O gün ilginç bir şekilde kendiliğimden uyanmıştım;ama yataktan kalkmaya hiç niyetim yoktu.Ta ki Happ yanıma gelip bağırıncaya kadar...
-Lenaaaaa!!!!!
Happy,adını gerçekten fazlasıyla taşıyordu.Gerçekten de 'mutlu' biriydi ve bu bazen can sıkıcı oluyordu.İstemeye istemeye,uykulu sesimle yanıt verdim.
-Ne var Happ?Beni rahat bırak.
-Hayır bırakmam!Bu gün seni İrene'yle tanıştıracağım!
Bu konu ilgimi çekmişti.Yatağımın içinde doğrulup merakla sordum.
-Hekate kızı olan mı?Belki bana birkaç büyü öğretir...
-Harika!Hadi gidelim!
Happ bana istemediğim halde pembe bir tişört giydirdi ve birlikte kulübeden çıktık.Hekate kulübesinin dışı çok ilgimi çekmemişti.Ama büyücüler içerisini iyi dizayn etmişlerdi!Her şey büyülü gibiydi...Daha sonra İrene olduğunu tahmin ettiğim güzel bir kız kapıyı açtı.
-Happ hoşgeldin.Bu arkadaşın da kim?
İrene hem şaşkın hem de meraklı görünüyordu.Happ sırıtarak ona yanıt verdi.
-Rene bu Lena avcı kardeşlerimden biridir tanışmanızı istedim ve buraya onu getirdim. Şimdi de gidiyorum.
O kahkaha atarak uzaklaşırken biz de Rene ile şaşkın bir şekilde birbirimize bakıyorduk.
-Merhaba Rene,tanıştığımıza sevindim.
-Ben de sevindim Lena.Seni odama davet edeyim,dağınıklığın kusuruna bakmazsın umarım..
-İnan bana,dağınıklığa alışkınım...
İkimizde biraz güldük ve İrene'nin odasındaki mavi pofuduk koltukta oturarak büyüyle hazırlanmış buzlu çay içtik.İrene gerçekten çok iyi bir kızdı ve onunla biraz laflamak hoşuma gitmişti.
-Pekala,çok kaldım.Artık gitme zamanı.Yoksa beni almadan ava giderler...
İrene gideceğime biraz bozulmuş gibiydi.Ama gülümsemesini esirgemedi.
-Sen bilirsin Lena,umarım bir daha görüşürüz...
-Tabiki görüşeceğiz!Bu sefer benim odamda,hatta belki odamı bile toplarım!
İkimiz de gülerek kapıya gittik.Artık gitme vaktiydi.
-Görüşürüz Rene...
-Görüşürüüüz...
Birbirimize el salladık ve ben sırıtarak kulübemin yolunu tuttum.
xxx
RP BİTMİŞTİR...