Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Küçük Bir Merdiven Kazası

YazarMesaj
Alicia Roxanne Wideen
Demeter'in Çocuğu/Kulübe Lideri
Demeter'in Çocuğu/Kulübe Lideri
Alicia Roxanne Wideen

Küçük Bir Merdiven Kazası Empty
MesajKonu: Küçük Bir Merdiven Kazası   Küçük Bir Merdiven Kazası Icon_minitimeC.tesi Mayıs 07, 2011 3:10 am

Tamam biraz sakar ve dikkatsiz olabilirim ama o kitabın orada ne işi vardı? Kardeşlerim bana resmen suikast girişiminde bulunmuşlardı. Yinede fazla yaralanmadan kurtulduğum için kendimi çok şanslı hissediyordum.
Sabah yine normal saatimde uyanmıştım. Tabii tüm kardeşlerim hala uyuyordu. Yatağımdan kalkmaya pek niyetim olmasada susuzluğumu fark edip, yatağımdan hızlı bir şekilde kalktım. Doğru mutfağa gidiyordum. Hemencecik odamdan çıkarak, merdivenlerden inecektim. Sonra da direk mutfağa gidecektim ancak umduğum gibi olmamıştı. Merdivenleri bile inememiştim. Merdivenlerin hemen üstünde benim düşmeme sebep olacak bir kitap duruyordu. Tabii ben bunu fark etmemiştim. Uyku sersemi zaten dalgındım. Nasıl fark edebilirdim ki? Yavaş adımlarla merdivenlerin oraya yürüyordum. Aniden ne olduğunu bile anlayamamış, merdivenlerden yuvarlanmıştım. Evet, orada duran o kitabı göremeyecek kadar uyku sersemiydim. Hemen sonra ''Aahh!'' diye bağırmamla birlikte kardeşlerimin başıma üşüştüğünü görebiliyordum. Sonra bir karaltı...
Tekrar gözlerimi açtığımda sanıyorum ki revirdeydim. Her yanım feci şekilde ağrıyordu. Aniden hareket etmeye çalıştım, tabii bu hareketim beni daha kötü yapmıştı. Başıma ani bir kramp girdi hemen sonra konuşmaya çalıştım. ''Ba-bana n'oldu?'' dedim. Bir an için her şeyi unutmuşum denebilir. Karşımda kardeşim Anna duruyordu. ''Kardeşim, merdivenlerden yuvarlandın. Nasıl yuvarlandın bilmiyoruz ama biraz dikkatli olmalısın. Şimdi de dinlenmelisin. Fazla yorma kendini.'' Sesi sonradan sonraya biraz artmıştı. ''Ben sakar falan değilim. Sadece merdivenin orada unutulmuş olan kitaba takıldım.'' Anna sanki şaşırmıştı. ''Kitap?'' dedi. Bende o kitabın ona ait olduğunu sonradan sonraya anlamıştım. Başka bir şey konuşamadan içeriye sentor kadın girdi. ''Sonunda uyandın mı tatlım? Ama kendini fazla yormamalısın. Al bakalım, şu nektarı iç ve ambrosia ye. Biraz dinlenmen lazım, kardeşin o yüzden gidebilir.'' demesiyle Anna ayağa kalktı. Gülümseyerek: ''Hoşçakal Charleen.'' dedi. Ardından ben: ''Hoşçakal Anna, ayrıca teşekkür ederim, beni buraya getirdiğin için.'' dedim ve Anna'nın gidişini seyrettim. Hemen ardından biraz nektar içip, ambrosia yedikten sonra derin bir uykuya daldım.

Küçük Bir Merdiven Kazası
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Su Kazası ~~
» Rp Bölümleri*Koridor~Merdiven
» Küçük Bir Hediye.
» Küçük Şeyler
» Küçük Ziyaretler... (1)