| Astrid -Acil. | |
|
+15Georgina Orwell Adreanna B. von Dorff Hermia Aigian Cocteau Serena Su Hanzadeoğlu David Tyler Clara Thompson Olivia Alexandro Tyler Judette Martin Hanna Olıvıa Temple Lena H. Bryce Seth Mason Black C. Scarlett Stanislaus Katherine M. von Dorff Drake Tyrell Stanislaus Astrid Elaine Velvet 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Astrid Elaine Velvet Apollon'un Çocuğu
| Konu: Astrid -Acil. Salı Haz. 14, 2011 11:32 am | |
| K i ş i s e l Ö z e l l i k l e r -İyi bir düşman, iyi bir dost olabilir. Aşk için fazlaca şansınızı zorlasanız belki. Astrid şiddetli ve sert bir kız. -hiç babasına çekmemiş.- Soğukkanlı ve ölümcül bir tavrı vardır. Fakat asıl olarak hassas bir kızdır. Sadece buz dağının ardını görmeniz gerekir. Zarif ve asil olması annesinin Rus olmasından kaynaklanıyor olabilir. Rus aksanı sert bir şekilde belli olur.
F i z i k s e l Ö z e l l i k l e r -İnce ve narin hatlı bir yüze sahiptir. İri, buz mavisi gözlerin sıvı gümüşi renkte parladıkları olur. Gözlerini çevreleyen upuzun kirpiklerinin değdiği çıkık elmacık kemiklerine sahiptir. Hokka şeklinde bir burun, dolgun ve kirazımsı dudakları vardır. Saçları uzun, altın sarısıdır. Güneşte altın-kızıl bir renkte, ay ışığında ise gümüşi bir renkte parlar. Uzun ve ince bir kızdır. Fiziği oldukça güzeldir.
A i l e G e ç m i ş i -Annesi Rus'tur. Tıpatıp annesine benzeyen hatları vardır. Saçlarının sarılığı ise hem babasından hem de annesinden aldığı bir özelliktir. Annesi ile Apollon'un arasındaki hikaye çok basittir. Parklarda yürümeler, aşk sözcükleri vs. Annesi hamile olduğunu öğrendiğinde evli olup olmamayı umursamadı ve Apollon'a güvendi. Fakat Apollon Astrid doğduktan bir buçuk yıl sonra ortalarda görünmedi. Altı yaşından sonra annesi Astrid ile olan anne-kız ilişkisini bitirmişti. O günden sonra Astrid annesine bakıcılık etti. Partilerden, oradan buradan topladı annesini ve hep kendi ayakları üzerinde durdu. Bu nedenle insanlarla arasına duvar örmeyi bilir Astrid. Ve neredeyse duyguları körelmiş bir kişidir.
A r a d ı k l a r ı
DOST -Her kulübe olabilir. Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyecek. Kız-Erkek fark etmez.- -Drake Tyrell Carter
Suç Ortağı -Bu kızın farklı yanları da var.- -Christina Pamelia Tyler -Judette Martin -Jill Violet Temple
Manevi Kardeş -Yakın olacaklar evet ama o kadar. Kız-Erkek- -Katherine M. von Dorff -Lena Hunter -Olivia Alexandro Jane -Maria von Dorff -D. Juliet Sera Châtillon -Adreanna B. von Dorff
Arkadaş -Takılabilecek.- (sayısız) -Seth Mason Black -David Tyler -Blaine M. Johnson -Hope Temple
En Hakiki Düşman -Birbirlerine her kötülüğü yapacaklar. Birbirlerinden çok nefret edecekler. Ama herhangi bir şey olursa ilk o destek olacak diğerine.- (Erkek terchimdir.) -Hermia Aigian Cocteau
Nefret Edilenler -Kız istiyorum çoğunluk- (sayısız) -Thalia Adelynn Rose -Hanna Olivia Temple -Georgina Orwell -Jule Valérie Temple
Sevgili -Tam anlamıyla bir ruh eşi olması gerek. Astrid oldukça şehvetli olabilir ama oldukça da hassastır. Yapmacık olmamalı- -
En son Astrid Elaine Velvet tarafından Cuma Haz. 17, 2011 10:51 am tarihinde değiştirildi, toplamda 10 kere değiştirildi | |
|
| |
Drake Tyrell Stanislaus Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Astrid -Acil. Salı Haz. 14, 2011 11:54 am | |
| Selam Astrid. Hoş geldin öncelikle. Kişiliğin tam Drake'in hoşlandığı tarzda açıkçası, listene eklenmek istiyorum onun için. İlişkiye sen karar verirsin, Drake biraz sorunlu ve sinirlenince gözü kimseyi görmeyen, genellikle agresif takılan biri. | |
|
| |
| Konu: Geri: Astrid -Acil. Salı Haz. 14, 2011 12:05 pm | |
| Teşekkürler ve hoş bulduk. Ama bu kadar belirsiz olma. Ben nereye ekleyeyim ki seni? Bilemedim. Çoğu yer oluyor. Lütfen kararı bana bırakma. Ha bir de eklenmek ile bitmiyor. Bana rp lazım. Not: En kısa zamanda avim de yapıcam söyliyim yani. | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| |
| |
| Konu: Geri: Astrid -Acil. Salı Haz. 14, 2011 12:17 pm | |
| Hoş bulduk. Manevi kardeşlere ekliyorum seni, olur mu? | |
|
| |
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| |
| |
| Konu: Geri: Astrid -Acil. Salı Haz. 14, 2011 12:22 pm | |
| Alıyım hadiii. Hoş bulduuk. | |
|
| |
| Konu: Geri: Astrid -Acil. Salı Haz. 14, 2011 12:24 pm | |
| Senin için de uygunsa dost olalım o zaman. Rp de yaparız uygun olduğunda. ^^ Henüz görmediysen görevler bölümündeki 75 görevlik listeye bir bak istersen. | |
|
| |
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| |
| |
| Konu: Geri: Astrid -Acil. Salı Haz. 14, 2011 12:29 pm | |
| Drake: Görmez olur muyum? O zaman bu çift kişilik görevlerin çoğunu birlikte yapalım? Hem bitmiş olur hem de rpsiz kalmayız. Pamelia: Tamam anlaştık. Suç ortağıı. Vu huu. Tuttum bunu. :D | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| |
| |
| Konu: Geri: Astrid -Acil. Salı Haz. 14, 2011 12:32 pm | |
| Bana uyar. | |
|
| |
| Konu: Geri: Astrid -Acil. Salı Haz. 14, 2011 12:34 pm | |
| Tamam o zaman. En yakın zamanda başlarız. | |
|
| |
Seth Mason Black Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Astrid -Acil. Salı Haz. 14, 2011 7:20 pm | |
| Aramıza hoşgeldin Melez Beni de arkadaşlara yada en hakiki düşmana ekleyebilirsin | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Astrid -Acil. Salı Haz. 14, 2011 7:37 pm | |
| Meraba Astrid. Siteye hoşgeldin öncelikle...Lena'yla karakteriniz benziyor,o yüzden beni olumlu bir yere eklersen sevinirim.Yer kaldıysa dost olabilir,hem rp falan da yaparız... | |
|
| |
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Astrid -Acil. Salı Haz. 14, 2011 9:13 pm | |
| | |
|
| |
Judette Martin Persephone'nin Çocuğu
| |
| |
Olivia Alexandro Tyler Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Astrid -Acil. Çarş. Haz. 15, 2011 1:59 am | |
| Manevi kardeş olabilir Ayrıca hoş geldin ve bana kimse hoş geldin dememişti darıldım size | |
|
| |
| Konu: Geri: Astrid -Acil. Çarş. Haz. 15, 2011 3:23 am | |
| Tamam herkes eklendii. Ve tekrar tekrar hoşbulduk. İhiii en kısa zamanda rp yapmalıyız Suç Ortaklarııı! | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Astrid -Acil. Çarş. Haz. 15, 2011 3:39 am | |
| Eheh, hoşgeldin Astrid *-* İsmini sevdim Şimdii, bu Maria herkesi sever, o yüzden iyi bir yerlere eklersen sevinirim. Adyali de (Adyali Zenobia Carter) düşmanın olsun. | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Astrid -Acil. Çarş. Haz. 15, 2011 3:55 am | |
| arkadaş olalım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Astrid -Acil. Çarş. Haz. 15, 2011 4:02 am | |
| Maria: Tamam. Eklediim. Ve Astrid ismini neden beğendiğini anladım. Ünlünden kaynaklıı. David: Tamam. Eklendin. | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| |
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Astrid -Acil. Çarş. Haz. 15, 2011 9:11 am | |
| sevecen ares kızı olsamda sert olmayı bilrim En Hakiki Düşman ya da suç ortağı sana bırakıyorum | |
|
| |
| |
| |
Adreanna B. von Dorff Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Astrid -Acil. Çarş. Haz. 15, 2011 10:01 am | |
| Sen benimkinde Manevi Kardeş'e denk gelen yerdesin, ben de orada olayım bari | |
|
| |
| Konu: Geri: Astrid -Acil. Çarş. Haz. 15, 2011 12:49 pm | |
| Eklediiim. | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Astrid -Acil. Çarş. Haz. 15, 2011 4:42 pm | |
| Beni ve Blaine'i nereye koysan bilemedim ki bak. Ben kötü bir kızım, o kadarcık bir ipucu vereyim bak.
Blaine de bildik bücür bir Ares kızı işte. | |
|
| |
| Konu: Geri: Astrid -Acil. Perş. Haz. 16, 2011 8:42 am | |
| Tamam da Blaine'in soyadıı? | |
|
| |
Theodor Aquila Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Astrid -Acil. Perş. Haz. 16, 2011 9:22 am | |
| Öncelikle hoşgeldin kardeş Şimdi biz kardeş olduğumuz için kötü bir ilişkimiz olmamalı bence. Manevi kardeş iyi geldi de zaten kardeşiz. Özel kurgu mu yapsak ne dersin? | |
|
| |
| Astrid -Acil. | |
|