| M ikizleri (Mine(Mnemosyne) - Melis(Sonechka)) | |
|
+2Nikolaos Ephimovich Mnemosyne Monroahe 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Mnemosyne Monroahe Hekate'nin Çocuğu
| Konu: M ikizleri (Mine(Mnemosyne) - Melis(Sonechka)) Çarş. Nis. 13, 2011 3:17 am | |
| Resimleri yayınlamaktan vazgeçtim
En son Mnemosyne Monroahe tarafından Perş. Mayıs 26, 2011 2:13 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Nikolaos Ephimovich Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: M ikizleri (Mine(Mnemosyne) - Melis(Sonechka)) Çarş. Nis. 13, 2011 3:24 am | |
| Yeni kleyasyonumu (böylemi yazılıyordu o kelime?) yayınlamaya başlamışsın. Eferim! Eksküzmi? Adım mı geçti orada? Fotoğrafçıyı söylemen şart değil tatlım. Ama ne kadan mikemmel bir fotoğrafçı olduğumu söylemekte haklısın Eheh, evet biraz dişlek çıkmış. Onları sana inat düzeltmicem ama! Sen bana takım yapmadın! Hıh. | |
|
| |
Sonechka Ephimovich Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: M ikizleri (Mine(Mnemosyne) - Melis(Sonechka)) Çarş. Nis. 13, 2011 3:28 am | |
| Sanırım o kelime öyle yazılmıyor, Ege. Ahaha! O kostümü bulmak için iki haftamı harcadım ya! Güzel çıkmış, güzel. Ege, onu bunu anlamam düzelt o dişlekliği! Unutma! Mine ne ise bende oyum! Asıl sana "hıh!" Ege. (Resmine bıyık çizmezsem ne olayım!) | |
|
| |
Mnemosyne Monroahe Hekate'nin Çocuğu
| Konu: Geri: M ikizleri (Mine(Mnemosyne) - Melis(Sonechka)) Çarş. Nis. 13, 2011 3:35 am | |
| Amaaaan... didişmeyin. Uslu durun bakiim!!! Çocuk gibisiniz! | |
|
| |
| Konu: Geri: M ikizleri (Mine(Mnemosyne) - Melis(Sonechka)) Cuma Nis. 15, 2011 4:21 am | |
| Mine, hiç bana kızma ben usluyum. | |
|
| |
Sonechka Ephimovich Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: M ikizleri (Mine(Mnemosyne) - Melis(Sonechka)) Cuma Nis. 15, 2011 4:22 am | |
| Hadi ordan, sende! Yürü git! Tepemin tasını attırma Ege! | |
|
| |
| Konu: Geri: M ikizleri (Mine(Mnemosyne) - Melis(Sonechka)) Ptsi Nis. 18, 2011 3:16 am | |
| Attırıcam işte! Bu arada ingilizce sınavlarınız iyi geçti mi ikiz manyaklar? Kelime dağarcığımın son derece ezik oluşu nedeni ile ben yine 70 civarı alıcam galiba. -.- | |
|
| |
Cornelius Castoriadis Hekate'nin Çocuğu
| Konu: Geri: M ikizleri (Mine(Mnemosyne) - Melis(Sonechka)) Ptsi Nis. 25, 2011 3:38 am | |
| Bende senden aşağı kalmıyorum Ege. -.- | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: M ikizleri (Mine(Mnemosyne) - Melis(Sonechka)) Ptsi Nis. 25, 2011 4:30 am | |
| kostüme bayıldım uğraşmanıza değimiş sende çok güzelsin | |
|
| |
Alonza Hathaway Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: M ikizleri (Mine(Mnemosyne) - Melis(Sonechka)) Çarş. Nis. 27, 2011 5:08 am | |
| Ohannes (baska birsey söylememe gerek yok sanrm ) | |
|
| |
| Konu: Geri: M ikizleri (Mine(Mnemosyne) - Melis(Sonechka)) Perş. Nis. 28, 2011 2:21 am | |
| Ege'sinin bir tanesidir Mine. Güzel, güzel. Aksini söyleyen olursa bir yandan rüzgar bir yandan ben dalarız zaten xD Bu aralar şiddete meyilliyim. Hiperaktif olma işi söz konusu. | |
|
| |
Cornelius Castoriadis Hekate'nin Çocuğu
| Konu: Geri: M ikizleri (Mine(Mnemosyne) - Melis(Sonechka)) Perş. Nis. 28, 2011 2:24 am | |
| Alınma Ege ama ben şiddet işine karışmam. Ben felsefe adamıyım xD Bu arada bizim ikizler nerde? Son zamanlarda görmüyorum onları bugün okula da gelmediler. Ama ben Melis'le laf dalaşına girecektim! | |
|
| |
| Konu: Geri: M ikizleri (Mine(Mnemosyne) - Melis(Sonechka)) Perş. Nis. 28, 2011 2:34 am | |
| Hemende sattı ya! Olacak iş mi bu şimdi? Hadi hadi! Sende bir iki yumruk sallarsın işte. Not: Sanırım ikizler bu hafta izmire gidiyorlardı. Pzt dönecekler. O zaman yaparsın laf dalaşını. Boşver. Biz erkek erkeğe takılırız sitede koçum! | |
|
| |
| M ikizleri (Mine(Mnemosyne) - Melis(Sonechka)) | |
|