Bu bacınız yine food yapar (Yapsın, ne de olsa kapanıyor site.)
Biraz zor bir şey duygularımı anlatmak. Çünkü, inanır mısınız ben bile ne hissediyorum bilmiyorum. Olumlu şeyler hissedemediğim kesin. Hani çok sevdiğiniz bir şeyi kaybettiğinizde şokuna girersiniz ve hiçbir şey hissedemezsiniz ya. İçinizde onun açtığı bir boşluk oluşur. İşte ben o durumdayım. Ne diyeceğimi bile kestiremiyorum ama bu vedayı yapmak istiyorum. Ben bu sitede o kadar güzel vakit geçirdim ki, hayatımda en güzel anları burada yaşadım denebilir. Çoğunuzla harbi kardeşlikler,arkadaşlıklar kurdum. Sadece kulübedekilerle değil sitede çoğu kişiyle. İçimden ağlamak geliyor ama ağlayamıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Fakat şu kelimeleri demeden de bırakmam burayı. Ben bu sitede yaşamaya başladım. Yalan söylemiyorum. Alexandra Regina (Her ne kadar şimdi Bethany de olsa) Daniels gerçekten yaşıyormuş. Sadece adı farklı. Çok sevdiğim - hele ki bazılarını gerçek ailem kadar sevdiğim, bazılarını hiçbir şeyle değişemeyeceğim hayallerim kadar sevdiğim - arkadaşlarım, dostlarım kardeşlerim... Umarım asla birbirimizi unutmayız. Benim burayla ilgili o kadar çok kurgum vardı ki, hiçbirini tadamadan buranın kapanması kendimi kötü hissettiriyor bana. Bitmemiş bir işim vardı. Veda partim olmadı değil mi? O partide hepinize mektup yazacaktım fakat şansım olmadı. Biraz daha vaktim olsaydı hepinize yazacağım şeyleri partimde okurdunuz ama şimdi burada hepinize bir şeyler yazmak istiyorum.
Büşra/Claire:
Aslında biz seninle msn de de konuşuyoruz ama olun kuzum. Sen hayatımda gördüğüm en iyi liderlerden birisin. Seni hep kardeşim gibi gördüm ve de bir göreşeydik seninle. İkimizde aynı yerlere gidip geliyoruz ama görüşemiyoruz bir türlü. Neyse canım. Sen benim hep kardeşimsin unutma bunu.
Elyssa:
Seninle birbirimizi çok tanımıyoruz biliyorum ama bir gerçek var ki seni çok sevdim be! Nasıl tanımlasam bilemiyorum ama bir meyhane gezisi yapamadık seninle. Elveda meyhaneci deseydik en azından ama şimdi deriz değil mi?
Bu bacını asla unutma olur mu?
Thalia:
Canım benim, kuzum, herşeyim. Thalia olmasa da diğer karakterinle biz ne survivorlar, ne Olimpos'lu Yeşil Çamlar, ne diziler ne yaprak dökümleri tasarlamıştık. Fakat bunu bir yaprak dökümüne benzetebiliriz değil mi? Bizimkisi 4/5 sezon sürmedi. Hatta hiç başlayamamıştık bir türlü. Olsun, kalbimdedir benim Olimpos Tv sultanım
Hope:
Hiç tam konuşamadık seninle kuzum ya :/ Olsun seni de çok seviyorum, inan bana konuşmadan çok seviyorsam birini gerçekten sevilmeye değer biridir değil mi?
Crystal:
Seninle de çok konuşamadık fakat söyleyeceğim bir kaç şey var sana. Konuştuğumuz süre içerisinde sana çok ısındım ve Apollon Çocuğu Kev, bizim abimiz gibidir. Çok severiz - en azından ben gıcık giderim sürekli ona, sevmez gibiyimdir- olsun! Sana söylememi ç.ok istemişti de söylemeden kapatılırsa site olmaz değil mi?
Daisy:
İşte bir eski daha.
Çok online olmadın ama olsun, kardeşiz kı biz
Severim seni de hatta sana hediye yapmıştım ben ama sanırım ünlünü filan değiştirdin. Neyse seni çok seviyorum, unutma bunu
Drew!:
Biz hani seninle Boston'a gidecektik!? Baksana daha kaptan çıkamadık bile! Oldu mu bu şimdi ha! Oldu mu?
Neyse canım, çok sevdim seni ben. Kanım hemen kaynadı sana fakat bir sorun var, konuşmalarımıza doyamadım ben..
Bu arada abine de sevgi,saygı,selamlarımı iletiver canım
Unutma beni
Isabel:
Online olduğun zamanı görmeyi çok istemiştim ama malesef! Şansımız yokmuş be bacım :/ Konuşaydık şöyle uzunundan fena mı olurdu?
Liy:
Medusa'nın orayı bir devam ettiremedik be! Ne kadar da isterdim seninle güzel, uzun ve doyasıya vakit geçirmeyi. Fakat yokmuş öyle bir şansımız :/Yeğenim de olmuştu ama şimdi hepsi kurgu da kaldığına göre... Elveda diyesim geliyor ama bunu düşünmek bile boğazımda düğümlenmelere yol açıyor.
Rosemaria:
Başka bir sitede seni idolüm olarak seçmiştim.
Haya seviyorum o siteyi de ama orası da kapandı demekten kendimi alamıyorum. :/ Şans bir yerde karşılaşsak da uzun sürmüyor demek ki. :S
Alan, Aporis, Jason, Katie, Adını yazmakta ve okumakta zorlandığım Penthesilea, Ted, William:
Çok tanışmıyoruz ama adı bile yeter. Siz benim kardeşimsiniz ne de olsa.
Benim için en özel dediklerime....
Lara:
Kuzum, canım, bitanemmm
Sensiz bir hayat düşünemiyorum.Benim için çok özelsin. İlk seninle tanışmıştım ben. O yüzden çok özelsin benim için
Unutmam hiç, plaj da da tanışmıştık seninle
Bir de şu basletbol maçları sırasında az sohbetimiz olmamıştı .D Şimdi sana veda etmek o kadar koyuyor ki bana. Ne diyeceğimi şaşırdım kuzum. Sadece seni çok ama çook sevdiğimi bil.
Anna:
Biliyorsun, bir ara karakterimi öldürmeyi düşünmüştüm. Şubat aylarındaydı sanırım. Sen, eğer sen kendini öldürürsen ben kulübeden giderim demiştin. Sen yine de kulübeden gittin ama ben hala hayattayım canım. İşte bana en çok koyan bu oldu. Kulübe değiştirmen. Neyse, sen de benim en özellerimdensin, çünkü sen benim tüm dertlerimi hiç düşünmeden anlatabileceğim, güvendiğim sınırlı kişilerdensin (Claire, Thalia filan onları saymıyorum). <3 işareti yeterlidir sanırım.
Şimdi dostlara geçsem olur değil mi*
Amelia:
Demeter kızı olan
Çok alışmış ve sevmiştim seni
İyi geyik yapmıştık beraber.
Doyamadım ona ama olsun
Çok sevdim ben seni yaa
Lucy:
Athena kızını çok sevdiğimi söylemek istiyorum. Ayrıca ona çok da teşekkür ediyorum. O olmasa ben bu siteyi asla keşfedemezdim. Onun sayesinde bu güzel ortama katıldığım için ona olna borcumu nasıl öderim bilmiyorum ama ona çok teşekkür ediyorum
İyi ki varsın
Mia:
Ares Kızı değil midir o?
Hayatımda tanıdığım en neşeli insanlardan biri
Ange:
Rütbemi sana vermiştim ama şansa bak ki site kapandı kuzum. Böylece ben de sitenin son kulübe denetleyicisi oldum ama olsun
Ben seninle tırmanma duvarında yaptığımız o macerayı seviyorum
Sat:
Sustum canım. Sana yazacaklarım kelimeler almaz. Bu sitede ilk rp mi seninle yapmıştım
Unutmam
Hala da dün gibi aklımda
Amy:
Sat ile yaptığım ilk rp de sen de vardın
Sonra 2. rp de seninle yapmıştım
Kulübe ziyareti
Benim için çok değerlisin bu yüzden
Adriana/Afrodit/Damla:
Sen de yeni olmana rağmen hayatımda en sevdiğim insanlardan birisin. Sana olan sevgimi hiçbir şey ölçemez ve seni çook seviyorum kuzum
Kev:
İşte düşman dediğin böyle olur! Sonuç olarak en eğlenceli kavgamı seninle yaptım
Hala oyumu yeni kardeş gelirse bizi seçeceğinden yana
Sana veda etmek de zor çünkü o tatlılar harika ya. Kilo aldırıyor olsa bile seviyorum o tatlıları
Son olarak Seth:
Şansa bak ki, o nehre düşemedin ve hafızan yerinde
İşte buna çok sevindim
Böylece ben uzaktayken beni de unutmuş olamadın, çünkü ben burada kaldım
Muhaha! Çok sevindim ya
Bunu yazdım ya sırtım yere gelmez
Unutmadan <3
İşte ben vedamı benim için en değerlilere yaptım. Kimisi bunu okuyamayacak olsa bile bunları yazmış olmaktan çok mutluyum. Bir veda bile etmeden ayrılmak kötü olurdu bence
Umarım bu bacınızı unutmazsınız:D Bu bacınız sizi hep hatırlasın mı!?
İşte bu da son sözüm:
Elveda tüm sevdiklerim...