| Eh, madem herkes arıyor ben de ararım :) | |
|
+14A. Anna Bianca Sentius Caleb Rivers Hanna Olıvıa Temple Claire Angel Deeply Isabel Catherine Senta Thalia A. Carter Hope Temple Lara Adams Lena H. Bryce Valentino R. Gavino Clara Thompson David Killer Darth Vader Peter Karl Bouveir 18 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Peter Karl Bouveir Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Eh, madem herkes arıyor ben de ararım :) Perş. Nis. 28, 2011 8:36 am | |
| Bu yakışıklı çocuk da kim? 6 Mayıs 1993 doğumlu olan Peter Londra'da açmış gözlerini. Üvey babası Amerika'nın en ünlü iş adamlarından biri olan Peter, çocukluğundan beri sadelikten yana olmakla beraber, lüks yaşamın zorluklarından payını almıştır. Bir kaç kez silahlı saldırılardan kurtulan Peter, üvey babasına onun annesinin ve kız kardeşinin hayatını kurtardığı için minnettardır. Çocukluğundan beri hırçın biri olan Peter, ilkokul döneminde okulda oldukça sorun yaşamış, fakat üvey babası sayesinde oldukça lüks ve modern okullarda eğitim sürecini geçirmiştir. Disleksi yüzünden özel eğitmenlerle çalışmalarını yapan Peter, yaptığı bir kaç icatla uluslararası ödüller kazanmış, dünyaca tanınmış bir çocuk olmuştur. Annesi İngiliz olan Peter, kendini hep bir İngiliz olarak görmüş, Amerikalı olmaktan çekinmiştir. Bunun yüzünden lisede kendisine bir çok düşman edinen Peter, hiçbir zaman karaından vazgeçmemiştir. 2008 Eylül ayında Peter ve ailesinin evine Peter'in hiç anlamadığı bir saldırı olmuş, annesi ve üvey babasının yanarak ölümlerini görmüştür. Kız kardeşinin kaçtığını fark eden Peter, uzun bir süre sonra kardeşini kampta bulmuştur. Melez kampında arkadaş çevresi geniş olan Peter, üvey babasının Holdinginde hisselere sahiptir.
İlişkileri
Dostları Bu kişiler Peter için çok değerlidirler. -David Killer -Lena Hunter -Claire Angel Deeply -Hanna Olivia Marin -David Tyler -Anna Bianca Fackrell
Arkadaşları Peter'ın arkadaş grubudur. -Archaios Athoos -Lara Adams -Hope Miller -Jill Violet Temple -Caleb Rivers
Nötr Peter'in tanımadıklarıdır.
Akrabaları Peter'in öz şeyleri -Anastacia Leonora Bouveir. (Öz kardeşim. Kampta Buldum.) -Jule Valerie Temple (Kulübe Kardeşim)
Bir yerden duydukları Bir sohbette adını duydukları.
Partneri Onun için ölmeye hazırdır. -Alyssa Lauren Franke
Eski Partnerleri Onlara karşı hiçbir şey hissetmiyor. -Cornelia Fackrell -Anna Maria Benson --Thalia Adelynn Rose
Suç ortakları Başlarını yeterince belaya sokmuşlardır. -Cristina Pamelia Tyler
[size=18]Platonik Hoşlanıyor ondan. Gizli kaçamaklar.
Atıştıkları -Mana A. Fackrell
Düşman - [b]Amanda Sylse
Kavgalı oldukları Lan ben senin.
En son Peter Karl Bouveir tarafından Salı Haz. 28, 2011 9:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi | |
|
| |
Darth Vader Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Eh, madem herkes arıyor ben de ararım :) Perş. Nis. 28, 2011 8:48 am | |
| Öldüleeer Hıhım...Neyse Akrabalara ekle benü ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Eh, madem herkes arıyor ben de ararım :) Perş. Nis. 28, 2011 8:50 am | |
| Manyaksın sen kızım, Psikolojin Bozuk Ekliyom. | |
|
| |
David Killer Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Eh, madem herkes arıyor ben de ararım :) Cuma Nis. 29, 2011 3:44 am | |
| Hey! boş ve müsait bir yere istekliim. (düşman hariçç!!) | |
|
| |
| Konu: Geri: Eh, madem herkes arıyor ben de ararım :) Cuma Nis. 29, 2011 3:48 am | |
| Psikolojim bozuk olabülür hatta koptirik olabülürüm ve hatta hatta senin kardeşin olabülürüm ama manyak değülüm ben.Hıh.(Bkz:AbiyeAtarYapmak) | |
|
| |
| Konu: Geri: Eh, madem herkes arıyor ben de ararım :) Cuma Nis. 29, 2011 3:53 am | |
| Ekledim David BEn manyak dediysem manyaksındır..,!!!!! Tamam ya ağlama niye dert ettin bu kadar tamam manyak değilsin yeter ki ağlama.. | |
|
| |
| |
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Eh, madem herkes arıyor ben de ararım :) Cuma Nis. 29, 2011 4:19 am | |
| Atıştıklarımda eklisin bende. Ona göre eklersin. | |
|
| |
Valentino R. Gavino Amphitrite'nin Çocuğu
| |
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Eh, madem herkes arıyor ben de ararım :) Cuma Nis. 29, 2011 5:09 am | |
| DOST OLALIM | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Eh, madem herkes arıyor ben de ararım :) Cuma Nis. 29, 2011 5:49 am | |
| eklersin bir yere. | |
|
| |
Hope Temple Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Eh, madem herkes arıyor ben de ararım :) Cuma Nis. 29, 2011 8:37 pm | |
| ekle istersen bir yere (düşman olmasıın ) ama önce kurgu yapalııım | |
|
| |
David Killer Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Eh, madem herkes arıyor ben de ararım :) Cuma Nis. 29, 2011 11:17 pm | |
| saol Pet..! | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Eh, madem herkes arıyor ben de ararım :) C.tesi Nis. 30, 2011 12:13 am | |
| aşşkk hemen eklemişsin beni <3 yerim seni ben yaa <3 | |
|
| |
Isabel Catherine Senta Afrodit'in Çocuğu
| |
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Eh, madem herkes arıyor ben de ararım :) C.tesi Nis. 30, 2011 9:46 am | |
| sevilimin kardeşi oluyorsun olumlu bir yere ekle tabikiside | |
|
| |
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Eh, madem herkes arıyor ben de ararım :) C.tesi Nis. 30, 2011 9:38 pm | |
| Kurgun baya iyiymiş Benide dostlarına ekle.Baya iyi anlaşırız seninlee. | |
|
| |
| Konu: Geri: Eh, madem herkes arıyor ben de ararım :) C.tesi Nis. 30, 2011 11:42 pm | |
| Mana, ekledim Arc, ekledim Lena, tamam ekledim. Ama bana Pitırcık demeyi kes Lara ekledim Hope ekledim Görevimiz Dave Aşkım ben de seni yerim Sydney, olur sen bilirsin kurgu için öm at. Clay, ekledim Patroniçe Hanna, ekledim | |
|
| |
Caleb Rivers Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Eh, madem herkes arıyor ben de ararım :) Ptsi Mayıs 02, 2011 3:53 am | |
| Arkadaşlara ekleyebilirsin. | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| |
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Eh, madem herkes arıyor ben de ararım :) Çarş. Mayıs 04, 2011 1:54 am | |
| Arkadaşları | |
|
| |
| Konu: Geri: Eh, madem herkes arıyor ben de ararım :) Ptsi Mayıs 30, 2011 12:20 am | |
| | |
|
| |
Jule Valérie Temple Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Eh, madem herkes arıyor ben de ararım :) Ptsi Mayıs 30, 2011 2:48 am | |
| kardeşiim ekle | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Eh, madem herkes arıyor ben de ararım :) Ptsi Mayıs 30, 2011 3:27 am | |
| |
|
| |
Jill Violet Temple Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Eh, madem herkes arıyor ben de ararım :) Salı Mayıs 31, 2011 2:18 am | |
| | |
|
| |
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Eh, madem herkes arıyor ben de ararım :) Salı Mayıs 31, 2011 2:47 am | |
| suç ortağı | |
|
| |
| Eh, madem herkes arıyor ben de ararım :) | |
|