| Julia Kingstam | |
|
+6Jill Violet Temple Edward Kevin Hawke Felix Zenger April Marcella Temple Hanna Olıvıa Temple Julia Fackrell 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Julia Fackrell Apollon'un Çocuğu
| Konu: Julia Kingstam Salı Mayıs 24, 2011 2:36 am | |
|
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İsim: Julia Kingstam
Doğum Tarihi: 2 Haziran 1996
Burcu: İkizler
Lakaplar: Jugy Bugy-Jugi Bugi-Julyet-July-Juli-Jul
Ebeveyn: Anna Kingstam (Julia 12 yaşında iken bir depremde öldü [Julia annesinin yanında olamadığı için hep kendini suçlardı])
Uyruk: Amerikan
Diller: İngilizce-Türkçe-Antik Yunanca
Aile: Sadece kulübe kardeşleri
Taraf: App/Apollon/Kardeşler nerede ben orada...
Evcil Hayvanlar: Pegasusu Işık Hızı(Kanatları,gözleri ve yeleleri altın sarısı vucudu ise beyazdır)
Silahlar: İlahi bronzdan bir kılıç ve üstünde eski yunan harfleri ile Julia yazıyor. Ben ona Işık saçan diyorum.Işık saçan kulanmadığım zaman kemerimdeki bir kaleme döüşüyor. Işık saçan haricinde parlak metalden yapılmış ve üstünde büyük harfler ile yine eski yunanca adım yazan kalkanım Saat var. Kalkanım Saati kulanmadığım zaman normal bir saate dönüşüyor ve babasından aldığı Üç halka. Şekli bileğime dolanmış renkli pilastik iki bileziğin ortasında yine dolanmış olan ve üstünde güneş işareti olan bir bilezik ( aslında kolyeydi ama ben bilğime doladım.) Gücü güneş işaretini basılı tutuğumda beni büyüden koruyan bir kalkan oluşturuyor .
Özel Güçler: Güneş'i yansıtıp karşısındakini geçici bir süre kör edeblme ve odaklandığı nesneyi yakabilme.
Kişisel Özellikler: Enerjiğim. Bazen piskopatım. Hırslıyım. Maceracıyım. Meraklıyım. Biraz/bazen utangacım...
Fiziksel Özellikler: Uzun sarı-kahverengi saçlar. Mavi-yeşil gözler.
Kamptan Önce: Sakin,sesiz,sıkıcı bir hayatı vardı. Korkak,çok utangaç,sesiz bir kızdı... Sonra 10 yaşında Melez Kampını keşfetti ve...
Kamptan Sonra ...Aksiyon,macera,savaş/dövüş dolu hızlı bir hayatı oldu. Cesur olmayı,ailesinin kim olduğunu,savaşmayı... öğrendi artık çok mutlu... (Sadece 12 yaşında iken annesinin ölümünden hep kenini suçlardı ama bu onu çok hırslı biri yaptı)
Sevdiklerim Macera. Şiir yazmak. Şarkı yazmak/bestelemek. Şarkı söylemek. Resim yapmak. Voleybol oynamak...
Sevmediklerim Yarış/oyun kaybetmek. Benimle dalga geçilmesi. Arkaşarımla/Kuzenlerimle/Kardeşlerimle kavga etmek.
- Dost ve Ötesi - Biraz düşün... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Umarım senin için en iyi yeri bulabilmişimdir benim dostan ötte kardeşim
Korudukları - Ben sadece (kardeşlerim hariç onların yeri ayrı) 2 kişi biliyorum... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Chaos Saror Sen seçtin ben ekledim... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sana daha önce söylemiştim şimdi resmileştirdim.
- Koruyanlar - Bi düşünelim... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sen her zaman yanımda olan ve beni bir Ares çocuğundan bile koruyan koruyucu meleğimsin... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Jane Audrey Kötülük Tanrıçası tarafından korunuyorum. Ayık olacanız... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ange Morgan Lamartine Sen buraya aitsin bence kardeşim... - Sırdaşları - Kardeş kuzen bu bölüm herkeze açık ama helebi ispiyonlayın (yukarıyada yazdığım gibi) piskopatlaşırım... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Felix Zenger Sana güveniyorum yeni kardeşim ama hele bi ispiyonla... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sırdaşım benim - Dost - Buyrun bu taraftan... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Thalia A. Carter Buraya yazılan ilk kişisin. Senin önerin sayesin de ünlümü seçmiştim... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Christina Pamelia Tyler Seni uğraştıklarıma eklemek istemim. O yüzden buradasın... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Lara Adams Uğaraştığım çok kişi var, düşman sa istemiyorum, bu yüzden dost olsak... - Uğraştıkları - Kendilerine sormadım ama... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Uğaraşmayı çok seviyorum seninle benim Manyak kardeşim...
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Edward Kevin Knıght Senide alalım buraya benim piskopat kardeşim... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Leo Zack Lamartine Seninle uğraşmasam nasıl geçer zaman? -Düşmanları- Emin misin? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Jill Violet Temple Gerçi App'imin ailesindensin ama sen istedin...
-Rp Dostları- Buyrun açık... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Rachel Miller Seninle yaptığımız Rpler bi ayrı oluyo ya...
EKLENMEK İSTİYORSANIZ SİZİ BİR İCONUNUZU VE YORUMUNUZU BEKLERİM...
En son Julia Kingstam tarafından Çarş. Tem. 06, 2011 10:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 25 kere değiştirildi | |
|
| |
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Julia Kingstam Salı Mayıs 24, 2011 3:59 am | |
| | |
|
| |
April Marcella Temple Amphitrite'nin Çocuğu
| |
| |
Felix Zenger Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Julia Kingstam Paz Mayıs 29, 2011 9:08 pm | |
| | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Julia Kingstam Ptsi Mayıs 30, 2011 2:28 am | |
| Yerim şimdiden ayırtılmış bile | |
|
| |
Julia Fackrell Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Julia Kingstam Ptsi Mayıs 30, 2011 2:34 am | |
| | |
|
| |
Jill Violet Temple Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Julia Kingstam Ptsi Mayıs 30, 2011 2:35 am | |
| | |
|
| |
Leo von Dorff Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Julia Kingstam C.tesi Tem. 02, 2011 12:49 am | |
| | |
|
| |
Anita S. de Luca Nemesis'in Çocuğu
| Konu: Geri: Julia Kingstam C.tesi Tem. 02, 2011 5:42 am | |
| | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Julia Kingstam Ptsi Tem. 04, 2011 12:33 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Apollon çocuklarıyla iyi anlaşırım ama,istersen düşman olabiliriz. | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Julia Kingstam Salı Tem. 05, 2011 10:37 pm | |
| | |
|
| |
| Julia Kingstam | |
|