| Kehanet-Konsey Paketi | |
|
+9Alicia Roxanne Wideen Katherina Zoey Night Mathias Joseph Phelan Allen Jacques Harth Mercedes Loreille Terra M. Winchester C. Scarlett Stanislaus Philomela Morgenstern Drake Tyrell Stanislaus 13 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Drake Tyrell Stanislaus Zeus'un Çocuğu
| Konu: Kehanet-Konsey Paketi Perş. Haz. 23, 2011 3:05 pm | |
| Şimdi, bana en aktifinden 6-7 kişi lazım, hazır tatildeyken şu iki zor görevi aradan çıkarayım diyorum. Katılacak kişilere göre kurguyu oluşturup kehaneti ben yazabilirim, konseyi de ayarlarım, yani siz sadece sık sık online olup rp'yi aksatmasanız, yeterli olacak. Ben diğer karakterim Tristan olarak da mekanlarda birer post falan yazmayı planlıyorum, böylece iki karakterimin görevlerini birden halledebileceğim.
Planlama şu şekilde olacaktır; +Melez Konseyi'nde kulübe liderlerinin katılıp maceraya katılacak kişilerin isimlerini önerdiği bir rp. +Kamp içindeki bir mekanda -Melez Kafe örneğin- ekibe seçilenlerin toplandığı bir rp. +Kamp dışında kurgunun geçeceği ve maceranın yaşanacağı iki rp.
Yapacağımız görevler;
10- Bir kehanet yazıp -veya kehanet başlığından alıp- onun üzerine rp yazacaksın. Mekan: İstediğin her yer Katılacaklar: Sen ve istediğin herkes.
44- Melez konseyi kararıyla bir göreve çıkacaksın! Mekan: İstediğin yerler Katılacaklar: Sen ve istediğin herkes. (Açıklama: Kurgun güzel, ekibin sağlam olsun ki, konsey göreve çıkışını onaylasın. En az 3 ayrı başlık ve 20 post!)
+Amacım güzel bir ekip oluşturabilmek, çünkü bu görevi başlangıç olarak görüyorum. Bunun ardından birlikte sırayla başka kurgular da oluşturup yaz sonuna kadar epeyce görevin üstünü çizebiliriz diye düşünüyorum. | |
|
| |
Philomela Morgenstern Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Kehanet-Konsey Paketi Perş. Haz. 23, 2011 8:39 pm | |
| | |
|
| |
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| |
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Kehanet-Konsey Paketi Cuma Haz. 24, 2011 1:17 am | |
| Ben de Geoprgina da varız! Ama ben ancak hafta sonları yazabileceğim, hafta içi de yazabilirim ama zor olur. Şu anda zaten kuzenimi n pcsinden giriyorum fazla vaktim yok. | |
|
| |
Mercedes Loreille Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Kehanet-Konsey Paketi Cuma Haz. 24, 2011 2:50 am | |
| Bende varım. *Rütbe için başvurdum. | |
|
| |
Allen Jacques Harth Nyks'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Kehanet-Konsey Paketi Cuma Haz. 24, 2011 3:36 am | |
| Ben de geleyim | |
|
| |
| Konu: Geri: Kehanet-Konsey Paketi Paz Haz. 26, 2011 3:37 am | |
| Tamamdır, gelmek isteyen birkaç kişi daha varsa bizim için iyi olur aslında. Yalnız Terra, başlıkta da belirttiğim gibi ben sürekli aktif olabilecek kişiler arıyorum. Sadece hafta sonları girebileceksen göreve katılman zor olur. | |
|
| |
Mathias Joseph Phelan Hermes'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| |
| |
Katherina Zoey Night Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Kehanet-Konsey Paketi Paz Haz. 26, 2011 3:48 am | |
| Ben de varım. Neredeyse her gün giriyorum. | |
|
| |
Alicia Roxanne Wideen Demeter'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Kehanet-Konsey Paketi Paz Haz. 26, 2011 3:48 am | |
| Ben de gelebilirim. Sürekli aktifim, her zaman yazabilme olanağım var. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kehanet-Konsey Paketi Paz Haz. 26, 2011 5:50 am | |
| Evet sanırım bu kadar kişi yeterli olur. Katılacaklar; Drake {Zeus} Philomela {Hades} Christina {Athena} Mercedes {Amphitrite} Allen {Nyks} Katherina {Nyks} Mathias {Hermes} Isabel {Demeter} -yazabilecekse- Terra {Hestia} Kurgumuz; Aklıma pek iyi bir şey gelmedi, öylesine yazıyorum. Sizin fikirlerinize göre geliştirebiliriz. Hades'in karanlık miğferi kaybolur ve bu durumun sorumlusu olarak Zeus'u gösterir. Tanrılar arası bir savaşın baş göstermesini istemeyen Zeus da, miğferini çalan kişinin kendisi olmadığını kanıtlamak için Drake'i görevlendirir. Hades elbette bir Zeus çocuğunun işi çözebileceğine güvenemez ve kızı Philomela'yı işe dahil eder. Eh, iki tanrı da bu durumdan rahatsız olur ve göreve başka melezlerin de katılmasını isterler. Athena'ya haber verirler ve bunun üzerine melez konseyi toplanır. Konuya ilgili olan kulübe liderleri, gruba kendi kardeşlerini de dahil ederler ve 9 kişilik bir ekip oluşturulur. Ekipte bir Poseidon çocuğu bulunmamaktadır, Poseidon Zeus ve Hades arasındaki meselede de sessizliğini korumuştur. Bu nedenle ekip ilk olarak miğferi çalan kişinin Poseidon olduğunu düşünür ve onun krallığına gitme kararı alır. Burada onlara su altında rehberlik edecek kişi Mercedes'tir. Grup Poseidon'un sarayında çeşitli maceralar yaşar ve en sonunda miğferi gerçekten de orada bulurlar. Yalnız bu durum Poseidon'u fazlasıyla şaşırtır, miğferi kesinlikle o çalmamıştır. Onu hırsızlıkla suçlayan melezlere derslerini vermek ister, hepsini öldürmeye karar verir. Ekipte iki çocuğu bulunan Tanrıça Nyks ise onların öldürülmesine engel olmak için miğferi çalan kişinin kendisi olduğunu açıklar. Bunun üzerine melezler, olayın açıklığa kavuşması üzerine durumu izah etmek için yeraltına, Hades'in sarayına giderler falan filan... Böyle bir şeyler olabilir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kehanet-Konsey Paketi Paz Haz. 26, 2011 11:52 pm | |
| Ben kurguyu beğendim. Şimşek hırsızını andırıyor ama daha farklı | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Kehanet-Konsey Paketi Ptsi Haz. 27, 2011 12:17 am | |
| Bir saniye. Nyks neden Hades'in karanlık miğferini çalmış? | |
|
| |
Allen Jacques Harth Nyks'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Kehanet-Konsey Paketi Ptsi Haz. 27, 2011 1:28 am | |
| Anladığım kadarıyla Nyks Allen ve Katherina'yı kurtarmak için kendisini öne atıyor, çaldığını sanmam Kurgu bence de güzel olmuş, başlayalım bakalım | |
|
| |
Alicia Roxanne Wideen Demeter'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Kehanet-Konsey Paketi Ptsi Haz. 27, 2011 3:47 am | |
| Bence de kurgu oldukça iyi | |
|
| |
| Konu: Geri: Kehanet-Konsey Paketi Ptsi Haz. 27, 2011 3:50 am | |
| | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Kehanet-Konsey Paketi Ptsi Haz. 27, 2011 5:19 am | |
| Konsey başlığını açma yetkisini Drake'e veya onun kulübe lideri Marcus'a veriyorum. Tabii şimdi vakit bulabilirsem ben başlatacağım önce. İyi görevler size. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Kehanet-Konsey Paketi Ptsi Haz. 27, 2011 10:59 am | |
| Kurguyu beğenmenize sevindim, Nyks tarafını açık bıraktım, çocuklarını kurtarmak için suçlu olduğunu söylemesi daha mantıklı bence. Gerçek hırsız Poseidon olabilir ama bunun aksini iddia edip melezleri öldürmeye niyetlenince Nyks buna engel olmak için suçu üstlenir. Teşekkürler Lucy. ^^ Şimdi göreve aramızdan birinin kulübe lideri online olup konseyde konuyu açtığında başlamış olacağız. Konsey sonlanınca da Melez Kafe'de ilk bölüme başlarız. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kehanet-Konsey Paketi Ptsi Haz. 27, 2011 11:06 am | |
| İsis açık aslında. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kehanet-Konsey Paketi Ptsi Haz. 27, 2011 11:16 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Kehanet-Konsey Paketi Salı Haz. 28, 2011 6:04 am | |
| *flood*
Millet! Ben haftasonuna kadar yokum! Anneannelere gidiyoruz. Haftasonu babam beni yine alırsa buradayım. Beni gruptan çıkarmayın çünkü ne yapıp ne edip yazıcam! | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Kehanet-Konsey Paketi Salı Haz. 28, 2011 9:50 am | |
| yarın melez konseyindeki başlığı ben açıcam duyrulur saat vermiyorum gece bile açabilrim | |
|
| |
| Konu: Geri: Kehanet-Konsey Paketi Salı Haz. 28, 2011 11:55 am | |
| Açmanı dört gözle bekliyor olacağız Mia | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Kehanet-Konsey Paketi Çarş. Haz. 29, 2011 12:41 am | |
| christina yerine ben göreve katılsam olur mu? (benim görev sayım az da xD tintininiz yaptı bol bol xD) kurgu güzel eklenecek bir şey benim anladığım kadarıyla | |
|
| |
| Konu: Geri: Kehanet-Konsey Paketi Çarş. Haz. 29, 2011 3:52 am | |
| Tamamdır Hermia bekliyoruz, teşekkürler. Peki Terra. Uygundur Thay. ^^ | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Kehanet-Konsey Paketi Çarş. Haz. 29, 2011 9:56 am | |
| Yarın olmadan 4 dakika önce başlığı açtım. | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Kehanet-Konsey Paketi Çarş. Tem. 06, 2011 11:40 am | |
| Göreve katılacak olan herkes kulübe liderinden konseye katılmasını istesin arkadaşlar. Mia'nın ardından kimse yazmamış. Buyrun, konsey başlığınız. Herkes liderine bu başlığa katılmasının zorunlu olduğunu söylerse sevinirim. Daha önce yapmadım ama aksatmalar durumunda yapacağım talep ile liderlik rütbelerini kaybetmelerini sağlama yetkim var, konsey başkanlığının ifade ettiği şey de zaten bu. | |
|
| |
| Kehanet-Konsey Paketi | |
|