| merhaba kardeşlerimm | |
|
+12Leo von Dorff Rosemarie Hathaway Crystal Stephanie Montéz Claire Angel Deeply Lily Evelyn von Dorff Lara Adams Alexandra Bethany Daniels A. Anna Bianca Sentius Hope Temple Thalia A. Carter Ted Deeply Drew Taylor Black 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Alexandra Bethany Daniels Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: merhaba kardeşlerimm Perş. Tem. 21, 2011 6:26 am | |
| Yok ya. Sadece futbol hayatı bitecek O yüzden sorun yapmadım ama yurt dışına gidiyor muydu? Neyse kardeşler. Ben yarın yoğum. Yani yarın beni beklemeyiniz (sanki çok bekileyeceklerde..) Sonracıma ben yokken yeni sayfa açmayın ya. Darılırım bakın. Ben varken konuşmuyorsunuz ben yokken konuşuyorsunuz! Ayıp değil mi? | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: merhaba kardeşlerimm Perş. Tem. 21, 2011 6:30 am | |
| ben gidiyor diye biliyorum ama... eheheh ben snn yarın nerde olacağını biliyorum ki bol bol eğlenceeler kuzu sana | |
|
| |
| Konu: Geri: merhaba kardeşlerimm Perş. Tem. 21, 2011 6:33 am | |
| Gidiyor mu? Gitsin elbette. Ben gitme mi dedim ona. Hayır. Gitsin tabi ki de tedavi olsun (Lafı çevirmede de ustalaştım mı ne? ) Evet kuzu, biliyorsun ve dört gözle bakınacağım senin için. Belki tanıdık filan birileri vardır. değil mi? | |
|
| |
| Konu: Geri: merhaba kardeşlerimm Perş. Tem. 21, 2011 6:35 am | |
| laf cambazı olmuşsun kızım sen bakın bakında gerek yok yani artık o benm için önemli biri değil umrumda değil yani | |
|
| |
Afrodit Tanrıça
| |
| |
| Konu: Geri: merhaba kardeşlerimm Perş. Tem. 21, 2011 8:41 am | |
| Kuzum ben zorundayım. Yani aslında istiyorum ama sabahın 8'inde kalkıp 4'te açılacak kapıya koşmayı değil. Çok erken gidiyorum. Acıkıp çok yorulacağım. :S Ayrıca ben bir günde döneceğim kuzum Clay, biliyorum. İltifat için sağ ol Bakınayım yaa Çok canım istedi. Sonuçta ben Alexandra'yım ya. Alexandra Kafayı yedim şimdi kusura bakam kuzum Be4n onu var ya bulursam döverim cidden! Seni üzmüş hain! | |
|
| |
| Konu: Geri: merhaba kardeşlerimm Perş. Tem. 21, 2011 9:00 am | |
| beni kimse üzemez kızım ben şuan halimden çok memnunum salla onu ama merak ediyorsan gözünle ara | |
|
| |
Afrodit Tanrıça
| Konu: Geri: merhaba kardeşlerimm Perş. Tem. 21, 2011 9:04 am | |
| Şu Teoman dinlemekten kafası uyuşmuş kardeşinize de bahseder misiniz o kişilikten ? Bir şey bilmediğimi fark ettim de. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: merhaba kardeşlerimm Perş. Tem. 21, 2011 9:07 am | |
| burası yeri değil bebişim özele gel ayrıca teoman dinlemeyide bırak tüm gün dinledin yeter | |
|
| |
| Konu: Geri: merhaba kardeşlerimm Perş. Tem. 21, 2011 9:14 am | |
| Bencede Sonra olan bize oluyor. Pisikoloji gidiyor ya Sanki günde 2 posta Hayat Bilgisi izlememiş gibi | |
|
| |
Hope Temple Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: merhaba kardeşlerimm Perş. Tem. 21, 2011 1:40 pm | |
| | |
|
| |
Ted Deeply Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: merhaba kardeşlerimm Perş. Tem. 21, 2011 2:28 pm | |
| Kızlar ortega daha Bursaspor'a mı ne gidecek ya. Ne iyileşmemesi. | |
|
| |
Afrodit Tanrıça
| |
| |
| Konu: Geri: merhaba kardeşlerimm Cuma Tem. 22, 2011 12:22 am | |
| ahahah ortega kabusumuz oldu ortega iyileşsin ya Hoppyyy bizde seni özledik canım | |
|
| |
| Konu: Geri: merhaba kardeşlerimm Cuma Tem. 22, 2011 9:17 am | |
| Kuzular! Amele gibi yandım be! Ne ortammış yani! Yinede Ferman dibime geldi bacım ama olsun. Önümdeki iri yarı kız yüzünden bayağı bir kötü görüntü vardı bacım Ayrıca tanıdık da göremedim bacım. Baktım ama göremedim Neyse ben yarın tekrar girerim, şimdi kendimi 2 dakika sonra ölecek gibi hissediyorum. Açım ayrıca! Hayvan gibi yemek istiyorum Neyse fazlasıyla özleyin beni Yine | |
|
| |
| Konu: Geri: merhaba kardeşlerimm Cuma Tem. 22, 2011 10:59 am | |
| Bu bacınız tatile gider bacılar (Alex, sanırım senin gibi konuşmaya başladım. ) Sabah 8 de yola çıkacağız ve bir hafta yoğum. Orada net bulursam girerim diyeceğim ama tatildede hiç siteye bakasım olmayacak biliyorum ben O yüzden haftaya görüşmek üzere özleyin beniiiiiii Sizi seviyorum Veda eder gibi oldu ama sonuçta gidip de dönememek, dönüpte bulamamak var çok konuştum Alexxx, umarım çok eğlenmişsindir canım Tanıdık birini görememen de iyi olmuş Ben sana demiştim ama gelince yorgunluktan ölüyorum diyeceksin diye Neyse ben kaçtım | |
|
| |
Afrodit Tanrıça
| Konu: Geri: merhaba kardeşlerimm Cuma Tem. 22, 2011 11:48 am | |
| Size ne desem sevinirsiniz gençler. ^^ Bu bacınız tatilde de interneti buldu. Gelişmiş teknolojiler sağolsun, bacınızı size kavuşturdu. Alex beni sen bozdun asdfg. Her neyse, çok çok öptüm. *.* | |
|
| |
| Konu: Geri: merhaba kardeşlerimm C.tesi Tem. 23, 2011 12:43 am | |
| Ya kızlar, öyle bir konuşuyorsunuz ki, görende size öldürmeyi öğrettim sanır Sadece azıcık Tansu Ç. gibi olduk ya. Yakında tüm kulübeye "Bu bacınız sizi karfdeş olarak sevsin mi?" veya "Bu kulübeyi Alaska'nın incisi yapacağım!" filan dersem şaşırmayın Eee yeni okudum da birileri rüyasında Hayat Bilgisi görmüş Nasıl oldu lan, fotosentez, deyip azıcık da Kopil gibi mi takılsak? | |
|
| |
Afrodit Tanrıça
| |
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| |
| |
| Konu: Geri: merhaba kardeşlerimm C.tesi Tem. 23, 2011 4:31 am | |
| Aha aha aha! Thay da bizim gibi konuşmaya başlamış! Siyah olduğun iyidir bacım Ya kırmızı olsaydın (Şekil A:Ben) Kendi adıma iyiyim bacım Fakat Neylamı göremiyorum uzun süredir.. | |
|
| |
Drew Taylor Black Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: merhaba kardeşlerimm C.tesi Tem. 23, 2011 5:08 am | |
| İlk olarak kardeşcanlarım size Hayat Bilgisi yasağı koyuyorum. İzleyeniniz olursa 'Yakarım uleyn bu kulübeyi!' Şu kırmızı yanıklar için annemizden yardım falan mı istesek. Öhm ve ben *umarım* tekrar kaybolmamak üzere dönüş yaptım. | |
|
| |
| Konu: Geri: merhaba kardeşlerimm C.tesi Tem. 23, 2011 5:45 am | |
| Bacım bende müdavimlik yaptı ama Elde değil, başladım bırakamıyorum Of ya, nasıl bir şeydir o yanık. Saçım değince bile acı veriyor bana. Ben yardım istedim annem direk zamanla geçer. Vazaline sürme yakar, krem sürme alerji yapar dedi ve beni zamana mahkum etti :S Dönüşünü sabırsızlıkla bekliyorum | |
|
| |
Isabel Catherine Senta Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: merhaba kardeşlerimm Paz Tem. 24, 2011 5:47 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: merhaba kardeşlerimm Paz Tem. 24, 2011 7:45 am | |
| Vaayyt be! Bacım ne güzel yazmışın öyle Daha tam olarak tanışmadık ama ben Alex. Halk arasında da Alex diye tanınırım herkes bana Alex der :DOnun için bu kadar kelime yazıp seni bunaltmaya gerek olmadığından sen bana kısaca Alex de:D Biz çok sevecen bir kulübeyizdir. Çok severiz,severiz yani. Öyle böyle severiz biz. Ohooo bir sevdik mi bir daha bırakmayız. Hatta kulübeye giren sevgi yağmuruna tutulur Neyse çok uzattım konuşmayı Seni burada daha sık görmek isterim ben kendi, şahsıma | |
|
| |
Afrodit Tanrıça
| |
| |
Elyssa Rhea Least Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: merhaba kardeşlerimm Salı Tem. 26, 2011 1:13 am | |
| Millet. 1 Ağustos'ta kardeşiniz evleniyooor | |
|
| |
Afrodit Tanrıça
| |