| Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D | |
|
+18Lara Croft Annie Odair Zack Cliff Burton Mirabella LaPiere Zellana L. Tyler Andrea Grace Harvey Ayleyda Laurana Falls A. Anna Bianca Sentius Serena Su Hanzadeoğlu Clara Thompson Peter Karl Bouveir Perseus Carter Satellite Morgan Claire Angel Deeply Lena H. Bryce Alexis Kwon Summer Katherine Ramsey Darth Vader 22 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Darth Vader Demeter'in Çocuğu
| Konu: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D Paz Mart 13, 2011 7:58 am | |
| Bilenlere bilmeyenlere duyurulur.Cya çoşuktur,delidir,manyaktır,seveni sever,sevmeyeni sevmez,pis bakana pis bakar ve bazen bunların hepsini bilinmedik yere yapar.Onu yargılayanı da çok pis yargılar.İnadı inattır,yedi mi tam yer.Öptümü tam öper,süründürdü mü tam süründürür.Her işini tam yapar.Yarıda bırakmaz.Akıllıdır,zekidir,çeviktir.Efendime söyleyeyim pekte güzeldir.Koptu mu tam kopar.Zaten hep ama hep kopuk ve çoşuktur.Şahitleri vardır.Şirindir.Sevimlidir.Tabi onu görene ve duyana şirin ve sevimli gelir.Belki ileride kör kütük aşık olur belki öyle bir şey olur ki her şeyden vazgeçer ''O''nun peşinden gider...Kim bilir?Şimdilik ''Carpe diem'' modunda bir hayat sürmektedir.Davranışları tutarsızdır belki ama onu iyi gözleyen herşeyin bir nedeni olduğunu anlar.Bazen bir sır küpüdür,bazen iyi bir dosttur,bazen hırslı bir savaşçıdır,bazen ağlayan bir çift gözdür bazen de omzunda ağlayan bir çift göz taşır...Tek bildiği vardır.Hayat felsefesi ''Vur,Kır,Parçala'' ve ''Anı yakala'' dır.Cya'dan sevgilerle... *-*Partner...(Max. 1) *-*BFF'leri-Zell ve diğerleri için - (Max.5) m/(o.o)m/Tamara Zellana Clinem/(o.o)m/Lena Hunterm/(o.o)m/Zack Cliff Burtonm/(o.o)m/Happy Erin Collin*-* Onlar için kendini arenaya vurur...-açıklamaya lüzum yok,en şanslı arkadaşlarıdır-(Max. 10) m/(o.o)m/Alexis Kwonm/(o.o)m/Anna Maria Bensonm/(o.o)m/Satellite Morganm/(o.o)m/Mana A. Fackrellm/(o.o)m/Serena Su Hanzadeoğlum/(o.o)m/Claire Angel Deeply*-*Hep onunladırlar...-hep onlarladır- m/(o.o)m/Kristen Reneé Dawsonm/(o.o)m/Summer Katherine Ramseym/(o.o)m/Andrea Grace Harvey*-*Onu tanırlar...-tabii ki onları tanır- m/(o.o)m/Anna Blair Fackrell*-*En azından deli olduğunu bilirler...-çok azıcık tanır,kişilik özelliklerini falan- *-*Onu uzaktan tanırlar...-adlarını bilir- m/(o.o)m/Perseus Grace*-*İyi biri olduğunu sanırlar...-sadece simalarını bilir- *-*Sevmezler...-zaten o da onlar sevmez- *-*Arenaya çıkmışlıkları vardır...-grrrrr- Başvurularınız ve yükselmeleriniz için için aşağısı boş beybiler...
En son Anastacia Leonora Bouveir tarafından C.tesi Mayıs 07, 2011 10:02 am tarihinde değiştirildi, toplamda 29 kere değiştirildi | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D Paz Mart 13, 2011 8:05 am | |
| Bu 'Onlar için kendini arenaya vurur' ya da sen seç. ^^ | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D Paz Mart 13, 2011 8:11 am | |
| | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D Paz Mart 13, 2011 8:26 am | |
| beni nereye ekleyeceğini biliyosun | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D Paz Mart 13, 2011 8:34 am | |
| benide ekle bir yere | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D Paz Mart 13, 2011 9:11 am | |
| Selam Annsoş. (: Eklersiniz hanımefendicigim. ^^ | |
|
| |
Perseus Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D Paz Mart 13, 2011 9:24 am | |
| Başlığı okuyana kadar canım çıktı Bir de "R"leri söyleyemiyorum çok saçma bi durum oluştu Neyse, ekle beni de istediğin bi yere | |
|
| |
Peter Karl Bouveir Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D Paz Mart 13, 2011 11:21 pm | |
| Beni de Eklersin artık MANYAK...!!!!! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D Ptsi Mart 14, 2011 12:59 am | |
| Benide ekle |
|
| |
| Konu: Geri: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D Ptsi Mart 14, 2011 2:38 am | |
| Hepinizi ekledim | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D Ptsi Mart 14, 2011 3:22 am | |
| Ühü yani Cya, sen biliyorsun nereye ekleyeceğinniii ^^ | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D Ptsi Mart 14, 2011 6:13 am | |
| Ben yokum çığlık atarım vallaha o.0 Sere ve Sel de güzel bir yer ister ama Sere daha iyi olsun. | |
|
| |
| Konu: Geri: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D Ptsi Mart 14, 2011 7:08 am | |
| OMG!!!Kızlaaar <3 <3 <3 Hemen ekliyorum beybiler.Öpüldünüz!!Muaaa -Manah Manah- Bunu yapmasam olmazdııı | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D Ptsi Mart 14, 2011 7:35 am | |
| Güzel bir yere eklersen beni sevinirim. Yakın arkadaş gibi. (Saçmaladım mı? ) | |
|
| |
Ayleyda Laurana Falls Hermes'in Çocuğu
| |
| |
| Konu: Geri: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D Çarş. Mart 16, 2011 7:58 am | |
| Annaaaa!!!!!!Kızılııımmm!!! Ekledim sizi de beybiler öperüm burdan çok çok | |
|
| |
| Konu: Geri: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D Çarş. Mart 16, 2011 8:05 am | |
| Bu arada!!Artık bana Ann demeyinnn recaaa ediyorum Cya vaaarrrr Leo vaaaarrr Leon vaaaarrrr Koptirik vaaaarrr en sevdiğim koptirik | |
|
| |
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D Cuma Mart 18, 2011 4:08 am | |
| Ann ben nerdeyim ? =_= Bensiz olmaz ama ! Nereye uygun görürsen ekle artık. | |
|
| |
| Konu: Geri: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D Cuma Mart 18, 2011 9:11 am | |
| Ekledim beybi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D Cuma Mart 18, 2011 10:11 pm | |
| ya bişey dicem benim adımı niye yanlış yazdın bide benim yerimi değiştirya tanıştık artık |
|
| |
| Konu: Geri: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D C.tesi Mart 19, 2011 6:52 am | |
| Aaa Pardooonnn Çok özür tamam ayarlarım bişiler | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D Ptsi Mart 28, 2011 12:32 am | |
| hmm şimdi bana özel bir yer açabilirsin mesela Partner yazabilir dimi |
|
| |
| Konu: Geri: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D Ptsi Mart 28, 2011 1:09 am | |
| Hmm....Belki | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D Ptsi Mart 28, 2011 1:34 am | |
| ya ne belkisin |
|
| |
| Konu: Geri: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D Ptsi Mart 28, 2011 1:39 am | |
| Eee...Yazmıştım Bekle bir daha gireyim | |
|
| |
| Konu: Geri: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D Ptsi Mart 28, 2011 1:43 am | |
| Of açılmıyor akşam bir daha deneyeceğimm | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D Ptsi Mart 28, 2011 6:13 am | |
| tamam |
|
| |
| Konu: Geri: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D Ptsi Mart 28, 2011 6:30 am | |
| Hallettim | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D Ptsi Mart 28, 2011 7:20 am | |
| Burası Sana Kalmış Bff'mm . Yerim senii | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D Salı Mart 29, 2011 12:32 am | |
| bak sevdim bunu |
|
| |
| Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar-Cya-arar :D | |
|