Daphne Monroe Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Psikopat Thanatos Kızı Arar! Perş. Ağus. 04, 2011 5:10 am | |
| Daphne ile iyi anlaş, bu kızımızda psikopattır benzer özellikler var yani. Lara ile pek konuşmuşluğun olmasın, Afrodit kızı filan pek benzemiyorsunuz birbirinize. | |
|
Aredhel Clementé Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Psikopat Thanatos Kızı Arar! Perş. Ağus. 04, 2011 7:23 am | |
| Aredhel Cassandra'nın arkadaşıydı, sen de eklersin böyle *-* Benim Aredhel seni çok ilginç buluyor ve seni diğer melezlerden ayıran bir şey olduğunu biliyor. Benimki de biraz uçuk bir kız zaten, iyi anlaşın *-* Adyali Cass'i sever, eski kurguya uygun bir şeyler karalarsın. Alexa'yı hatırlamıyorum ama düşman falanlardı sanırım onlar. | |
|
Katnis Roselie Graham Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Psikopat Thanatos Kızı Arar! Perş. Ağus. 04, 2011 10:19 am | |
| Ablacık, çok geç oldu ama beni de ekle! Kuzenim arkadan söyleniyor, o yüzden ikimizin de karakterlerini yazayım ben.Katnis Roselie Graham {Persephone}: Olumlu bir yeri olsun hayatında, gerisi fark etmez Katherina Zoey Night {Nyks}: Nefret et, her gördüğünde boğazlamak iste falan...Dekka Emily Chawlea {Amphitrite}: Tuhaf bir dostluğunuz olsun, birbiriniz ile dalga geçin, aşağılayın birbirinizi ama yine de bir türlü kopamayın.Anita Kendra Roberts {Poseidon}: Ya senin hayatını kurtarsın, o zamandan beri dost olun, ya da seni umursamasın fakat ikiniz de aranızı iyi tutmak için çabalayın. Bir kurgu bulursun sen, yazdığım kriterlere uygun olması yeterli | |
|