Sessizlik ve batan bir güneş.Bu ikisi kadar güzel bir şey yok.Gün batımında kano gölüne gitmek ve biraz dinlenmek istiyordum.Tabii ki Apollon çocuğu olduğum için sanatımı geliştirmekte istiyordum.Elime bir defter ve kalem alıp dışarı çıktım.Biraz rahatlamak şu son günlerde en ihtiyaç duyduğum şeydi.Tam bir stres küpü haline gelmiştim.Duygularım bozulmuş,konuşmamı tam olarak kuramıyordum.Belki bir sevgiliye yani bana yardım edecek bir arkadaşa ihtiyacım vardı.Her zaman yanımda olmalıydı ve hisleri çok güçlü olmalıydı.Bana bir şey olduğunda dayanabilmeli idi.Ben sanırım aşık olacağım, seveceğim bir insan istiyordum.Belkide sanat tarafımdaki duygusal kişilik bunları istiyordu.Her neyse o gün batan güneşe karşılık kano gölünde bir kenara bağdaş kurarak oturdum.Buraya gelerek büyük bir sorumluluk almıştım yani melez kampına gelerek ve her şey üst üste biniyordu.Melez olmam bana çok şey kazandırmıştı ve bu benim daha iyi bazı şeylerden kalkınmama yardımcı oluyordu.O yüzden biraz rahatlamaya çalışıyordum çünkü bundan sonra daha çok yük binecekti omuzlarıma.Ateşe ayrı bir ilgim vardı.Bazen ona bakıp esinleniyordum ve şiir yazıyordum.Güneş benim gözlerimi almıyordu çünkü Apollon çocuğuydum ve bundan ise gurur duyuyordum.Melez kampında çok fazla kişi tanımıyordum ama burada kendimi güvenli hissediyordum.Kalemimin ucu hayli sivri idi ve defterim ise kullanılmak ve silgi ile silinmekten yıpranmıştı.Defterimin bir sayfasını açtım ve hüzünlenmiş gibi içimi çektim ama öyle bir şey yoktu.Yani hüzünlenmemiştim yanlış anlamayın.Kalemimi defterime dokundurur dokundurmaz aklımdan bir sürü kelime ve kafiye geçti.Apollon çocuğu olsam gerek.Çok iyi şiir yazıyordum.Bu huyum çok iyi babama çekmişti.Biraz kuşlar ötüyordu ama bir süre sonra bu ses kesildi.Ondan sonra bir 10 dakika kadar sonra ise bir sayfa kadar şiir yazmıştım.Biraz bekledim ve manzarayı izledim.Çok kısa bir süre içinde gezinen bir kız gördüm.Bana doğru geliyordu.Bende aldırmadan işime devam ediyormuş gibi yapıyordum.Kız biraz daha bana doğru yaklaştı ve iyice yüzünü görüyordum ama hala tam olarak kızın yüzüne bile bakmamıştım.Onun gelmesini bekledim ve biraz etrafı inceledim.Kısa bir süre sonra yanıma kadar geldi ve kafamı kaldırıp ona bakınca içimde bir heyecan oluştu.Ben ona gülümsedim ve tabi oda bana.Tam ağzını açacaktı ki ben hemen "Merhaba!Ben Felix.Senin adın ne ?" dedim.Çok güzel görünüyordu.