| Tristan Arar | |
|
+36Jill Violet Temple Thalia A. Carter Leonardo di Muérte Drake Tyrell Stanislaus Robert Harris Hope Temple Seth Mason Black Hanna Olıvıa Temple Zack Cliff Burton David Tyler Lara Adams Leonard L. Carter Annie Odair Terra M. Winchester Rose Denise Harris Ophelia Martinez Martin Tudor Theodor Aquila A. Raina Lindgren Veressa Stephenie Cera Chloe Howard Clara Thompson Alexis Kwon Georgina Orwell Dioné Callidora Edward J. F. Newgate Serena Su Hanzadeoğlu Andrea Grace Harvey Satellite Morgan Darth Vader Lena H. Bryce Summer Katherine Ramsey Lucianna Fackrell Claire Angel Deeply Katherine M. von Dorff Tristan Micah Addison 40 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Tristan Micah Addison Hermes'in Çocuğu
| Konu: Tristan Arar Çarş. Mart 16, 2011 4:27 am | |
| Tristan havalı olduğunu düşünen ve zaman zaman komik durumlara düşen, burnu havada bir tipleme. Hermes'in hırsızların, yolcuların tanrısı olduğunu öğrendiğimde, Tristan için uygun kulübenin burası olduğuna karar verdim; çocuk yerinde duramıyor, gezip dolaşmayı, yeni yerler keşfedip yeni insanlarla tanışmayı seviyor. Tabii fazla arkadaş canlısı bir yapısı olduğunu da söyleyemeyiz, isteyerek veya istemeyerek, sıklıkla can sıkıcı birine dönüşebiliyor. Hayatta kuralları çiğnemekten sonraki en büyük zevki fotoğrafçılık.
Neyse, gelelim ilişkilere.
Aşk
Sevgili Tristan sevdi mi, tam sever. Sevdiği kız için de her şeyi yapar. Romayı bile yakar (!) ★
Tristan'ın hoşlandıkları Havasından geçilmeyen bir Hermes oğlu, elbette ki kamptaki kızların en az yarısına asılacaktır. Sınır yok. ★ ★ ★
Tristan'dan hoşlananlar Tüm sinir bozucu tavırlarına rağmen, onun da büyüsüne kapılanlar var. ★ ★ ★
Eski sevgililer Tristan zamanında çok kızın kalbini kırmış ama şimdi hiçbiriyle kanlı bıçaklı düşman değil. ★Serena Su Hanzadeoğlu ★Selene Darcy Harris ★
Olumlu
Bir numarası -1- Bu alana yalnızca bir kişinin ismi yazılabilir, Tristan'ın en sevdiği dostu. ★
Yakın dostları -5- Sık sık birlikte zaman geçirdiği ve kendine yakın hissettiği 5 arkadaş. ★Katherine Williams ★Claire Angel Deeply ★Lucianna Fackrell ★Satellite Morgan ★Rose Denise Harris
Suç ortakları -5- Bir Hermes çocuğunun bu tarz arkadaşlara fazlasıyla ihtiyacı olur. ★Summer Katherine Ramsey ★Andrea Grace Harvey ★Theodor Aquila ★Nicole Avery Johnson ★Lara Adams
Sırdaşları -4- İşte onu anlayabilen az sayıdaki insan. ★Yondaime Hokage ★Leonard L. Carter ★Zack Cliff Burton ★Hope Temple
Dost grubu -5- Çok fazla olmasa da yakın olduğu ve değer verdiği kişiler. ★Dioné Callidora ★Ophelia Martinez ★Mana A. Fackrell ★Veressa Stephenie Cera ★Christina Pamelia Tyler
Koruyup kolladıkları -3- Kurnaz bir Hermes oğlunun koruması epeyce işe yarayabilir. ★Adyali Zenobia Carter ★Thalia Adelynn Rose ★Jule Valérie Temple
Onu koruyup kollayan kişi -1- Tristan'a her türlü durumda destek olan yüce kişilik. Bir ağabey fena olmaz hani. ★Martin Tudor
Arkadaşları Bay Geveze'nin elbette birçok arkadaşı var. Hatta onunla aynı ortamda beş dakika duran herkes diyelim. ★Leonardo di Muérte ★Anna Blair Fackrell ★
Nötr
Göz aşinalığı Yalnızca uzaktan tanıdığı kişiler. ★Annie Odair ★ ★
Yüzeysel arkadaşlık Aynı kampta yaşayan herkes yalnızca ismen olsa bile birbirini tanır. ★Lena Hunter ★Tyler Swalm ★Anastacia Leonora Bouveir ★David Carter ★
Çıkarların yönettiği ilişkiler Tristan bu gruptakilerle yerine göre iyi, yerine göre kötü olur. ★Georgina Orwell ★ ★
Olumsuz
Sinirini bozanlar -3- Onları sevmez ama ölmelerini de -büyük ihtimalle- istemez. ★Alexis Kwon ★Seth Mason Black ★Robert Harris
Zararsızca rekabet ettikleri -3- Her yarı tanrı birbiriyle yarışmalı ama, değil mi? ★ ★ ★
Tiksindikleri -3- Bu kişiler cidden nefretini kazanmıştır ve onun midesini kaldırmakta bir numaradır. ★Jill Violet Temple ★ ★
Öldürmek istedikleri -3- İşte, bu grup Tristan'ı kesinlikle çileden çıkarmaktadır. ★A. Raina Heaven ★Hanna Olivia Temple ★
Özel Kurgular Karakterim özel kurgulara da açıktır.
En son Tristan Micah Addison tarafından C.tesi Haz. 25, 2011 2:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 18 kere değiştirildi | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Tristan Arar Çarş. Mart 16, 2011 4:32 am | |
| Şimdi kendimi nereye ekletsem bilemedim. İstediğin yere ekle.^^ - Nereye ekleneceğin konusunda yardımcı olur:
Katherine, Biraz soguk bir kızdır. Duygularını saklamasını bilir. Bazen çıkarlarına göre hareket etse de yakınlarına karşı nazik ve sıcaktır. Bazen kendini begenmiş gibi görünebilir. Çoğunlukla öyledir de. Düşünmeden hareket etmez ve bunu yapanlardan da nefret eder. Plan yapmakta üstüne yoktur. Annesinden nefret eder ve bunu her seferinde dile getirir. Aslında yakınlarının yanında eğlenceli biridir aynı zamanda. Sıkıcı işleri sevmez.
| |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Tristan Arar Çarş. Mart 16, 2011 4:36 am | |
| benide bir yere ekle | |
|
| |
| Konu: Geri: Tristan Arar Çarş. Mart 16, 2011 4:38 am | |
| Ceren, bence en azından temel kişilik olarak birbirimize benzediğimiz için, iyi anlaşabiliriz. Yakın dost derim ben ama, sen bilirsin. ^^ Büşra, olumlu bir ilişkimiz olsun, değil mi? | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Tristan Arar Çarş. Mart 16, 2011 4:39 am | |
| Tamam, yakın dost olalım.^^ | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tristan Arar Çarş. Mart 16, 2011 4:41 am | |
| beni istediğin yere yaz |
|
| |
| Konu: Geri: Tristan Arar Çarş. Mart 16, 2011 4:48 am | |
| Ekledim Ceren. Aslında, sitedeki kimseyi tanımadığım için başlığa uğrayanlar eklenmek istedikleri yeri de söylese süper olur Tyler. | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Tristan Arar Çarş. Mart 16, 2011 8:57 am | |
| Yakın dost veya suç ortağı olabiliriz sanırım. | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Tristan Arar Çarş. Mart 16, 2011 10:37 am | |
| olumlu olsun tabiki yakın dost sencede uygunsa orası iyi gibi gözüktü gözüme | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Tristan Arar Çarş. Mart 16, 2011 10:53 am | |
| Yakın Dostları, Suç Ortakları ya da sen nereyi uygun görürsen. | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Tristan Arar Perş. Mart 17, 2011 6:20 am | |
| sana kalsın,uygun bir kurguyla bir yere yerleştir beni de | |
|
| |
Darth Vader Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Tristan Arar Perş. Mart 17, 2011 8:58 am | |
| Ben de yerimi alayım burada takıl kafana göre | |
|
| |
| Konu: Geri: Tristan Arar Perş. Mart 17, 2011 9:03 am | |
| Herkesi istedikleri yerlere ekledim. Yer belirtmemiş olanları yüzeysel arkadaşlığa ekledim, zaten zamanla tanıştıkça ilişkilerimiz ve kurgularımız da şekillenir. ^^ | |
|
| |
Darth Vader Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Tristan Arar Perş. Mart 17, 2011 9:06 am | |
| Sağol Tris | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Tristan Arar Perş. Mart 17, 2011 9:08 am | |
| Yani şöyle iyi bi' yerler bence değil mi? | |
|
| |
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Tristan Arar Cuma Mart 18, 2011 4:04 am | |
| Daha tanışmadık ama yakın dost ya da birer suç ortağı olabiliriz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tristan Arar C.tesi Mart 19, 2011 4:44 am | |
| Eklendiniz bayanlar. | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| |
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Tristan Arar C.tesi Mart 19, 2011 11:46 am | |
| Adamım buraya bir tane ben lazım | |
|
| |
Dioné Callidora Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Tristan Arar C.tesi Mart 19, 2011 12:08 pm | |
| Sen istediğin yere ekle Tris. *.* Dengesiz Dioné ama iyidir falan. Öyle işte. | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tristan Arar C.tesi Mart 19, 2011 12:38 pm | |
| Çıkarların yönettiği ilişkiler | |
|
| |
| Konu: Geri: Tristan Arar C.tesi Mart 19, 2011 1:24 pm | |
| Eklendiniz. Sere ve Sel ile kurgumuz nasıl olsun bulamadığımdan, eklemedim onları. Kurgular belirlenince eklerim. | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Tristan Arar Paz Mart 20, 2011 3:08 am | |
| Karar veremedim, Ben de Kate'in yolundan gideyim bari. - Buyrunuz:
Alexis, eğer onu tanımıyorsanız size sert ve soğuk biri gibi gelebilir. Ama özünde cana yakındır ve iyi yüreklidir. Ortamlara çabuk uyum sağlar ve eğlenceli bir kız olduğu söylenebilir. insanları kırmayı sevmez ama bazen istemeden kırabilir. Kavgacı bir yapısı vardır, sorumsuzdur ve davranış olarak bazen kaba bulunur. İstisnalar hariç erkeklere pislik gibi davranır. Müzik konusunda yeteneklidir ve genelde deri ceketler ve siyah kıyafetler giyer. Eğer onu bir elbiseyle görürseniz, dünyanın sonu gelmiş demektir.
İşte buna göre bir yerlere eklersin Ian. | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Tristan Arar Paz Mart 20, 2011 6:04 am | |
| Karakterini sevdim! Her ne kadar Mana'yla pek uyuşmasa bile Adyali Zenobia Carter için (ikinci üyeliğim de) Koruyup kolladıkları, Mana için de Tristan'ın hoşlandıkları olabilir | |
|
| |
| Konu: Geri: Tristan Arar Çarş. Mart 23, 2011 8:43 am | |
| Eklendiniz. Lex, karakterini çok sevdim ama Tristan ile çok zıtlar, olumsuzlara ekledim onun için. İstersen değiştirebilirim tabii. | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Tristan Arar Çarş. Mart 23, 2011 8:49 am | |
| Öhöm, benim için fark etmez Ian da, şimdi Sere'mle bir ilişkiniz var, çok olumsuz olmak da istemem. Şöyle birbirimizle falan uğraşabiliriz istersen, ben senin Sere'yi üzeceğini düşünüyormuşum falan asdfg ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Tristan Arar Çarş. Mart 23, 2011 8:54 am | |
| Güzel kurgu olur bence. Sen Sere'ye karşı çok korumacı davranırsın, bana güvenmezsin... Evet, iyi oldu bu. | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Tristan Arar Çarş. Mart 23, 2011 8:56 am | |
| Bak şimdi bu garip oldu, biz Sere'yle iyi anlaşıyoruz ama, sen de hoşlanırsan Sere biraz kızabilir, siz daha partner olmadan yazmıştım bunu ben, veya bilmiyordum | |
|
| |
Chloe Howard Hermes'in Çocuğu
| |
| |
Veressa Stephenie Cera Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Tristan Arar Çarş. Mart 23, 2011 8:59 am | |
| Beni de olumsuz dışında istediğin bir yere ekleyebilirsin Trist. | |
|
| |
| Tristan Arar | |
|