| Tartışma Bölümü | |
|
+20Kevin Least Adyali Beckett Artemis Tiffany Trully Claire Angel Deeply Edward J. F. Newgate Eduard Ryan Longrange Cornelia Fackrell Mirabella LaPiere Apollon Marcus L. Stanislaus Allen Jacques Harth Drake Tyrell Stanislaus Katherine M. von Dorff Georgina Orwell Alexia Sophie Russell Satellite Morgan Zack Cliff Burton Hanna Olıvıa Temple Athena 24 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Zack Cliff Burton Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 4:45 am | |
| ya bende biraz sınırı aştım... umarım sorun olmaz | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 4:53 am | |
| Eduard, Tiffany, Satellite, Claire, Katherine, Anna, Zack, Cornelia, Drake ve Marcus rol oyunlarını bana göndermiş bulunmakta. Yine ilk turda olduğu gibi Allen ve Alexis'in rp'lerini bekliyoruz, son 2,5 saatiniz. Ne yazık ki 332 kelime kadar aştığın sınır, ciddi sorun olacak Zack. Bak ne demişim kurallarda; | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 4:55 am | |
| cidden kısaltmayı denedim ama yapamadım. belki ilk turda olduğu gibi bu turdada kurguya bakıldığı zaman kısaltılamayacağı anlaşılırsa sorun olmaz diye düşündüm ama yinede sizden ve yarışmacı arkadaşlardan özür dilerim
En son Zack Cliff Burton tarafından C.tesi Mayıs 14, 2011 4:59 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 4:59 am | |
| İlk turdaki uzunluk 100 kelime kadardı ki o da 7-8 cümlelik bir uzunluk anlamına geliyor. Eksta 300 kelime resmen bir paragraf, arada çok fark var. Zaten bu ayrıcalığın bir daha kimseye tanınmayacağını da defalarca belirtmiştim diye hatırlıyorum. İlk tur ona bakılırsa süre aşımlarını da kabul ettik. | |
|
| |
Kheiron Yardımcı Admin/Sentor/Kampın Müdür Yardımcısı
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 5:07 am | |
| Bu ikinci oyun olduğu için elenme olmayacak ama puanınız düşecek. Kurallar açık ve net. Tabii birkaç kelime geçti diye kimseyi elemeyeceğiz veya puanını düşürmeyeceğiz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 5:09 am | |
| Tabii stres de olmayın fazla, kimseyi 3001 kelime için elemeyiz sonraki turlarda. Ciddi kural ihlallerinden bahsettim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 5:10 am | |
| ama çok da rahatlamayın. benim gibi gaza gelip sınırı baya aşarsanız elerler teşşekkür ederim bu arada | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 5:11 am | |
| Evet, Zack'i duydunuz çocuklar, ayağınızı denk alın (!) | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 5:18 am | |
| ya şimdi puanı düşüreceksiniz de çok düşürmezsiniz değil mi? o kadar emek verdim ya,laptop karşısında kambur durmaktan sırtıma ağrılar girdi (not:şaka) | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 5:19 am | |
| Yok, kırarız. Hem de çok pis kırarız, kendini kötü bir sonuca hazırla Zack. (Not: Gerçek.) | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 5:24 am | |
| Jüricek pis acımasızız. Bu arada, 2. oyunun da neredeyse sonuna geldiğimize göre, bu akşam eklenecek olan 3. oyuna biraz kafa yorun bence. Bu oyunda zorlanan kişiler, Halat'ın açıklamasını okuyunca düşüp bayılabilir. Şu kelime sınırının da bu sefer 3000 değil, 500 tarafına takılacaksınız gibime geliyor. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 5:26 am | |
| yok canım pis değilsiniz ama evet acımasızsınız ben en çok halat'tan korkuyorum çünkü başlarda halat ile ilgili tehtidleriniz oldu... onları hala unutmadım. gerçi uyku sarmaşıklarının kurgusu beni zorlamadı,ama halatın zorlayacağından eminim ^^ | |
|
| |
Drake Tyrell Stanislaus Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 5:53 am | |
| Benim 12 oyun içerisinde en çok korktuğum iki oyun var; Biri final oyunu, biri de halat. Hani yüzüp yüzüp kuyruğuna gelip elenmek çok koyar, finalden ondan tırsıyorum. Halat'tansa Zack'in dediği gibi, oyun isimleri açıklandığından beri korkuyorum, sizin yaptığınız gizemli açıklamalar ve oyun isminin bende hiçbir şey çağrıştırmamasından dolayı. Halat... Resmen sözlerin bittiği yer yani. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 5:56 am | |
| böyle puanlarım kırılmaya devam ederse finali göremeyeceğimden pekde fazla endişelenmiyorum ama hangi oyun olduğunu bilmesemde bir oyun kurgusu geliyor aklıma athena yada ares ile ilgili | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 5:59 am | |
| Birincisi, bu oyunda kesin sonuncuyum. -.- İkincisi, ben o halatta kesin elenirim. -.- | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 6:02 am | |
| ben sonuncu olabilir miyim bilmiyorum,kurguma çok güveniyorum ama athena söyledikleriyle beni korkuttu ya belkide blöf yapıyolar? belkide çok kolay? asddsf ne güzel olurdu değil mi? | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 6:15 am | |
| halatta bende eğlencem ya çok tırsıyorummm | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 6:16 am | |
| İnan bana blöf yapmıyorum Zack. Kurgun çok iyi olsa bile tur sonunculuğuna oynayacaksın ne yazık ki. Normalde elenmen gerekirken sadece puanını düşüreceğiz, düşüş elbette fazla olacak. Bu turun birincisi kim olur, cidden çok merak ediyorum. Değişik tuzaklarımız vardı çünkü. | |
|
| |
Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 7:09 am | |
| Şu anda rp mi Tanrıça Athena'ya göndermiş bulunuyorum... | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 7:20 am | |
| Son on dakikadayız, rp'sini göndermeyen tek bir kişi kaldı; Allen. On dakika içinde rp'sini göndermezse ne yazık ki diskalifiye olacak ve puanları sıfırlanacak. | |
|
| |
Allen Jacques Harth Nyks'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 7:36 am | |
| Renklendirmeden dolayı 4 dakika gibi bir gecikmeyle Athena'ya Pm olarak attım Rp mi. Kabul edilmesini rica ediyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 7:41 am | |
| Kabul edildi. Tüm yarışmacıların rol oyunları elimize ulaştı, değerlendirmemiz sürüyor. Sizlerden bir saat kadar sonra rol oyunlarınızı etap 1'e göndermenizi isteyeceğiz ve sonuçları öğreneceksiniz. Bu sefer puanlar arasındaki fark ilk turdaki gibi az olmayacak. Halat isimli üçüncü oyun da bu gece siteye eklenecek, takipte olun. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 8:48 am | |
| Flood. Rol oyunlarınızı Etap 1'de yayımlamaya başlayabilirsiniz. Puanlama maksimum 2 saat içerisinde yapılacaktır. 3. oyun olan Halat'ın açıklaması, tam 23:00'da siteye eklenecektir. Takipte olun! | |
|
| |
Drake Tyrell Stanislaus Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 8:56 am | |
| Ben rp'mi ekledim, Halat'ı da sabırsızlıkla bekliyorum. O oyun için en çok stresi yapan kişiyim sanırım. 2. oyunun puanlamasını da çok merak ediyorum. Biraz saçmalamış olabilirim ama kurguya çok fazla kafa yordum, kötü bir sonuç alırsam üzüleceğim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 9:16 am | |
| O halat ne öyle ya? bende üzüleceğim kurgumu baya bir düşündüm ama sınırı geçtiğim için puanımı düşürecekler ve büyük ihtimal sonuncu olucam | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 9:20 am | |
| Halatı okudum ve ciddi anlamda bayıldım Ve sanırım yine kurgum hazır, bir yazması kaldı | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 9:21 am | |
| bende kurgumu buldum | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 9:23 am | |
| Aman, dikkatli olun. Halat etabın son oyunu ve elenmelerde fazlasıyla etkili olacak. Süre aralığı da cins oldu biraz, yarının pazar olmasına ve çoğunuzun rp'lerini o gün göndereceğine güveniyorum. Pazartesi sabahlama işi hiç iyi olmuyor çünkü. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü C.tesi Mayıs 14, 2011 9:25 am | |
| Ben birazdan yazmaya başlayabilirim, epey heyecan yaptım Peki şeyi sorabilir miyim, halatın sonunu nasıl bağlamamız lazım? Yukarı çekildiğimizi faln mı yazacağız ne olacak yani? | |
|
| |
| Tartışma Bölümü | |
|