| Athena Çocukları // İş Bölümü Başlığı! | |
|
+8Summer Katherine Ramsey Mariela Barthés Marcus Heath Laxell Alan Sean Knıght Aquamarin Britannia Serena Su Hanzadeoğlu Athena Lucianna Fackrell 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mariela Barthés Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Athena Çocukları // İş Bölümü Başlığı! Paz Ara. 12, 2010 4:37 am | |
| Şimdi anladım, teşekkürler kardeşim | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| |
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Athena Çocukları // İş Bölümü Başlığı! Paz Ara. 12, 2010 5:42 am | |
| Süpersin Sere yaa, ekliyorum ilk posta. Marcus, sanırım sana da yardımcı olmuştur bu bilgiler; etkinlikler bölümünde kulübeler-temizlik denetlemesi başlığı var. Her ayın 10'u ile 15'i arasında Afrodit kızı Alex tarafından yapılıyor, eğer o ayın temizlik rp'sini yazmamış olursak ceza alıyoruz. Yazdıysak ve diğer 16 kulübesi solladıysak birinci oluyoruz - ki Athena'nın 2 veya 3 birinciliği olacaktı. Neyse, Sere ile baktık bizden başka kimse bir şey yazmıyor, işi resmiyete bindirelim dedik. Artık her ay başka bir kardeş yazacak denetlemeler için temizliği. Yalnız isteyeniniz olursa ben eşlik de edebilirim, ikili yazarız mesela. Marry, 10. denetleme haricinde kulübe için yapabileceğin bir şey yok tatlım, teşekkürler. Hımm, tabii bol bol görev yapabilirsin puanlamada öne geçmemiz için. (2. sıradayız ve Ares'le aramızdaki fark... şey, biraz açık. ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Athena Çocukları // İş Bölümü Başlığı! Paz Ara. 12, 2010 8:45 am | |
| Ben birkaç görev tamamladım. Temizlik için bekliyorum sıramı o zaman. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Athena Çocukları // İş Bölümü Başlığı! Ptsi Ara. 13, 2010 10:02 am | |
| Süpersin. Temizlik için beklemene gerek yok aslında, uygun olduğun zaman yazabilirsin 10. denetleme ismiyle. 8 ve 9 daha geç yazılsa da olur. | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Athena Çocukları // İş Bölümü Başlığı! Cuma Ara. 17, 2010 8:24 am | |
| Ben de temizlik rpsi yazabilirim. Ama benim sıram ne zaman ki ? Bu arada tüm kardeşler bir araya gelip rp yazabilsek süper olurdu ama anladığım kadarıyla hepsi kulübeye uğramıyormuş. Öyle olsaydı baya eğlenceli olurdu aslında. | |
|
| |
| Konu: Geri: Athena Çocukları // İş Bölümü Başlığı! Cuma Ara. 17, 2010 9:40 am | |
| 11 de senin olsun, istersen 9 ile -Marc- sıranızı da değişebilirsiniz Kate. (Athena'da çareler tükenmez. ) Aslında şimdi sadece Aqua hep offline, Cole de var-yok arası. Ama Sere-Helen-Troy-Marc-Marry-Summer-Lucy yedilisi olarak yazabiliriz. Tabii çok yavaş ilerler... | |
|
| |
| Konu: Geri: Athena Çocukları // İş Bölümü Başlığı! Cuma Ara. 17, 2010 10:07 am | |
| Afrodit kulübesini kıskandım, beraber yazmışlar | |
|
| |
| Konu: Geri: Athena Çocukları // İş Bölümü Başlığı! Cuma Ara. 17, 2010 10:26 am | |
| Hadi yaa. Biz de yazalım hemeennn!! Kimler kulübeyle ilgili hangi görevlerini yapmadı? Hepsini topluca yaptıratım size. Kulübede başına ilginç bir olay gelmesi/kardeş ile rp yazma/misafir ağırlama. Hımm, dışarıdan birkaç kişi davet ederek kısa zamanda üç yeni kardeşimizin gelmesini kutlayım, bu da üç yeni kardeş için ilginç bir olay oluyor işte. Sonlara doğru yemek savaşı falan, takılırız. Kimler var? | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Athena Çocukları // İş Bölümü Başlığı! Cuma Ara. 17, 2010 10:36 am | |
| Kurgularda yardımcı olabilirim her zaman. Bu arada hazır sen-Marry-Marc fazlaca online oluyorken, birlikte kehanet görevine falan çıkın. (Off kulübeye 3-5 puan daha gelsin diye ne yapacağımı şaşırıyorum. ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Athena Çocukları // İş Bölümü Başlığı! Cuma Ara. 17, 2010 10:43 am | |
| Kehanet görevi.. Nasıl bi görev olduğunu bilmiyorum desem yalan olmaz ama çıkarız, sorun değil | |
|
| |
| Konu: Geri: Athena Çocukları // İş Bölümü Başlığı! Cuma Ara. 17, 2010 10:50 am | |
| Kehanet görevi güzeldir yaa. Böyle sağlam bir kurgu buluyorsunuz, birkaç mekan gezeceksiniz ve birkaç kişi olacaksınız. Sonra geliyorsunuz bana kehanet istiyorsunuz. Ben de yazıyorum size. Ardından maceraya başlıyorsunuz. Hımm, hatta o görevi kosey kararıyla göreve çıkma ile birleştirirseniz tam süper olur. | |
|
| |
| Konu: Geri: Athena Çocukları // İş Bölümü Başlığı! Cuma Ara. 17, 2010 10:59 am | |
| Valla sen olmasan heralde ben neredeyse hiç görev yapamazdım Diğer kardeşlere sorayım, yapmamış olan varsa ve kabul ederlerse neden olmasın ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Athena Çocukları // İş Bölümü Başlığı! Cuma Ara. 17, 2010 11:27 am | |
| Ben her zaman online olabiliyoruum:D | |
|
| |
| Konu: Geri: Athena Çocukları // İş Bölümü Başlığı! Cuma Ara. 17, 2010 11:41 am | |
| Süper, Marry kabul ediyorsun o halde? Marc da gelmek ister belki. Helen de az görev yapmıştı, o da katılırsa süper olur. | |
|
| |
| |
| |
Lucas Matthew Caliente Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Athena Çocukları // İş Bölümü Başlığı! C.tesi Ara. 25, 2010 11:46 pm | |
| Eğer annemiz ona yolladığım kurguyu kabul ederse bende her ne kadar tanrı olsamda katılmak isterim. Yani bir toplulukla yaşıyorsak iş yapmayı öğreneceğiz. Ama Tanrı olmanın getirileri de var. Neyse onları sonra açıklarım eğer annemiz kabul eder ise kurguyu... | |
|
| |
Helen Grace Burton Athena'nın Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Athena Çocukları // İş Bölümü Başlığı! Paz Ara. 26, 2010 4:05 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Athena Çocukları // İş Bölümü Başlığı! Paz Ara. 26, 2010 6:20 am | |
| Ben katılabilirim | |
|
| |
| Konu: Geri: Athena Çocukları // İş Bölümü Başlığı! Paz Ara. 26, 2010 6:54 am | |
| Yazın kardeşler yazın, puanlamaya ne kaldı ki şurada... * Bu tarz konuları sohbet başlığımızda konuşalım, iş bölümü başlığı temizlik denetlemeleri falan için. | |
|
| |
| Konu: Geri: Athena Çocukları // İş Bölümü Başlığı! Ptsi Ocak 03, 2011 8:13 am | |
| ~ Flood ~
Troy, hala yazılmamış önümüzdeki denetleme için yapılacak temizlik. Bu hafta içinde yazmaya çalış. Summer, ikimizin başlattığı 11. temizlik denetlemesinde de sıra sendeydi. Mariela ve Marcus, siz de şimdiden kendi temizlik rp'lerinizi yazsanız çok iyi olur, son ana bırakıyoruz hep. Marissa, denetleme 12'den de sen sorumlusun, şimdiden haber vereyim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Athena Çocukları // İş Bölümü Başlığı! Salı Ocak 04, 2011 1:40 am | |
| Benim görev tamam. (Pardon ya ben onu unutmuşum beklettim kusura bakma, ben diğerlerinin de yazacağını sanıyordum da... ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Athena Çocukları // İş Bölümü Başlığı! C.tesi Ocak 08, 2011 4:24 am | |
| İyi ki sen varsın Summer'ım yaa. | |
|
| |
| Konu: Geri: Athena Çocukları // İş Bölümü Başlığı! C.tesi Ocak 08, 2011 9:09 am | |
| İyi ki bu kulübe var ! İyi ki siz varsınız ! (Duygusala bağladım. ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Athena Çocukları // İş Bölümü Başlığı! C.tesi Ocak 08, 2011 10:10 am | |
| Ehehe Hadi gidip Zeus'a yemeklerimizi adayalım... | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Athena Çocukları // İş Bölümü Başlığı! Perş. Ocak 20, 2011 6:21 am | |
| Geri döndüğüme göre görev alabilirim artık ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Athena Çocukları // İş Bölümü Başlığı! Cuma Ocak 21, 2011 11:21 am | |
| Hemen veriyorum o halde 9. denetleme için temizliği yapmaya ne dersin Marry? | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| |
| |
| Athena Çocukları // İş Bölümü Başlığı! | |
|