| Psikopat Thanatos Kızı Arar! | |
|
+21Liliana Caprice von Dorff Camillia Dowlickt Claire Angel Deeply C. Scarlett Stanislaus Joseph M. Masen A. Anna Bianca Sentius Thalia A. Carter Hermia Aigian Cocteau Leonard L. Carter Richard Jaden Russell Isabel Catherine Senta Georgina Orwell Marcela V. Martinez Dryope Glauce Charon Lucianna Fackrell Adrian Black Lucas Matthew Price Serena Su Hanzadeoğlu Clara Thompson Cintia B. von Dorff Cassandra Masen 25 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Psikopat Thanatos Kızı Arar! Salı Mayıs 24, 2011 11:23 pm | |
| ~Normalde ilan başlığım vardı fakat o Jessica'ya aitti. Ben de Cassandra için yenisini açıyorum.~
Persephone ve Thanatos'un kızı olduğu için Cassandra eskiden kendini her şeyden üstün gören bir Tanrıça'ydı. Ölümsüzlüğün tadını çıkarır, Hades'i bile kafasına takmazdı. Annesi ve babası, ona yeterli korumayı sağlıyordu. Kısaca hayatı muhteşemdi. Avcılara sadece merakına yenik düşüp katılmaya karar verdiğinde, kimsenin uyarılarına kulak asmadan Artemis'in karşısına geçti ve yeminini etti. Bir süre, kimsenin ondan beklemeyeceki kadar iyi idare etmişti avcılığı. Fakat Cassandra daha fazla bakire olarak yaşayamazdı. Bekaretini koruma kuralını bozarak, Artemis'in nefretini kazanırken, bunun sadece avcılıktan atılması ile sonlanacağını düşünmüştü. Ama Artemis onun umursamaz davranışlarına daha fazla öfkelenerek babası Zeus ile konuştu. Persephone'un itirazlarına rağmen, iki kızı arasından Artemis'i üstün tutmuştu Zeus. Böylece Artemis Cassandra'yı lanetleyerek onun Persephone ile bağını kesti ve hafızasını Thanatos'un ölümlü melezi haline getirdi. Persephone, günlerce düşündükten sonra Cassandra'ya istediği varlığı bitkiye veya meyveye dönüştürme gücü verdi. Böylece kızı bir gün gerçeği öğrenebilecekti.
Şimdi Cass'in melez hali şöyle. Hala ukala, ama sessiz ve gülümsediği anlar çok nadir. Her an ne yapacağı hiç belli olmuyor. Biraz da psikopat yani. Özel gücü sayesinde dönüştürdüğü canavarları incelerken görülüyor bazen. Çabuk sinirlenebiliyor, onu öfkelendirmek kolay, sakinleştirmek zor kısaca. Ama hırsından da hiçbir şey kaybetmemiş. Bir şeyi istiyorsa, onu almak için yapmayacağı şey yok. Kolay kolay da kimseye güvenmiyor, şüpheci. Bir şeyler öldürmeyi de seviyor kız. Daha çok canavarları tabii. İntikam almaya da bayılıyor. Yani biri ona yanlış yaparsa, en kötü şekilde intikamını alır. Kolay kolay özür dilemez. Hata yapmaktan da nefret eder. Kısıtlanmayı sevmez, özgürlüğüne düşkündür. Şimdi tek tek aradığım şeyleri açmayacağım, başvururken ne olmak istediğinizi belirtirsiniz ama erkeklerle de kurgu yapsın bu kız diyorum. Kısıtlanmayı falan da sevmiyor hoş olur. En yakın arkadaşı bir erkek olabilir mesela. Kardeşi ise kız olacak. Yine de zorunluluk yok tabii.^^
Kurgular; Dryope Glauce Charon {Cass'in en sevdiği ve en yakın hissettiği kardeşi. Tanrıça olduğu sırada kaybolduğunu düşündüğü için aynı zamanda en çok endişelendiği kişi. Yeniden melez olduğunda, Glau'yu karşısında görünce ne kadar sevindiğini kimse bilemez. Ayrıca, Cass en yakın zamanda onunla başlarından geçenler hakkında sohbet etmek istiyor. } Joseph M. Masen {Cass'in öz kardeşi! Tamam, kız dört yıldır kampta ve bu olaydan yeni haberi oluyor. Kardeşinin şu ana kadar nerede olduğu konusunda ise hiçbir fikri yok. Aralarında sadece bir yaş fark olsa da Cass korumacı abla yönüne odaklanmış bile.} Sydney Sanderson { Bir başka kardeşi. Cass, ona kesinlikle çok değer veriyor ve abla korumacılığı ile yaklaşıyor. Ona zarar vereceklerin iki kere düşünmesi gerek, aksi halde psikopat bir kızı kapılarında silahlı halde bulabilirler.} Cintia B. von Dorff { Bu kız resmen Cassandra'nın Romalı hali! Onları bir arada görürseniz korkmanız lazım.} Lucas Matthew Price {Cass ile kesinlikle çok benziyorlar! İkisi de özgürlüğüne düşkün ve başına buyruk. Üstelik bazen birbirleri ile flört ettikleri bile oluyor.} Zack Cliff Burton {Onunla fazla konuşmaz. Soğukkanlı ve ağırbaşlı biri olması Cass'e her zaman sıkıcı gelir. Psikopat bir kız için fazla normal biri.} Adrian Black {Kız kesinlikle bu kadar karmaşık bir ilişki görmedi. Adrian'ı bazen seviyor bazen gıcık oluyor. Değişik bir şey. Ama bundan şikayetçi değil.} Lucianna Fackrell {Cass'in konuşabildiği ve yanındayken kendisi gibi davrandığı nadir kişilerdendir Lucy. Bazen özel gücü sayesinde, Cass onun neden yeniden melez olduğunu bildiğini düşünüyor ama bu konuda hala emin olamıyor.} Marcela V. Martinez {Thanatos'un kızı ve Hestia rahibesi. Kampa yeni gelmiş olmasına rağmen, Cass'e benzeyen davranışları sayesinde hemen tanışıp arkadaş oldular. Kim bilir? Belki ileride dost bile olabilirler.} Nicole Avery Johnson {Bazen konuştuğu melezlerden biri. Özellikleri ise kesinlikle Ares'in çocuğu olduğunu kanıtlıyor.} Zoe Amy Gringesied {Özellikleri Cass'e çok benziyor. İkisi de kavgacı ve şüpheciler. Bu bazen aralarını bozsa da, sonunda yeniden anlaşmayı başarıyorlar.} Leonard L. Carter {Bu Zeus çocuğu ile uğraşmaya bayılır. Leo da onunla uğraşmaya bayılır. Böyle şakalaşırlar onunla. Bazen ikisi de ileri gitse de, yine de sever Leo'yu Cass. İyi bir arkadaştır onun için.} Hermia Aigian Coctau {Ares Kulübesi'nin lideri. Onun da Romalı olduğunu duymuştu ama bundan pek de emin olduğu söylenemez. Sonuçta onu kampa geldiğinden beri tanıyor. Hiç de bir Romalı kadar sert gözükmemişti gözüne. Bir gün onunla bu konuyu konuşacak Cass.} Thalia Adelynn Rose {Pek tanımadığı Afrodit kızı. Onun Tanrıçalığı sırasında kampa gelmiş sayısız melezden biri. Cass'in onun hakkında bildiği tek şey çatlakları sevdiği.} Anna Blair Fackrell {En eski dostu. Birlikte çilek çalma maceralarını hiç unutmadı Cass... Hatta Dionysos'tan birkaç çileği kurtarmak için oynadıkları oyunu. Cass istediği kadar değişebilir, ama Anna onun için her zaman dost olarak kalacak.} Eduard Ryan Longrange {Kampa ilk geldiğinden beri iyi anlaştığı kişilerdendi. Bir ara kaybolup, sonra ortaya çıktığında Cass onun değiştiğini fark etmişti. Ama şimdi o da değişti. Arkadaşlar.} Ashton L. Flamé {Özellikleri benzeyen iki kişi. Bazen Cass'in onunla sohbet ettiği ya da flört ettiği anlar olmuyor değil. Kız onun yanında eğleniyor ve zaman geçiriyor.} Christina P. Carter {Cass'in dost dediği insanlardan. Ama onlar bunu ne kadar engellemeye çalışırsa çalışsın dostluklarındaki en önemli şeyi, birbirlerine olan güveni sağlayamıyorlar.} Claire A. Deeply {Küçük Tanrıça olmadan önce tanıdığı insanlardan biri Claire. Ara sıra karşılaştıklarında onunla sohbet ediyor Cass. Ama o kadar. Artık kimseye yakın hissetmemesi, Claire ile olan arkadaşlığını da etkiliyor.} Camillia Dowlickt {Düşman.} Liliana Caprice von Dorff {Kampta ara sıra gördüğü insanlardan. Pek yakınlığı yok.} Anita S. de Luca {Çok yakın olmasa da bu kızla ara sıra sohbet ettiği oluyor. Belki de bu Cass'in çevresine soğuk ve mesafeli yaklaşmasından kaynaklanıyordur. İleride dost bile olabilir Anita ile. Ama şimdi sadece arkadaş olarak görüyor.} Daphne Monroe {İyi anlaştığı bir Poseidon kızı. Normalde üç büyükleri bek sevmez Cassandra. Yine de kızın psikopat tarafı, ikisinin iyi anlaşmasını sağlıyor.} Lara Adams {Sadece kampta ara sıra gördüğü tanıdık bir yüz.} Aradhel Clementé {Aradhel, Cassandra için her zaman farklı bir yere sahip. Kampta gerçekten arkadaşı olarak gördüğü tek kişi olan Aradhel ile sohbetleri her zaman eğlenceli olur.}
En son Cassandra Masen tarafından Paz Ağus. 07, 2011 1:37 am tarihinde değiştirildi, toplamda 15 kere değiştirildi | |
|
| |
Cintia B. von Dorff Nemesis'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| |
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Psikopat Thanatos Kızı Arar! Salı Mayıs 24, 2011 11:37 pm | |
| Meraklı ben Merak ettim niye bıraktığını, ühüh. Öhöm neyse, değişse bile Maria hala onu eskisi kadar çok seviyor, söyliyim. Öyle eklersin onu. | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Psikopat Thanatos Kızı Arar! Çarş. Mayıs 25, 2011 1:57 am | |
| Bence beni ve diğer iki karakterimi de eklemelisin bebek. | |
|
| |
| |
| |
Lucas Matthew Price Artemis'in Manevi Oğlu
| Konu: Geri: Psikopat Thanatos Kızı Arar! Çarş. Mayıs 25, 2011 11:56 pm | |
| Beni ve Zack'ide ekle | |
|
| |
Adrian Black Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Psikopat Thanatos Kızı Arar! Perş. Mayıs 26, 2011 12:12 am | |
| Takıl kafana göree, varsa. | |
|
| |
| |
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Psikopat Thanatos Kızı Arar! Perş. Mayıs 26, 2011 3:16 am | |
| Süper kurgu! Eklenmek istiyorum. | |
|
| |
Dryope Glauce Charon Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Psikopat Thanatos Kızı Arar! Perş. Mayıs 26, 2011 9:09 am | |
| Kardeeeeeeeeeeeş! Ben, ben, ben, ben eklenmek istiyoruuuum! Yerim neresidir? | |
|
| |
Marcela V. Martinez Hestia Rahibesi
| Konu: Geri: Psikopat Thanatos Kızı Arar! Perş. Mayıs 26, 2011 10:16 am | |
| Kampa daha yeni geldim ama Thanatos'un kızı olarak bende de psikopatım biraz. Beni de eklersin sanırım ^^ | |
|
| |
| |
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Psikopat Thanatos Kızı Arar! Cuma Mayıs 27, 2011 12:45 am | |
| Özel kurgu yapalım biz en iyisi. Nikki'yle arkadaş olun, huylarınız benziyor gibi. Zoe ile daha iyi arkadaş olalım, çok kavgacı ve şüpheci bir kızdır o da. Çok benziyorlar Cass ile. | |
|
| |
Isabel Catherine Senta Afrodit'in Çocuğu
| |
| |
Richard Jaden Russell Herakles Savaşçısı/Kulübe Lideri
| |
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| |
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Psikopat Thanatos Kızı Arar! Cuma Mayıs 27, 2011 3:12 am | |
| beni unutma ama | |
|
| |
| |
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Psikopat Thanatos Kızı Arar! Cuma Mayıs 27, 2011 4:11 am | |
| kurgu fark etmezz çatlakları severim | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Psikopat Thanatos Kızı Arar! Cuma Mayıs 27, 2011 7:03 am | |
| Cass biraz değişti diye bu deliyi unutmaz değil mi? (: | |
|
| |
| |
| |
Joseph M. Masen Persephone'nin Çocuğu
| |
| |
| |
| |
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Psikopat Thanatos Kızı Arar! Perş. Haz. 02, 2011 1:37 am | |
| hımm tencere yuvarlanmış kapağının camını bulmuş ? çok iyi anlaşalım ama her zaman bir şeyler eksik olsun dostluğumuzda ; güven? | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Psikopat Thanatos Kızı Arar! Perş. Haz. 02, 2011 3:47 am | |
| psikopatlar iyidir benide ekle iyi bir yere iyi anlaşcağız gibi | |
|
| |
| |
| |
Camillia Dowlickt Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Psikopat Thanatos Kızı Arar! Cuma Haz. 17, 2011 12:41 pm | |
| Ashton'la kurgun varmış. Derim ki; iyi geçiniyoruz ama senin Ash ile aranın iyi olması arada bir beni kıskandırıyor, üzüyor sıkıyor falan. Ama seninle çok yakın olduğumuz için çok ender zamanlarda o krizlere giriyorum? | |
|
| |
Liliana Caprice von Dorff Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Psikopat Thanatos Kızı Arar! C.tesi Haz. 18, 2011 1:47 am | |
| Ben de eklenmek istiyorum. Ancak bir fikrim yok. Olumlu bir yerlere eklenebilir miyim? | |
|
| |
| Konu: Geri: Psikopat Thanatos Kızı Arar! Çarş. Ağus. 03, 2011 1:05 pm | |
| Eklendiniz. Bu arada Cass'in kurgusu da yenilendi.^^ İlan yıllar öncesinden kaldığı için kişiler hakkındaki görüşlerimi düzeltmek ile uğraşmadım. Aklınızda yeni bir kurgu varsa yazarsınız. | |
|
| |
Anita S. de Luca Nemesis'in Çocuğu
| |
| |
| Psikopat Thanatos Kızı Arar! | |
|