Happy haklıydı, kısa sürede ısınmıştı ve şimdi de gerçek taktikler öğrenmek istiyordu. Gördüğüme göre kılıç tutmasını biliyordu fakat teknikler öğrenmesi gerekiyordu. Bugün ilk kez yaptığım bir şeyi daha yapacaktım, ilk defa bir kiklopu bu kadar erken yanıma çağırtacaktım. Happy'e biraz beklemesini, bu sırada çevredeki kılıç kullananları izleyebileceğini söyledim ve kiklopların çalıştığı odaya doğru ilerlemeye başladım. Bu kez hiçbirinin benimle beraber gelmeyeceğini biliyordum, fakat yine de şansımı denemek istedim çünkü bu kez gerçekten onlara zarar gelmeyecekti, sadece çalışmak için bir canlıya ihtiyacımız vardı ve zavallı minik satirleri korkutmaktansa koca kiklopları korkutmayı yeğliyorduk doğal olarak. Oraya gittim ve içerlinden şanslıyı seçtim, eline bir kılıç tutuşturdum ve onu Happy'nin yanına sürükledim. Ben de elime bir kılıç aldım ve kiklopun sağından vurmaya başladım. Kiklop da kaçmaya başladı. Happy'e döndüm. "Happy, şimdi kiklopa fazla sert davranmamaya çalış ve sağından sağından vur. Bakalım vurabilecek misin, kiklop yerinde duracak mı?" dedim ve iskemleye oturdum.