Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sona McDiable

+6
Stella Fabiano
Rose Denise Harris
Edward Kevin Hawke
Steward Thurstan
Aleda Beth Hwang
Sona McDiable
10 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Jennifer Amy Carter
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Jennifer Amy Carter

Sona McDiable - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Sona McDiable   Sona McDiable - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Eyl. 14, 2010 11:48 pm

Selam Sona, kampa hoşgeldin demek istiyorum öncelikle Smile

Ben insanlarla yakın olmak için biraz zamana ihtiyaç olduğunu düşünenlerdenim ama senin kişiliğini okuduğumda seni kendime yakın hissettim birden Wink Umarım gelecekte gerçekten yakın oluruz Very Happy Ve herhangi bir sorunun olursa yardımcı olmaktan gurur duyarım, aslında Melez Danışmanı olan senin kardeşlerinden Hermia var kampta ama ben yinede belirteyim dedim... Tekrar aramıza hoşgeldin Smile Smile Smile
Lucianna Fackrell
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: Sona McDiable   Sona McDiable - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Eyl. 15, 2010 10:42 am

Sonaa Smile Ben de arkadaşın olmak ve seninle birlikte rp yapmak isterim Smile

Ne zaman uygun olursan pm atabilirsin ^^

Lejantını çok beğendim ve karakterini çok sağlam buldum Smile

Not: Kurgu gereği babanla aram çoook kötü bozuk ama kurgu harici bu durum bizi etkilemez... değil mi? Razz
Satellite Morgan
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Satellite Morgan

MesajKonu: Geri: Sona McDiable   Sona McDiable - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Eyl. 15, 2010 9:27 pm

Sona!!!
Zaten bir rpmiz var.Ama yanlış olmuş Rose söyledi ben de kurtarmaya çalışmak adına biraz saçmaladım vs...
Dostummm!! Very Happy
http://www.platis.forummum.net
Satellite Morgan
Satellite Morgan

MesajKonu: Geri: Sona McDiable   Sona McDiable - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Eyl. 16, 2010 6:08 am

Selam Sona! Smile
Rpmizi devam ettiriyoruz değil mi? Very Happy
http://www.platis.forummum.net
Lara Adams
Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Lara Adams

MesajKonu: Geri: Sona McDiable   Sona McDiable - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Eyl. 16, 2010 7:50 pm

Merhaba Sona!

Lejantını çok beğendim şuan sanırım kiç konuşmadık ama umarım iyi arkadaş oluruz Smile
http://www.melezkamprpg.yetkin-forum.com
Sona McDiable

Sona McDiable

MesajKonu: Geri: Sona McDiable   Sona McDiable - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Eyl. 16, 2010 8:49 pm

@Amy
hoşbuldum canım Smile ve teşekkür ederim ^.^ yardım konusu içinde teşekkürler yavaş yavaş siteyi sökmeye başladım ama hala ihtiyacım olabilir Smile

@Lucy
Bende çok isteriiiiiim Smile şuan sanırım bir kehanete başladınız kafanız doludur ondan sonra yapabiliriz sende uygun olursan:) ve teşekkürler ve bencede etkilemez hiiiiiiiiç Smile sonuçta hala babamla tanışmadım sevcemmi sevmicem mi bilmiyorum Razz hem beni yanlız bıraktı o bende sevmeyebilirim belki :/

@Sat
evet gördüm Very Happy bende bu seri hakkında cahil olduğumdan çakmadım Very Happy neyse kurtarırırz orayı ve evet devam ediyoruz Smile pek giremedim şu iki gündür siteye de Smile

@Sally
teşekkürler Smile ve evet sanırım hiç konuşmadık Smile sana katılıyorum umarım iyi arkadaş oluruz Smile

off biraz geç cevap verdim ama kusura bakmayın Sad siteye pek giremedim :/
Lara Adams
Lara Adams

MesajKonu: Geri: Sona McDiable   Sona McDiable - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Eyl. 17, 2010 11:20 pm

Evet umarım birlikte daha çok kaynaşmak için rp yazmaya ne dersin? Smile
http://www.melezkamprpg.yetkin-forum.com

Sona McDiable
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Sona McDiable
» Günüm sona ererken...