Odamda çikolata falan saklamıyordum, hepsi mutfaktaydı. Tabii bunu Bar'a söylemden önce biraz eğlenmeliydim. Arkasından odama girdim, her yerde çikolata aramaya başlamıştı. Biraz oturup izlemeye başladım. Yıllar önceki dostumdu bu, hiç değişmemişti. Odayı aradı taradı, her yeri dağıttı ve sonunda pes etti. "Benim tanıdığım Ho, beyaz çikolatasız yaşayamaz. Söyle onlara ne yaptın? Yani nereye koydun demek istedim!" dedi. Güldüm, "İnsan gibi istersen düşünürüm" dedim. Gözlerini kıstı ve üzerime dikti. "Mutfakta değil mi?" "Hayıııır." dediğim anda koşmaya başladı. Onu durdurmak için atıldım ama ona göre çok yavaştım tabii ki. Mutfağa gittiğimde çikolataların hepsini bulmuş, açmış yiyordu. Birden gözlerim doldu. "Ho, ne oldu?" diye sordu. "Hiç, sadece yetimhanenin mutfağından beyaz çikolata kaçırdığımız zamanlar geldi aklıma" dedim. "Ben istiyorum diye kaçırırdık. Her zaman iyi bir hırsızdın, ben hep yakalanırdım. Beni hiçbir zaman yalnız bırakmazdın ama. Cezayı birlikte öderdik. Sen gittikten sonra hiç çalamadım" Gülümsedim. "Seni orada yalnız bıraktığım için çok ama çok üzgünüm Ho" dedi. "Sorun değil, keşke bu kadar çok özletmeseydin" dedim. Yanına oturdum ve çikolataların hepsini bitirmeye başladık...
RP bitmiştir.