kayıtsız kalmazlar tabi. - Mira Allen - Terra M. Winchester - Lucifer J. Morgenstern - -
Hoşlandıkları Sadece arkadaşlık dışı sevgi beslediği ama sevgisini fazla da ilerletmediği kişilerdir. - -
Ondan Hoşlananlar Ona arkadaşlık dışı bir sevgi besleyen ama gerçekten aşık olmayan kişilerdir. - -
Hayatının Aşkı
Fazla söz söylemeye gerek var mı? -David Killer
Özel Kurgu &&& Anita S. de Luca
Katnis Anita'dan biraz korkar, ama inatçı kişiliği sebebiyle bunu pek belli etmez. Anita'ya saygı duyar ve sever. Anita da Katnis'in bu davranışlarına karşılık onu korur ve yardımcı olur. İyi anlaşırlar. Katnis Anita'ya inanılmaz bir şekilde sadıktır.
En son Katnis Roselie Graham tarafından Salı Ağus. 02, 2011 10:23 am tarihinde değiştirildi, toplamda 20 kere değiştirildi | |
|
| |
Katherina Zoey Night Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Herkes Arıyor Bende Arayayım! Salı Tem. 12, 2011 2:05 pm | |
| Eh, beni biliyorsun zaten. Normalde Ölümüne düşmanlara ekle derdim ama o kadar rp'den sonra daha olmaz, o yüzden sırdaşları, arkadaşları, çocukluk arkadaşları kafana göre takıl... | |
|
| |
| Konu: Geri: Herkes Arıyor Bende Arayayım! Salı Tem. 12, 2011 2:11 pm | |
| Oldu bile. Sırdaşımsın Kat | |
|
| |
Adreanna B. von Dorff Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Herkes Arıyor Bende Arayayım! Salı Tem. 12, 2011 11:09 pm | |
| Örnek al beni? Ya da koruyup kollayanlara ekle. Çok yaş farkı var ya, sırdaş ya da düşman olmaz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Herkes Arıyor Bende Arayayım! Salı Tem. 12, 2011 11:14 pm | |
| haklısın o konuda... Hemen ekliyorum. | |
|
| |
Maggie Gladhell Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Herkes Arıyor Bende Arayayım! Çarş. Tem. 13, 2011 1:03 am | |
| Meg'i çıkar ilişkisi oldukları yada hoşlanmadıklarına ekleyebilirsin. Ama sanırım ilki daha uygun. Kendisi kaçakçıdır. Bundan ötürü istediğin birşeyi senin için getirebilir. Ama karşılığında mutlaka senden birşey ister. Mirabella LaPiere ; Bella oldukça kibirli bir melez. Kendisi Fransa tahtının varisi, soyu Bourbon Hanedanlığına falan dayanıyor. Bundna ötürü asla biriyle çıkar bakımından arkadaşlık kurmaz ve daima kendi kararlarını kendisi verip her zaman işlerini kendisi görmektedir. Veya çevresinde kilere yaptırmaktadır, ama mutlaka karşılığını verir. Kibrinden ötürü fazla dosu olduğu söylenemez, kimseye zararı olmadığı için düşmanı da pek yoktur. Ama ondan hoşlanmayanlar oldukça fazladır. Bundna ötürü sen kendin karar ver neresi olacağına. Ben seçemedim, olumluda olabilir yada olumsuz da. ^^ Joanna Oldwin Jo bir zamanlar Tanrıça Tike'nin küçük Tanrıça kızıydı. Fakat aldığı cezadan ötürü yeniden beden bularak hayata dönmüştür. Fakat bu kez Tanrıça Nyks'in kızıdır. Kimse onun eskiden bir küçük Tanrıça olduğunu bilmez. Anılarında hala bir küçük Tanrıça'nın yaşantısı olduğundan yaşıtlarına göre bilmiş bir tavrı vardır. Belki Jo'nun her konuda bireyler yürütmesine kızabilirsin belki de sevebilirsin. Bundan ötürü koruyup kolaldıkalrı olabilir yaşından ötürü veya tam hilafı olumsuz bir yer? | |
|
| |
Daphne Warringford Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Herkes Arıyor Bende Arayayım! Çarş. Tem. 13, 2011 1:13 am | |
| Bu kızımız Persephone kızı aynı zamanda avcı. Sevimlidir. Barışçıldr ama sevdikleri için yapamayacağı şey yoktur. Koruyabilir seni. | |
|
| |
| Konu: Geri: Herkes Arıyor Bende Arayayım! Çarş. Tem. 13, 2011 2:08 am | |
| Mirabella'yı arkadaşlarıma ekliyorum, bayılırım kafasının dikine giden kişilere Maggie Gladhell çıkar ilişkisi, Joanna Oldwin'e gıcık oluyorum, küçük olmasına rağmen bilmiş tavırları falan Koruyuculara ekledim seni kardeşim | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Herkes Arıyor Bende Arayayım! Çarş. Tem. 13, 2011 2:09 am | |
| Tatlı bir kıza benziyorsun,dost olabiliriz bence. | |
|
| |
| Konu: Geri: Herkes Arıyor Bende Arayayım! Çarş. Tem. 13, 2011 2:12 am | |
| Arkadaşlar bölümüne ekliyorum... | |
|
| |
Melanie Arianna Bates Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Herkes Arıyor Bende Arayayım! Çarş. Tem. 13, 2011 5:37 am | |
| Ben senin en iyi arkadaşınım tamam? O yüzden beni sırdaşları,çocukluk arkadaşları,koruyup kolladıkları başlığına alıyorsun hemen tamam? | |
|
| |
| Konu: Geri: Herkes Arıyor Bende Arayayım! Çarş. Tem. 13, 2011 7:32 am | |
| Bir tanesini seç Mel! Of ya küstüm Nat'e benim arkadşım değil mi o? Neyse Çocukluk arkadaşları mı yoksa sırdaşları mı? Veya koruyup kolladıkları? | |
|
| |
Peter Karl Bouveir Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Herkes Arıyor Bende Arayayım! Çarş. Tem. 13, 2011 8:03 am | |
| Beni Örnek al | |
|
| |
| Konu: Geri: Herkes Arıyor Bende Arayayım! Çarş. Tem. 13, 2011 8:32 am | |
| Umarım iyi bir örneksindir Hemen ekliyorum... | |
|
| |
Alishia Marianna Allen Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Herkes Arıyor Bende Arayayım! Çarş. Tem. 13, 2011 11:53 pm | |
| ölümüne düşman yada suç ortağı nedense düşman edinme çabası içindeyim | |
|
| |
| Konu: Geri: Herkes Arıyor Bende Arayayım! C.tesi Tem. 16, 2011 6:42 am | |
| Ben de öyleyim ya Hem buraya hem de profilime ekliyorum. | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Herkes Arıyor Bende Arayayım! C.tesi Tem. 23, 2011 10:26 pm | |
| Örnek aldıkları olabilir. Ablanım sonuçta ya da ben sana karşı aşırı korumacıyımdır böyle bir kurgumuz da olabilir. | |
|
| |
David Killer Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Herkes Arıyor Bende Arayayım! Perş. Tem. 28, 2011 4:42 am | |
| Aşkım. Bitanem. Ben niye yokum ki?? Eklemeyecek misin yoksa?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Herkes Arıyor Bende Arayayım! C.tesi Tem. 30, 2011 12:29 am | |
| Seni hiç unutur muyum canım benim! Hemen ekliyorum birtanem.
Ablacığım seni de ekliyorum. | |
|
| |
Leo von Dorff Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Herkes Arıyor Bende Arayayım! C.tesi Tem. 30, 2011 12:30 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Herkes Arıyor Bende Arayayım! C.tesi Tem. 30, 2011 12:35 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Herkes Arıyor Bende Arayayım! C.tesi Tem. 30, 2011 12:37 am | |
| Fark etmz | |
|
| |
| Konu: Geri: Herkes Arıyor Bende Arayayım! C.tesi Tem. 30, 2011 12:41 am | |
| Katherina ile iyi anlaşıyoruz ama kulübedeki o ziyaretimi hatırlıyorsun değil mi? Gıcık oldum sana ben ya! | |
|
| |
Anita S. de Luca Nemesis'in Çocuğu
| |
| |
| Konu: Geri: Herkes Arıyor Bende Arayayım! C.tesi Tem. 30, 2011 12:46 am | |
| Off ben istemedim katherina yazmıs | |
|
| |
| Konu: Geri: Herkes Arıyor Bende Arayayım! C.tesi Tem. 30, 2011 12:48 am | |
| Ekliyorum.
Ah ah... Bilirim Kat'i ben ondan neler çektim bu güne kadar tahmin edemezsin! | |
|
| |
Drew Taylor Black Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Herkes Arıyor Bende Arayayım! C.tesi Tem. 30, 2011 4:02 am | |
| Konuşmuşlukları olanlar yada arkadaşlar olabilir | |
|
| |
| Konu: Geri: Herkes Arıyor Bende Arayayım! C.tesi Tem. 30, 2011 6:04 am | |
| Ekledim bile | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Herkes Arıyor Bende Arayayım! C.tesi Tem. 30, 2011 8:46 am | |
| Beni Ölümüne Düşmanlara, Georgina'yı da Çıkar İlişkisine ekle. | |
|
| |
Seth Mason Black Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Herkes Arıyor Bende Arayayım! Paz Tem. 31, 2011 5:22 am | |
| Sende mi Brütüs? Sende mi İtalyan'sın Neyse iyi günümdeyim koruyup kollayanlara ya da çıkar ilişkisine ekleyebilirsin | |
|
| |
| Herkes Arıyor Bende Arayayım! | |
|