| Tartışma Bölümü | |
|
+20Kevin Least Adyali Beckett Artemis Tiffany Trully Claire Angel Deeply Edward J. F. Newgate Eduard Ryan Longrange Cornelia Fackrell Mirabella LaPiere Apollon Marcus L. Stanislaus Allen Jacques Harth Drake Tyrell Stanislaus Katherine M. von Dorff Georgina Orwell Alexia Sophie Russell Satellite Morgan Zack Cliff Burton Hanna Olıvıa Temple Athena 24 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Ptsi Mayıs 16, 2011 8:55 am | |
| Karrrrrşim naber ? | |
|
| |
Drake Tyrell Stanislaus Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Ptsi Mayıs 16, 2011 8:58 am | |
| Senin rp'ni yollamış olduğunu gördüm, daha iyi oldum karrrşim. Hala göndermemiş olan iki kişi kim? | |
|
| |
Mirabella LaPiere Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| |
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Ptsi Mayıs 16, 2011 8:59 am | |
| Anna da yolladı ve inanamıyorum... Son iki dakikada rp'sini yollamamış olan kişi Lia. Yedim seni ufaklık. | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Ptsi Mayıs 16, 2011 9:00 am | |
| | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Ptsi Mayıs 16, 2011 9:01 am | |
| Evet, gönderiyor o da. *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Ptsi Mayıs 16, 2011 9:02 am | |
| Hıh tamam sorun yok o zaman. Bir anda rahatladım. Pisler sizi, nasıl gerilmişim sizin yüzünüzden haberim yok. | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Ptsi Mayıs 16, 2011 9:09 am | |
| Kronos diyor al bu son dakikacıların hepsini ele. Rp'ler çok geç gönderildiği -tamam, itiraf ediyorum. Pc başına yeni gelebildiğim için- değerlendirmeniz yarına kalacak. Bildiğiniz gibi 3. oyunun sonunda eleme yapılacak. Ne yazık ki aranızdan birkaç kişi 2. etaba geçemeyecek. Kısacası 4. oyunda on iki kişilik kadronuzu korumayacaksınız. Şunu söylemek isterim ki ben yazdığınız rol oyunlarını okurken, sizin kurgu bulma çabalarınızı izlerken çok keyif aldım ve zaman zaman ileri gidip duygulandım, gerçekten de harika yeteneklerin bu sitede olduğunu bir kez daha fark ettim. Elenecek olan herkes, birinci olmaya 11 kişi uzaktı yalnızca, sitemizin üye sayısı 750. Yani lütfen elenenler kendilerini kötü olarak nitelendirmesin. *Lia madem göndermek üzere, birkaç dakika beklerim. | |
|
| |
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Ptsi Mayıs 16, 2011 9:12 am | |
| Tanrıçam ben size gönderdim rp'yi, kabul ederseniz sevinirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Ptsi Mayıs 16, 2011 9:14 am | |
| Evet ben mesajı yazarken göndermişsin zaten, kabul edildi. Eh, o halde sizleri rahat bırakayım da eleme sonrası karşınıza çıkacak 4. oyuna kafa yorun biraz. Hımm, şöyle söyleyeyim, 4. oyuna yazması kolay ama doğru kurguyu tutturması biraz zor. Yani yine akla dayalı bir bölüm diyebilirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Salı Mayıs 17, 2011 7:04 am | |
| Flood.
1. etabın 3. oyununun rol oyunlarını sitede ilgili başlıkta yayınlayabilirsiniz arkadaşlar. Puanlamanız gece boyunca yapılacaktır. Elenen kişiler de bu gece belli olacaktır. 2. etabın ilk oyununu da bir aksilik çıkmazsa yine bu gece siteye ekleyeceğiz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Salı Mayıs 17, 2011 7:27 am | |
| Değerlendirmeyi heyecanla bekliyoruz. Bu arada 2. etabın ilk oyunu Renklerin Büyüsü hakkındaki tahminim, oyunun renkler ve büyüyle ilgili oldu asdf. Hekate kesin orada da diğer tanrı kim bilmiyorum. | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| |
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Salı Mayıs 17, 2011 7:33 am | |
| Bence Renklerin Büyüsünü İris ve Hekate birlikte hazırladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Salı Mayıs 17, 2011 7:58 am | |
| Evet, bu bölümün de sonuncusuna merhaba deyin. | |
|
| |
Allen Jacques Harth Nyks'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Salı Mayıs 17, 2011 7:59 am | |
| Ali benden bahsediyor yani Merhabalar | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Salı Mayıs 17, 2011 8:00 am | |
| İris ve Hekate. Tamam oldukça mantıklı. Peki onlarla ilgili oyun ne olabilir ki? Renklerin Büyüsü? Sanmam kardeş, sen iyi bir sonuç alacaksın bence. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Salı Mayıs 17, 2011 8:03 am | |
| Eğer biri daha sonuncu olacağım derse, isyan edeceğim. Moralimi bozdunuz. Of. -.- | |
|
| |
Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Salı Mayıs 17, 2011 8:49 am | |
| Boşuna moralini bozma Kath, sonuncu benim... Sizinkilere baktım da, benim rpm tam sonunculuk hakediyor. | |
|
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Salı Mayıs 17, 2011 9:00 am | |
| Bence sen eğlenceli yazarsın Alex. Gönder bir hele de ona jüri karar versin yani. | |
|
| |
Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Salı Mayıs 17, 2011 9:19 am | |
| Teşekkürler ama aklıma eğlenceli bir kurgu gelmedi ki... | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Salı Mayıs 17, 2011 11:12 am | |
| İşte, Kate noktayı koydu. Ben de çok sıkıldım sizin bu sızlanmalarınızdan. Tanrıların Kahramanı olmaya aday bir avuç kişiden birisiniz, böyle korkunç derecede hırslı ve cesaretli olmalı, burada diğer yarışmacılarla söz dalaşına girmelisiniz. Neyse, benim tüm rol oyunlarını değerlendirmem bir saate kadar bitecek, sonrasında 1. etap sabit mesajında sonuçları, kimlerin elendiğini ve kimlerin bir sonraki oyuna geçtiğini açıklayacağım. 3. oyun rp'lerini hala foruma eklememiş olan üyelerden en geç yarın akşama kadar rp'lerini eklemelerini istiyorum, böylece eleştirilerinizi yazabilirim ve kim niçin o puanı aldığını öğrenir. Gelelim 4. oyunumuz Renklerin Büyüsü'ne. Başlığı bu gece açmayı planlıyorum, bir aksilik olursa da yarın açacağım. Saatlerin dengesizliği için üzgünüm ama işte Athena da Kheiron da lise-dershane telaşında iki yeniyetme olunca, böyle şeyler yaşıyoruz. | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Salı Mayıs 17, 2011 12:19 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Salı Mayıs 17, 2011 12:23 pm | |
| Tebrikler. Renklerin Büyüsü pek yakında sizlerle efendim. Hatırlatma! Artık her şeyden çok kurgularınıza ve düşeceğiniz kurgusal tuzaklara bakıyoruz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tartışma Bölümü Salı Mayıs 17, 2011 12:26 pm | |
| Cereeeenn!! Tebrikler!!! Cidden hak ettin ama. 2. etaba geçmeyi başarabilmiş diğer herkese de tebrikler. | |
|
| |
| |
| |
| Tartışma Bölümü | |
|