Theodor, Gina, Marcela, Greg, Rea ve ben pegasuslarımızla Empire State binasına doğru uçuyorduk. Neden mi? Çünkü Nyks bizimle bir saat içinde Empire State binasının önünde buluşacaktık. Acaba neden bizimle orada buluşmak istiyordu? Malum,Tanrıça resmen bizimle randevulaşıyordu! Gerçi büyük ihtimalle bize bir görev verecekti. Ve ben daha görev için hazırlanma fırsatı bile bulamamıştım. Yanımda sadece hançerim vardı. Hançerimi her zaman yanımda taşırdım. Ama bir göreve gidiyorsak yiyecek, su, ambrosia, nektar ve biraz ölümlü parası falan da almak gerekiyordu.
Empire State binası görüş alanımıza girer girmez binanın önünde büyük bir kalabalığın toplandığını gördük. Bu da neydi ya? Nyks bizimle oyun mu oynuyordu? Bizimle gerçekten kalabalığın önünde buluşmak istemiyordu değil mi?
Binaya doğru gittikçe yaklaşıyorduk. Şu anda aşağıdaki kalabalık başını kaldırsa bizi görebilirdi. O noktada sis devreye girerdi herhalde. Ama gene de risk almak istemiyordum. O yüzden diğerlerine parmağımla önümüzdeki bir binanın çatısını gösterip "Oraya inelim." dedim. Georgina hızla başını bana çevirdi. Çıldırdığımı düşünüyordu galiba. Onu görmezden gelip Sonsuz Karanlık'ı o binanın çatısına sürmeye başladım. Diğerleri de kısa bir bakışmadan sonra peşimden o binanın çatısına sürmeye başladılar pegasuslarını. Başımı arkaya çevirdiğimde Georgina hariç diğerleri diye düşündüm. Bu kız neden orada sap gibi duruyordu?