| Rea. Ya da Melis. Her neyse. | |
|
+2Clara Thompson Adreanna B. von Dorff 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Adreanna B. von Dorff Nyks'in Çocuğu
| Konu: Rea. Ya da Melis. Her neyse. Perş. Haz. 23, 2011 4:38 am | |
| Selaam Ben Melis. 13 yaşındayım, yakında 14 olacak. Yalova'da (!) yaşıyorum. Bilmeyen vardır orayı herhalde Gözlerim yeşil, saçlarım koyu kumral ve dalgalı. Boyum; 1.65, 13 yaş ortalaması, belki biraz üstü. Kitap okumaya BAYILIRIM! Boş bulduğum her anda okurum. Garip ama artık annem çok okuduğum için kızıyor. İngilizce, Almanca, bir miktar İspanyolca biliyorum. Derslerim falan çok iyidir. Ayıptır söylemesi, 6. sınıf SBS'sinde tam puan yapmıştım, bu sene de 1 yanlış *-* The Vampire Diaries ve Merlin izlerim, Ian Somerhalder manyağıyımdır. Zaten Damon'umu sevmeyen var mı ? Türk dizilerinden nefret ederim. Tenis, futbol, voleybol, basketbol oynarım, yüzerim, atletizm de severim hani. Çok mu spor yapıyorum sanki? Dans ederim. 5 yaşımdan beri. Baleden orayantale, halk oyunlarından bachataya bir çok dansı denedim. Keman ve gitar çalıyorum. Şapka takıntım vardır, 17-18 tane şapkam vardır herhalde. Bu arada fanatik Fenerbahçeliyim. Film izlemeyi severim. 200-250 tane filmim vardır evde. Enrique Iglesias'a da bayılırım, sesi çok güzel, adam da taş. Yazı yazarım, hikaye tarzında daha çok.Neyse, benden bu kadar. Merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz. Hoşçakalıın
En son Adreanna B. von Dorff tarafından Perş. Haz. 23, 2011 5:14 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Rea. Ya da Melis. Her neyse. Perş. Haz. 23, 2011 5:09 am | |
| Vaay! Yalova Bursa'ya yakın yaa *-* Gel bizim oralara Merlin ve Vampir Günlükleri candır, Ian başlı başlına bir candır zaten | |
|
| |
Esméralda Gwen Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Rea. Ya da Melis. Her neyse. Perş. Haz. 23, 2011 5:24 am | |
| Candice'yi görür görmez ısınıyo insan <3 TVD & Merlin daha ne istenir Ian candır kandır ama TVD olarak Stephan'cıyım Tür dizileri Fener | |
|
| |
| Konu: Geri: Rea. Ya da Melis. Her neyse. Perş. Haz. 23, 2011 5:31 am | |
| Bursa'ya sık gelirim ki been Çok güzel oralar, bizim burada pek gezecek yer yok, bnen de her hafta sonu Bursadayım zaten. Esmerelda, Fener iyidir iyi. Sen hangi takımlısın? | |
|
| |
| Konu: Geri: Rea. Ya da Melis. Her neyse. Perş. Haz. 23, 2011 5:35 am | |
| Fener candır kandır Ben çok kibar bir fanatiğim. Yine de ÖLÜMÜNE GS | |
|
| |
| Konu: Geri: Rea. Ya da Melis. Her neyse. Perş. Haz. 23, 2011 5:38 am | |
| Öhöm. Neyse ya, problem olmasın | |
|
| |
Mirabella LaPiere Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| |
| |
| Konu: Geri: Rea. Ya da Melis. Her neyse. Perş. Haz. 23, 2011 5:46 am | |
| Aynen Sınıfta birbirimizi taşlıyoruz takımlar yüzünden (Bkz: Erkeklere Ölüm) Burda olmasın öyle birşey... Edit , son mesajdan sonra; (Bkz: TVD'siz bir yaşam düşünemiyorum.) Nerde Türk dizi senaristlerinde o yaratıcılık. Ya kitapten esinleniolar, ya da Muhteşem Yüzyıl gibi diziler koyuyolar... | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Rea. Ya da Melis. Her neyse. Perş. Haz. 23, 2011 5:50 am | |
| Hoşbuldum Jensen'i de severim, o da ayrı bir taş. Merlin'in yeri başka ama. Arthur falan. İyi dizi, hoş dizi, süper dizi hatta. Evet ya, Türk yapımcıların tek anladığı iş entrika ve polisiye. Bir Supernatural gibi dizi olsun, bir TVD olsun, bir Merlin olsun, bir The Big Bang Theory olsun, yok yani burada. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rea. Ya da Melis. Her neyse. Perş. Haz. 23, 2011 5:54 am | |
| Valla Üniv. bitsin, kesin öyle bi projeye imza atıcam. Hem yazıcam, hem yöneticem, hem oynucam ohhh, bu kadar... (Gerçi o zamana kadar uçan Tv'ler falan çıkabilir, duruma göre...) Supernatural'a başladım, sonra PLL'yi keşfedince bırakmak zorunda kaldım. Başlarmıyım bilmem. Sana tavsiyem olsun, beni sev ve TVD başla | |
|
| |
| Konu: Geri: Rea. Ya da Melis. Her neyse. Perş. Haz. 23, 2011 5:57 am | |
| Evet, evet. O dizi sadece Ian'ım için bile izlenir adasfasdfg | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Rea. Ya da Melis. Her neyse. Perş. Haz. 23, 2011 6:06 am | |
| saghdgahs. Saçma bir inat. İlk bölümler sıkabilir biraz ama 2. sezon, mükemmel. Ya da şöyle de diyebiliriz; Ian 2. sezonda mükemmel. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rea. Ya da Melis. Her neyse. Perş. Haz. 23, 2011 6:49 am | |
| Yine söylüyorum ve hep söyleyeceğim, Ian taş değil meteor <3 Ama TVD olarak Elena + Stephan
En son Esmeralda Gwen tarafından Perş. Haz. 23, 2011 9:28 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Alyssa Lauren Franke Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Rea. Ya da Melis. Her neyse. Perş. Haz. 23, 2011 8:44 am | |
| Yalova - Bursa ! Heyoo. Bizim oralardansın yani. Forever Burse gibi saçma sapan bir şey söylicem Vampir günlüklerini sevmeyen ölsün zaten asdfg. Hele hele namı değer Damooon ! | |
|
| |
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| |
| |
| Konu: Geri: Rea. Ya da Melis. Her neyse. Perş. Haz. 23, 2011 10:19 pm | |
| Damon benim. Damon benim. Damon benim. Damon benim. Damon benim. Damon benim. Damon benim. Damon benim.Damon benim. Damon benim. Damon benim. Damon benim. Damon benim. Damon benim. Damon benim. Damon benim.Damon benim. Damon benim. Damon benim. Damon benim. Damon benim. Damon benim. Damon benim. Damon benim.Damon benim. Damon benim. Damon benim. Damon benim. Damon benim. Damon benim. Damon benim. Damon benim. Ayrıca Ian da benim. | |
|
| |
| Rea. Ya da Melis. Her neyse. | |
|