| Mine, Melis ve Ege'nin Atölyesi | |
|
+15Annie Odair Marcus L. Stanislaus Mnemosyne Fenix Blume David Tyler Claire Angel Deeply Mark William Trully Cornelius Castoriadis Valentino R. Gavino Alicia Roxanne Wideen Darius Cladius Glaber Terra M. Winchester Cintia B. von Dorff Andrea Grace Harvey Nikolaos Ephimovich 19 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Nikolaos Ephimovich Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Mine, Melis ve Ege'nin Atölyesi Çarş. Nis. 20, 2011 3:34 am | |
| Buraya üç şey için başvurabilirsiniz. 1- Özel ünlü arıyorum ama bulamadım. (Biri tuşladığınız durumlarda size Melis yardım edecek, bunun için aşağıdaki formu doldurunuz.) - Kod:
-
Üyelik adı: Gerçekten Kullanacak mı? Kullanmayacaksa dayak yemeyi nasıl karşılar? ( :P Tabisi şaka, yanıtlamayın) 2-Fotoraf düzeltmesi gerekiyor ünlüye. Resimdeki kusurlar halledilerek takım yapmaya uygun hale gelmeli. (İkiyi tuşladığınız durumlarda size bendeniz Ege yardım edecek, bunun için aşağıdaki formu doldurunuz) - Kod:
-
Üyelik adı: Resimler(url olarak olsun lütfen): Bu resimler olduğuna emin mi?: Bu resimleri kullanmazsan küfredebilir miyim? (şaka, bunu yanıtlamayın) 3-Takım yapılmasını arz ediyorum. (Üçü tuşladığınız durumlarda size Mine arkadaşımız yardım edecek, bunun için aşağıdaki formu doldurunuz) - Kod:
-
Üyelik adı: Ünlü adı: Resimler (Mine kendisi bulabilir zorunlu değil, ama özel ünlü ise gerekir.) Üstüne yazılmasını istedikleriniz: Ne istiyorsunuz?(Takım, imza, avatar, icon): Kullanmayacaksa hayat sigortası yaptırdı mı? (Şaka, yanıtlamayın) Eğer kullanmak için değilde laf olsun diye gelen olursa ne olacağını kendisi daha sonra görür. Sonuçta bizim tek işimiz gücümüz bu değil. Bizim görevimiz ya da burada oluş sebebimizde değil. Yine yapılanların kullanılmaması gibi bir sonuçla karşılaşırsak başlık kapanır. (Üçümüzde bu sitedekilerin Mine'nin Ps çalışmalarına bayıldığını biliyoruz. Ortada kalmak istemiyorsanız kullanın.) Not: Kullanmayacaklar hayat sigortası yaptırsın. | |
|
| |
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| |
| |
Cintia B. von Dorff Nemesis'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Mine, Melis ve Ege'nin Atölyesi Çarş. Nis. 20, 2011 5:15 am | |
| - Cintia B. von Dorff - Katsia Zingarevich (Katsia Damenkova olarak da biliniyor.) - Sizin zevkinize bırakıyorum. - Daughter of Ceres, Cintia B. von Dorff - İkon ve takım. | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Mine, Melis ve Ege'nin Atölyesi Çarş. Nis. 20, 2011 5:27 am | |
| -Georgina Orwell(diğer hesabım) -Ashley Benson -Pretty littile liars'taki resimlerden olursa sevinirim. O resimler Gina için cuk oturuyor. -Georgina Orwell, I am daughter of Hypnos -Takım ve icon -İhtiyacım olduğunu sanmıyorum | |
|
| |
Darius Cladius Glaber Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Mine, Melis ve Ege'nin Atölyesi Çarş. Nis. 20, 2011 5:42 am | |
| - Darius Cladius Glaber - Alexander Rybak - Bulabileceğinizi umuyorum. - Darius Cladius Glaber yazsın. Bir de Son of Ares - Takım - Yaptırmadım.
En son Darius Cladius Glaber tarafından C.tesi Mayıs 14, 2011 1:02 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Alicia Roxanne Wideen Demeter'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Mine, Melis ve Ege'nin Atölyesi Çarş. Nis. 20, 2011 6:57 am | |
| * Sofie Jenna Bloom * Autumn Reeser * Siz bulabilirsiniz. * Daughter of Demeter, Sofie Jenna Bloom * Takım ve icon
| |
|
| |
Valentino R. Gavino Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Mine, Melis ve Ege'nin Atölyesi Perş. Nis. 21, 2011 12:27 am | |
| * Paix L'amour (Diğer hesabım) * Leonardo Di Caprido * Senin zevkine bırakıyorum. * Son Of Demeter * Takım. | |
|
| |
Cornelius Castoriadis Hekate'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Mine, Melis ve Ege'nin Atölyesi Perş. Nis. 21, 2011 2:20 am | |
| Eksküzmi, bende isterim Üçü tuşluyorum, Mine sen bir şeyler ayarlarsın | |
|
| |
Mark William Trully Apollon'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Mine, Melis ve Ege'nin Atölyesi Perş. Nis. 21, 2011 2:28 am | |
| Üyelik adı:Mark William Trully Ünlü adı:Jim Parsons Üstüne yazılmasını istedikleriniz:son of apollon birde adım Ne istiyorsunuz?(Takım, imza, avatar, icon):Takım
En son Mark William Trully tarafından Salı Mayıs 24, 2011 7:25 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Mine, Melis ve Ege'nin Atölyesi Perş. Nis. 21, 2011 4:55 am | |
| Claire Angel Deeply Avril Lavigne Senin zevkine güveniyorum İsmim yeter Takım Başlığınız hayırlı olsun | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Mine, Melis ve Ege'nin Atölyesi Perş. Nis. 21, 2011 5:15 am | |
| Üyelik adı:David Tennant Ünlü adı:David Tennant Resimler (Mine kendisi bulabilir zorunlu değil, ama özel ünlü ise gerekir.) Üstüne yazılmasını istedikleriniz:David Tennant Son of Athena Ne istiyorsunuz?(Takım, imza, avatar, icon):Takım | |
|
| |
Fenix Blume Apollon'un Çocuğu/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Mine, Melis ve Ege'nin Atölyesi Perş. Nis. 21, 2011 5:34 am | |
| Üyelik adı: Fenix Blume Ünlü adı: Andy Whitfield Üstüne yazılmasını istedikleriniz: Gerek yok Ne istiyorsunuz?(Takım, imza, avatar, icon): İcon ve avatar Şimdiden teşekkürler ^^' Bu arada hayırlı olsun =D | |
|
| |
Mnemosyne Titan
| Konu: Geri: Mine, Melis ve Ege'nin Atölyesi Perş. Nis. 21, 2011 7:56 am | |
| 3'ü tuşluyorum.
-Zoe Amy Gringesied -Rachel Hurd-Wood -Sen bulursun -Mine bulur. Kızıl saçlı resimlerinden olmasın yeter. -Zoe Amy Gringesied, Daughter of Hekate -Avatar-imza takım
| |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Mine, Melis ve Ege'nin Atölyesi Perş. Nis. 21, 2011 8:09 am | |
| *Marcus Leon Carter *Kevin Flamme *Yani size bırakıyorum bunu ben. *Marcus Leon Carter yazması yeterli. *Takım | |
|
| |
Annie Odair Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Mine, Melis ve Ege'nin Atölyesi Ptsi Nis. 25, 2011 2:08 am | |
| Üyelik adı:Buna ne gerek var adım yanda yazıyor Ünlü adı:Amber Heart Resimler : Bulursun Üstüne yazılmasını istedikleriniz:Adım yazılabilir Ne istiyorsunuz?(Takım, imza, avatar, icon):Takım-icon | |
|
| |
Mirabella LaPiere Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Mine, Melis ve Ege'nin Atölyesi Ptsi Nis. 25, 2011 3:21 am | |
| # Anna Maria Benson # Lane F. # [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] # Takım. # Umm yok, gerek duymadım açıkçası.--- Sıranın bana geleceğinden şüphe edip başvuru forumunu doldurmuş bulunmaktayım. Faturayı takım ile gönderebilirsiniz. *-* | |
|
| |
Hope Temple Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Mine, Melis ve Ege'nin Atölyesi Çarş. Nis. 27, 2011 4:41 am | |
| Üyelik adı: Hope Miller Ünlü adı: Haley Bennett Resimler Fark etmez Üstüne yazılmasını istedikleriniz: Doughter Of Aphrodite ve Hope Miller Ne istiyorsunuz? Takım | |
|
| |
Julia Fackrell Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Mine, Melis ve Ege'nin Atölyesi Cuma Mayıs 13, 2011 9:30 pm | |
| (düzeltme istiyorum şu fotoyu site boyutlarında düzelte bilirmisiniz?) Üyelik adı:Julia Kingstam Resimler(url olarak olsun lütfen): [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bu resimler olduğuna emin mi?: evet Bu resimleri kullanmazsan küfredebilir miyim? (şaka, bunu yanıtlamayın): Hiç gerek yok kesinlikle kulanacağım | |
|
| |
Judette Martin Persephone'nin Çocuğu
| |
| |
Nikolaos Ephimovich Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Mine, Melis ve Ege'nin Atölyesi Paz Mayıs 15, 2011 8:53 pm | |
| Arkadaşlar normalde takımlarınızı hazırlayacaktık ancak Mine harbi harbi depresyona girdi. Bu yüzden o iyi olana kadar takımlarınız hazır olamayacak.
Not: Depresyon derken gerçekten. Son birkaç gündür zaten okula gitmiyor. Ağzını bıçak açmıyor ve yemeden içmeden kesilme evresinde. Kovalar dolusu göz yaşı döktüğünü hesaba bile katmadım. O yüzden en azından şimdilik başlığı kapatıyorum. | |
|
| |
| Mine, Melis ve Ege'nin Atölyesi | |
|