| Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı | |
|
+29Leonard L. Carter Hope Temple Selene Darcy Harris Philomela Morgenstern Summer Katherine Ramsey Terra M. Winchester Helen Grace Burton Kevin Least Nyks Thalia A. Carter Claire Angel Deeply Myrna Tudor Clara Thompson Mitchie Carter Jacquenetta Solielle Lucianna Fackrell Dryope Glauce Charon Cornelia Fackrell Arthur Dragomir Ange Morgan Lamartine Serena Su Hanzadeoğlu Satellite Morgan Lara Adams Cassandra Masen Gaea Edward Kevin Hawke Alexandra Bethany Daniels Aleda Beth Hwang A. Anna Bianca Sentius 33 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı Ptsi Eyl. 20, 2010 6:59 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]* Anna Blair Fackrell * 17 yaşında * New York'ta doğdu. * Afrodit Melezi * Ann, B, Pamuk Şeker, Pembe Şeker, Kıskancım, Deli * Bir kılıç, kabzasında güvercine benzeyen bir taş var. Kılıcımı bir kolyeye döndürebiliyorum, adı Güvercin Leydisi. * Tanrıların tarafında. * İngilizce, Yunanca, İtalyanca ve Fransızca biliyor. * Özel yeteneği Büyükonuş, ve bu yeteneğe sahip olduğu için Büyükonuş'tan etkilenmiyor.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]* İnatçının tekidir ve oldukça cesurdur. * Çok çabuk sinirlenir ve sinirlenince ne yaptığı belli olmaz. * Uzun boylu kahverengi saçlı oldukça güzel bir kızdır. * Kardeşlerinin aksine oldukça cesur ve çok iyi kılıç kullanıyor.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sevdiklerim** * Isabella Andiee <3 * Çikolataaa <3 * Tüm kardeşlerim(Onlar bi tane ) * Kılıç <3 * Uyku <3 * Annem <3[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sevmediklerim** * Kendini beğenmişler * Sebze * Kabuslar * Düşmanlarım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]* Thalia Adelynn Rose * Kardeş~Anne tarafından * Thalia aynı benim gibi olan çok sevdiğim bir kardeşim. İlk geldiği zaman ufak bir tartışma yaşadık ama onu çok seviyorum. Açılın Melez Kampı anormal Afrodit kızları Thalia ve Anna geliyoorr!! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]* Eleanor A. Hicks * Arkadaş * Eleanor bir Artemis avcısı, henüz onunla fazla yakın değilim ama bence yakında onunla çok iyi anlaşacağız.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]* Aleda Beth Hwang * Kankaaaaaa <3 * Aleda'm, bir tanem her şeyim. Çok şekersin sen, çok seviyorum senii <3<3<3[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]* Kevin Least * Kuzen~Baba tarafından * Kevvv! Şarapçı kuzenim o benim. Eğer çok sinirlendiğim zamanlarda beni bulamazsanız Dionysos kulübesine uğrayın, çünkü Kev'le birlikte şarap içiyor olabilirim. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]* Helen Grace Wilson * Yakın Arkadaş * Kuzenimin kardeşi, ayrıca anne tarafından da akrabayız. Ben onu çok seviyorum <3 [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]* Nicole Avery Johnson * Üvey Kardeş~Anne tarafından * Üvey kardeşim Nicole ile Thalia'nın ağacının orada tanışmıştık. Claire ve ben şakasına bir düello yapıyorduk o da bizi izlemişti biraz şaşırmıştı ama sonra benim anormal bir Afrodit melezi olduğumu ve gittikçe kardeşlerimi de kendime benzettiğimi öğrenince şaşkınlığı geçti. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]* Summer K. Ramsey * Yakın Arkadaş * Summ çok sevdiğim ve değer verdiğim bir melez. Birbirimizle dertleşir ve bir sıkıntımız olduğu zaman birbirimize yardım ederiz. Summ seni yerimm! <3 [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] * Alexandra Regina Daniels * Kardeş~Anne tarafından * O benim cadolozum, o üzgün olduğum zamanlarda bile gülmemi sağlayan kişi, o dünyalar güzeli bir kardeş. Onun gibisini bulmak çok zor, onunla geçirdiğim her an benim için çok özel. Özellikle buz pateni yaptığımız gün harikaydı! <3 [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] * Maya Marie Collins * Yakın Arkadaş * Mayy!! Benim canım arkadaşım. Seni çok seviyorum, birlikte New York'a kaçıp ailelerimizi ziyaret ettiğimiz günü dün gibi hatırlıyorum. Bir ara tekrar New York'a uğramalıyız.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] * Lara Adams * Kardeş~Anne tarafından * Hani kampa ilk geldiğiniz gün, kulübeye adımınızı atınca sizi karşılayan kardeşlerinizle karşılaşırsınız. İşte ben kulübeye adımımı attığımda karşımda Lara'yı buldum, o kampa gelen ilk Afrodit meleziydi ve beni görünce çok sevinmişti. Birlikte saatlerce sohbet etmiştik. Bir ara kavga da ettik ama olsun, ben onu çok seviyorum. <3[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] * Satellite Morgan * Çok Yakın Arkadaş * Sat'm, kamptaki ilk arkadaşım, benim biricik avcı meleğim. Beni sakın yalnız bırakma, olur mu? Vee.. PS: I love you [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]- Spoiler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Boynumdaki boğazlık düşünce yoluyla kılıca dönüştürdüğüm boğazlık. Buradan tam görünmüyor ama üzerinde bir güvercin resmi var. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Anna Hepinizi Çooo..k Seviyor!!!
En son Anna Blair Fackrell tarafından Salı Mart 08, 2011 7:56 am tarihinde değiştirildi, toplamda 27 kere değiştirildi | |
|
| |
Aleda Beth Hwang Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı Ptsi Eyl. 20, 2010 8:39 am | |
| Hani ben hani ben? | |
|
| |
| Konu: Geri: Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı Salı Eyl. 21, 2010 1:06 am | |
| Aaaa hemen yazıyorum | |
|
| |
Alexandra Bethany Daniels Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı Salı Eyl. 21, 2010 1:15 am | |
| Selam kardeşim Süper ötesi bir lejatın var söylemiş miydim? (Sell haklısın acayip yalakayım :p ) | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı Salı Eyl. 21, 2010 1:17 am | |
| Bisi değil | |
|
| |
| Konu: Geri: Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı Salı Eyl. 21, 2010 1:18 am | |
| | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı Çarş. Eyl. 22, 2010 1:15 am | |
| komik olduğumu kabul eden biri SONUNDA | |
|
| |
| Konu: Geri: Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı Çarş. Eyl. 22, 2010 1:16 am | |
| | |
|
| |
Gaea
| Konu: Geri: Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı Çarş. Eyl. 22, 2010 3:26 am | |
| | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı Çarş. Eyl. 22, 2010 3:29 am | |
| beni de eklemişsin çok saoll | |
|
| |
| Konu: Geri: Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı Çarş. Eyl. 22, 2010 4:22 am | |
| Önemli değil kızlar ikinizide çok seviyorum | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı Cuma Eyl. 24, 2010 2:47 am | |
| Evet yalaka olduğunu sonunda kabul ettin Alex Bende seni çok seviyorum kardeşim | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı Cuma Eyl. 24, 2010 2:49 am | |
| Eh senden almışım bu huyumu | |
|
| |
| Konu: Geri: Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı Cuma Eyl. 24, 2010 2:50 am | |
| Evet! Lalalalalalalaaa yaşa Afrodit kızları Alex Ehh inkar edemem | |
|
| |
| Konu: Geri: Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı Cuma Eyl. 24, 2010 2:50 am | |
| Kim inkar edebilir ki | |
|
| |
| Konu: Geri: Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı Cuma Eyl. 24, 2010 2:51 am | |
| Tamaaaamm itiraf ediyorum hepimiz biraz yalakayız | |
|
| |
| Konu: Geri: Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı Cuma Eyl. 24, 2010 2:52 am | |
| Hemde en alası Kimse bu mesafı okumasın kardeşlerimden başka Ben hiç yalaka değilim falan Filan | |
|
| |
| Konu: Geri: Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı Cuma Eyl. 24, 2010 2:52 am | |
| Biliyordum ben zaten. Eris'in kızı olcaktım ama onun gibi "En Güzele" yazılı elmayı birine vereceğime elmayı almak en iyisidir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı Cuma Eyl. 24, 2010 2:53 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı Cuma Eyl. 24, 2010 2:54 am | |
| Bende canımmm | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı Cuma Eyl. 24, 2010 5:13 am | |
| Ne??Daha önce gelmedim mi?İnanamıyorum!! Çok üzgünüm Anna Eee nassın? Eklediğin için sağol ve emin ol sen de benim için çok değerlisin | |
|
| |
| Konu: Geri: Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı Cuma Eyl. 24, 2010 11:32 pm | |
| Hiç önemli diil canım sakın üzülme... İyiyim ben sen nasılsın? | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı Cuma Eyl. 24, 2010 11:36 pm | |
| Annaa benide ekle bakalım. Eklenmemişim çok kıskandım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı Cuma Eyl. 24, 2010 11:42 pm | |
| Hemen ekliyorum Sere (Rp out:Fazla online olmamanın zararları) | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı C.tesi Eyl. 25, 2010 9:45 am | |
| Ben de iyiyim Anna,canım dostumm!!! Az sonra da senin için avatar yapıcam | |
|
| |
| Konu: Geri: Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı C.tesi Eyl. 25, 2010 7:53 pm | |
| Saooolll canııımm | |
|
| |
| Konu: Geri: Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı C.tesi Eyl. 25, 2010 8:30 pm | |
| Bişiler yaptım boyutlarına göre avatar-imza isteklerine istersen daha fazla koyabilirim veya üstüne simli-simsiz ismini yazabilirim. =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı C.tesi Eyl. 25, 2010 9:11 pm | |
| Saol canım çok güzeller | |
|
| |
| Anna Blair Fackrell#Afrodit Kızı | |
|