Dersliğimde oturmuş, kağıda bir şeyler karalarken ayak sesleri duydum ve başımı kağıttan kaldırarak ayak seslerinin sahibine baktım. Gelen melezi tanımıyordum ama bu tanımayacağım anlamına gelmezdi. Ayağa kalktım ve büyük ihtimalle buraya benim öğrencim olmak için gelmiş olan melezin yanına giderek onu karşıladım. "Merhaba, Zeka ve Strateji Geliştirme Sınıfı'na hoş geldin. Ben Summer. Athena kızıyım ve bu dersliğin eğitmeniyim." Kendimi tanıttıktan sonra gülümseyerek "Ya sen?" diye sordum. Karşımdaki melez de "Ben de David. Hypnos çocuğuyum." dedi. Bunun üzerine tokalaşmak için elimi uzattım. David elimi sıkınca da "Tanıştığıma memnun oldum David." dedim. David "Ben de." diye karşılık verince de "Tanışma faslını bitirdiysek şimdi ders kısmına geçebiliriz." dedim. David başını tamam anlamında salladı ve ona işaret ettiğim sandalyeye oturdu. Ben de karşısına geçerek "Söyle bakalım David, önce hangi alıştırmadan başlamak istersin? Bir matematik testi, hafıza oyunu, labirent, fark bulmaca?" diye sordum ve cevabını beklemeye başladım.