| Avcılar~Serbest kurgu görevleri. | |
|
+2Kathie Mitchiel Davies Lena H. Bryce 6 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Salı Tem. 12, 2011 11:57 am | |
| Kulübe puanlamasında kulübemizi iyi bir yere taşımak istiyoruz.Bu yüzden statü almak gibi görev yapmak da çok önemli.Özellikle serbest kurgu görevleri en karmaşık ve uzun olanları.Başkalarıyla bu görevleri yapınca çok uzuyor.Bu yüzden 'sadece avcılar' olarak yaparsak daha iyi sonuç alırız.
Buraya listedeki serbest kurgu görevlerini yazdım.Hedefimiz hepsini bitirmek olsun.Sizi seviyorum... *-* - Spoiler:
Not.Başlığı gereksiz görürseniz editlerim.
56- Serbest Kurgu Uğranması gereken mekanlar: 1) Orman 2) Kampın Girişi-Thalia'nın Ağacı 3) New York Kriterler: *Rp en az 10 post sürmelidir.
57- Serbest Kurgu Uğranması gereken mekanlar: 1) Zeus Yumruğu 2) Labirent Kriterler: *Maceraya en az 2 kişi katılmalıdır. *Rp en az 15 post sürmelidir.
59- Serbest Kurgu Uğranması gereken mekanlar: 1) Empire State Binası/Olimpos 2) Othyrs Dağı Kriterler: *Maceraya en az 3 kişi katılmalıdır. *Rp en az 15 post sürmelidir.
60- Serbest Kurgu Uğranması gereken mekanlar: 1) Yemek Gazinosu 2) Kano Gölü 3) Cirit Sahası 4) Herhangi bir kulübe Kriterler: *Macerya en az 3 kişi katılmalıdır. *Rp en az 20 post sürmelidir. 70. Serbest Kurgu Uğranması gereken mekanlar: 1) Medusa'nın ini 2) Tartarus 3) Hades'in Sarayı Kriterler: *Maceraya en az 3 kişi katılmalıdır. *Rp en az 30 post sürmelidir.
71. Serbest Kurgu Uğranması gereken mekanlar: 1) Herhangi bir kulübe 2) Thalia Ağacı 3) Cephane 4) Kamp Mutfağı Kriterler: *Maceraya en az 2 kişi katılmalıdır. *Rp en az 30 post sürmelidir.
72. Serbest Kurgu Uğranması gerken mekanlar: 1) Orman 2) New York 3) İhtiyar Denizci Nereus'un Limanı 4) Lotus Kumarhanesi Kriterler: *Maceraya en az 4 kişi katılmalıdır. *Rp en az 40 post sürmelidir.
73. Serbest Kurgu Uğranması gerken mekanlar: 1) Cirit Sahası 2) Tırmanma Duvarı 3) Pegasus Ahırları 4) Olimpos Konseyi 5) Canavarlar Denizi 6) Poseidon'un Sarayı Kriterler: *Maceraya en fazla 2 kişi katılabilir. *Rp en az 40 post sürmelidir.
74. Serbest Kurgu *Yapım aşamasında* Uğranması gerken mekanlar: 1)Gateway Kemeri 2)Hoover Barajı Kriterler: *Maceraya en az 3 kişi katılmalıdır. *Rp en az 30 post sürmelidir.
75. Serbest Kurgu Uğranması gereken mekan: 1) Tek bir yer olmak şartıyla her yer olabilir. Kriterler: *Maceraya en fazla 5 kişi katılmalıdır. *Rp en az 50 post sürmelidir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Salı Tem. 12, 2011 2:08 pm | |
| *flood*
Bence şu görev başlamak için ideal.60- Serbest Kurgu Uğranması gereken mekanlar: 1) Yemek Gazinosu 2) Kano Gölü 3) Cirit Sahası 4) Herhangi bir kulübe Kriterler: *Macerya en az 3 kişi katılmalıdır. *Rp en az 20 post sürmelidir. ***Maceraya 5 avcı katılsın.Böylece her mekanda 5 post yaparak kolayca bitiririz görevi.Aklıma bir kurgu geldi.Ama saat sabahın dördü neredeyse.Yani performansımdan memnun olmazsanız söylemeniz yeterli ***Şimdi ben ve dört kişi daha,akşam yemeğini yemek üzere gazinoya gideriz.Masaya oturup biraz lafladığımız sırada,içimizden biri masanın kenarına sıkıştırılmış bir not bulur.Bu not 1764 yılındandır.Notu,1764 yılında ölen ve haksız yere lanetlenmiş bir avcıdan gelmektedir.Notta laneti bozmamız istenmiştir ve bunun için gerekli olan nesneler yazılmıştır.İlk önce kano gölüne gidip,gölün altındaki hazine sandığındaki altın kadehi almamız gerekmektedir.Ben Poseidon kızı olduğumdan denizin dibine giderim;fakat sandığa dokunduuğum an dev bir deniz yılanı su üstüne çıkar.Neyse ki beni görmez.Ben canavarın dikkatini çekmemeye çalışarak kadehi almaya çalışırım,siz de canavarla savaşırsınız.Kadehi alıp kano gölünden çıkarız ve sıradaki mekana gideriz:Cirit sahası.'Kanımı döktüğüm,canımı verdiğim yerde;her avcı bir damla kan akıtacak kadehe.' Nottaki talimata uyup hançerle parmağımızda küçük kesikler açarız.Sonra avcının öldüğü mekanı bulmaya çalışırız.Birden sahadaki küçük bir çukurda gümüş bir parıltı oluşur,avcının öldüğü yer orasıdır.Orada kadehe beşimizde bir damla kan akıtırız ve son mekana gideriz:Kulübemiz.'Herkez bu kutsal kan karışımına silahını sokmalı;beni hapsolduğum yerden çıkarmalı.'Kimimiz okumuzun,kimimiz hançerimizin ucuna hafifçe kanı sürerek hapsolunan mekanın işaretini bekleriz.Birden büyük salondaki avcı seyir defteri parıldayark açılır.Ve aramızdan biri,sanki transa geçmiş gibi hançerini deftere saplar.Gümüş bir toz bulutu bizim çevremizde birkaç tur atar ve gökyüzüne doğru süzülür.Avcının tutsak ve lanetli ruhu;artık özgürdür.
*** Kabul çok dandirik. Ama beğenirseniz yaparız.Katılmak isteyen 4 avcı yazsın buraya =) | |
|
| |
Kathie Mitchiel Davies Artemis Avcısı/Parti Organizatörü
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Çarş. Tem. 13, 2011 8:16 am | |
| Ben bu göreve katılabilirim kurgu farketmez | |
|
| |
Nina Sayers Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Çarş. Tem. 13, 2011 8:34 am | |
| Tamamdır.Üç kişi daha gelsin başlarız. Tabi güzel bir kurguyla. | |
|
| |
Esméralda Gwen Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Perş. Tem. 14, 2011 6:30 am | |
| ^^ Anladın sen onu | |
|
| |
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Perş. Tem. 14, 2011 6:36 am | |
| Anlamadım ama tamam. Üç kişi olduk.2 kişi daha gelsin. -Kurgu değişebilir. - | |
|
| |
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Perş. Tem. 14, 2011 6:46 am | |
| ^^ -->> Seni çok seviyorum ve bende varım. Çünkü Çoktaş'sın ÖYKÖ... demek. :$ | |
|
| |
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Perş. Tem. 14, 2011 7:07 am | |
| Saol sen dö. Avcılıktan geliyo herhaldö. Bendö senü -Tamam,bu kadar iticilik yeter;biraz da iş konuşalım.- | |
|
| |
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Perş. Tem. 14, 2011 7:25 am | |
| Böncö dö Kurgu süper beybi. Diyecek birşey yok.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Perş. Tem. 14, 2011 7:31 am | |
| Hayret,gecenin üçünde yazmıştım. 2 kişi daha gelse de başlasak. | |
|
| |
Chelsea Cocteau-Evans Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Perş. Tem. 14, 2011 8:14 am | |
| Ben de mi gelsem geleyim geleyim | |
|
| |
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Perş. Tem. 14, 2011 8:32 am | |
| Ov ye.Son bir kişi.Sonra kurgu da beğenmediğiniz şeyleri şey ederiz | |
|
| |
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Perş. Tem. 14, 2011 11:17 am | |
| *flood* Kızlar ben salı ya da çarşambaya kadar yokum.Bu 3-4 gün içerisinde 1 kişi daha gelir.Sonra perşembe sırayı oluşturup başlarız. | |
|
| |
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Perş. Tem. 14, 2011 12:43 pm | |
| Ah Öyköm ah, hatırlatmasan olmuyor diğ miğ? Sensiz napıcam ben Salıya kadar -_- Doğru yaa buluruz birini. -.- | |
|
| |
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Salı Tem. 19, 2011 6:16 am | |
| Of döndüm hala beşinci kişi yok ama Bugün lütfen bir avcı uğrasın buraya. | |
|
| |
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Salı Tem. 19, 2011 9:07 am | |
| Ben 2 kişilik yazarım biri gelmezse. Önemli değil. | |
|
| |
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Salı Tem. 19, 2011 9:12 am | |
| Esme Ağlatma beni. Zaten dört mekan var. Herkes bir mekanda fazladan bir post atar biri gelmezse. Tamam o zaman,yarın akşama kadar biri gelmezse ben sıralamayı ayarlarım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Salı Tem. 19, 2011 9:19 am | |
| Tımams. Temizliğe yazalım mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Salı Tem. 19, 2011 9:21 am | |
| Eğer avcılar dışındaki biri de gelebilirse ben diğer karakterimle de katılabilirim | |
|
| |
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Salı Tem. 19, 2011 9:25 am | |
| Ama kurgu sadece bize uygun. Hem hepimiz avcı olursak daha havalı olur. Hepimiz puan kazanıp kulübeyi coştururuz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Salı Tem. 19, 2011 9:34 am | |
| Farketmez ben sadece 5 kişi olalım diye söyledim zaten diğeriyle pek görev yaasım yok | |
|
| |
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Salı Tem. 19, 2011 9:46 am | |
| Saol Fatme teklif içün. Sen iyi bi avcısın -Duygusallaştım. - Sanırım beşincimiz Nica olucak. | |
|
| |
Veronica Gardyner Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Salı Tem. 19, 2011 8:03 pm | |
| Doğru bildin kardeş Kurgu çok hoş, zaten bende yapılmamış zilyon tane görev var. Beni isterseniz hoplaya zıplaya gelirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Salı Tem. 19, 2011 11:36 pm | |
| Yaşasııııın! Sen geldin ya,ben zaten hoplayıp zıplıyorum. Ben şimdi sıralamayı falan yaparım. Sonra başlarız. | |
|
| |
Veronica Gardyner Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Salı Tem. 19, 2011 11:54 pm | |
| Olley Tamam. | |
|
| |
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Çarş. Tem. 20, 2011 1:00 am | |
| 60- Serbest Kurgu Uğranması gereken mekanlar: 1) Yemek Gazinosu 2) Kano Gölü 3) Cirit Sahası 4) Herhangi bir kulübe Kriterler: *Macerya en az 3 kişi katılmalıdır. *Rp en az 20 post sürmelidir. *** Kurgu: Şimdi ben ve dört kişi daha,akşam yemeğini yemek üzere gazinoya gideriz.Masaya oturup biraz lafladığımız sırada,içimizden biri masanın kenarına sıkıştırılmış bir not bulur.Bu not 1764 yılındandır.Notu,1764 yılında ölen ve haksız yere lanetlenmiş bir avcıdan gelmektedir.Notta laneti bozmamız istenmiştir ve bunun için gerekli olan nesneler yazılmıştır.İlk önce kano gölüne gidip,gölün altındaki hazine sandığındaki altın kadehi almamız gerekmektedir.Ben Poseidon kızı olduğumdan denizin dibine giderim;fakat sandığa dokunduuğum an dev bir deniz yılanı su üstüne çıkar.Neyse ki beni görmez.Ben canavarın dikkatini çekmemeye çalışarak kadehi almaya çalışırım,siz de canavarla savaşırsınız.Kadehi alıp kano gölünden çıkarız ve sıradaki mekana gideriz:Cirit sahası.'Kanımı döktüğüm,canımı verdiğim yerde;her avcı bir damla kan akıtacak kadehe.' Nottaki talimata uyup hançerle parmağımızda küçük kesikler açarız.Sonra avcının öldüğü mekanı bulmaya çalışırız.Birden sahadaki küçük bir çukurda gümüş bir parıltı oluşur,avcının öldüğü yer orasıdır.Orada kadehe beşimizde bir damla kan akıtırız ve son mekana gideriz:Kulübemiz.'Herkez bu kutsal kan karışımına silahını sokmalı;beni hapsolduğum yerden çıkarmalı.'Kimimiz okumuzun,kimimiz hançerimizin ucuna hafifçe kanı sürerek hapsolunan mekanın işaretini bekleriz.Birden büyük salondaki avcı seyir defteri parıldayark açılır.Ve aramızdan biri,sanki transa geçmiş gibi hançerini deftere saplar.Gümüş bir toz bulutu bizim çevremizde birkaç tur atar ve gökyüzüne doğru süzülür.Avcının tutsak ve lanetli ruhu;artık özgürdür. *** Katılacaklar(Sırayla) : 1-Kathie Mitchiel Davies. 2-Lena Hunter. 3-Chelsea Cocteu-Evans. 4-Veronica Gardyner. 5.Esmeralda Flamme. *** *Her mekanda 5 post yapılarak 20 posta ulaşılacak ve görev tamamlanacaktır. *Avcıdan gelen notta ne yazacağı ve notu kimin bulacağı gibi ayrıntıları rp yaparken siz belirleyeceksiniz. Fakat notta yeşil renkle yazılan yerler kesinlikle bulunacak ve avcının nasıl lanetlendiği ve kitaba hapsolduğu bu cümlelerle uyumlu olacak. *Herkes uzun ve kaliteli yazmayaya özen göstersin lütfen. *** Notta neler yazacağı gibi ayrıntıları ayarlama konusunda bu başlıkta konuşabiliriz. Sadece ayrıntıları değil,soru(n)ları da bu başlık altında konuşacağız. Rp birkaç gün içerisinde bitsin. Haydi başlayalım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Çarş. Tem. 20, 2011 3:06 am | |
| Ben akşam başlatabilirim büyük ihtimalle ama önce notta ne yazacağı konusunda fikir verseniz iyi olur.Ben beceremiyorum o işi | |
|
| |
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Çarş. Tem. 20, 2011 3:14 am | |
| Kath akşam uyar bana. Ben aklıma gelen bi not örneği pm atarım istersen. Ama pek iyi değilim bu işte. Biraz düşünüp pm atarım az sonra | |
|
| |
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Çarş. Tem. 20, 2011 3:18 am | |
| Pekii. Aslında şimdi başlatmak isterdim ama fazla durmayacağım.Akşam girdiğimde bu görevi başlatıp temizliğe yazacağım. Ayrıca uydurma benim kadar kötü değilsin pm'ni bekliyorem | |
|
| |
| Konu: Geri: Avcılar~Serbest kurgu görevleri. Çarş. Tem. 20, 2011 6:54 am | |
| Başlık ne olsun ? | |
|
| |
| Avcılar~Serbest kurgu görevleri. | |
|