[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Adı: Allen Jacques Harth
Lakap: Al.
Tanrı/ça Ebeveyni: Tanrıça Nyks, Gece ve Karanlık Tanrıçası
Savaş Tarafı: Şu anda belli değil.
Uyruk: Amerikan
Doğum Tarihi: 22.10.1995
Doğum Yeri: Los Angeles / Amerika
Burcu: Terazi
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Olumlu Yanları:Pek fazla olumlu yanı yoktur, çünkü hayata hep olumsuz yönlerden bakmayı öğrenmiş, kendi olumsuzluğunu diğer insanlara yansıtmak ise onun için rahatlatıcı olmuştur. Olumlu sayılabilecek tek yanı, saplantısı sayesinde istediklerini hemen her zaman elde edebilmesidir.
Olumsuz Yanları:- Saplantısı aynı zamanda olumsuz bir yönüdür.
- Fazlasıyla vahşidir, ve buna engel olmak için hiçbir şey yapmaz.
- Aç gözlüdür.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Karakter Özellikleri: Hayatında yaşadığı bazı şeyler Allen'ı fazlasıyla duyarsız, dengesiz ve vahşi biri haline getirmiştir - en azından o dışarıya karşı kendini böyle tanıtır. İçinde, kimsenin erişemeyeceği duygusal bir yön vardır. Bir şey yapmak istediğinde sadece amacına saplantı yapacak kadar fazla bir şekilde odaklanır ve gerisini düşünmez. Bir şeye odaklandığı zaman, kendisine zarar gelecek bile olsa yapacağı iş haricinde hiçbir şeyi önemsemez. Çıkarcıdır. Kaba saba ve umarsız tavırları yüzünden belli kişiler hariç hiç arkadaşı olmamış, hep düşman kazanmıştır.
Fiziksel Bilgileri: Saçları sarıyla kahverengi arasında, doğal ve göze çarpan bir renk tonundadır. Gözleri kıpkırmızıdır. Gülmesi de en az surat asması kadar tehlikelidir. İnce ve uzun boyludur. Oldukça güçlüdür, ona karşı koyabilecek çok az şey vardır.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sevdikleri:- Kılıç dövüşü ve genel olarak dövüşmek.
- Çilek.
- Heavy metal.
- Deri kıyafetler.
- Gece, özellikle dolunayın olduğu geceler.
Sevmedikleri:- Her işe burnunu sokmaya çalışanlar.
- Masum insanların gereksiz yere zarar görmesi.
Geçmişi: Allen'ın oldukça sorunlu bir geçmişi olmuştur. Amerika'nın sayılı zengin ailelerinden birinden gelmesine rağmen bunu her zaman belli etmez, çünkü ailesinden nefret etmektedir. O küçükken, üvey annesi ve babası evde sürekli kavga etmiş, sinirlerini Allen'a ve ondan üç yaş büyük olan, her şeyden çok sevdiği üvey abisi Matthew'a yansıtmıştır. O 13 yaşındayken evde patlak veren büyük kavga sonucunda Matthew öldürülür ve Allen evden kaçar.
Bundan sonraki üç yıl içinde Los Angeles sokaklarında hayatta kalmaya çalışmıştır. Kısa süre içinde, o anda bunu bilmese de, kendisi gibi melezlerden ve insanlardan oluşan bir sokak çetesine üye olur ve hızla yukarıya tırmanarak bir yıl içinde liderleri pozisyonuna geçer. Bu süre içinde abisinin ölümü ve ailesine duyduğu nefret kaskatı, dengesiz biri olmasına neden olmuştur. On altı yaşındayken abisini gördüğü bir rüya sonucunda ailesini vahşice öldürür. Bu olaydan iki ay sonra Melez Kampı yetkilileri tarafından bulunur ve melez kampına getirilir. Yaşamak zorunda kaldıklarından dolayı gerçek annesinden nefret eder.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]# İlişki Türleri #
--Arkadaşlar--
Suç Ortakları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Satellite Morganİstemediğim halde katıldığı Los Angeles savaşında o kadar yardımı dokundu ki, sadece saygımı kazanmakla kalmadı, çekinmeden her şeyi emanet edebileceğim biri haline geldi. Yanınızda ok kullanmasını bilen birinin olması her zaman işe yarayabiliyor.
Yakın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Mantalon SpelicDaha dün gibi hatırlıyorum bu çocukla tanışmamızı. Onu oracıkta parçalayacakmışım gibi gelmişti. Öyle bir noktadan böyle bir arkadaşlığa nasıl vardığımızı galiba hiç çözemeyeceğim. Sakin biri ve dengesiz biri. Varoluştan bu yana en garip dostluk bizimki olsa gerek.
Korumam Altındakiler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Andrea Grace HarveyCeza Tarlaları'nda yan yana savaşmıştık. Zeki ve başarılı bir kız. Onunla zaman geçirmek nedense, buradaki birçok melezde olduğu gibi bana sıkıntı vermiyor, hatta iyi geldiğini bile söyleyebilirim.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Georgina OrwellKendisi yeğenim olur. Fena halde canınıza susamadıysanız ona bulaşmamanızı tavsiye ederim.
Çıkar İlişkisiZarar Vermem[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Mana A. Fackrellİlk gördüğümde çok dikkatimi çekmemiş olan, çok fazla konuşmadığım bir melez. İyi huylu birine benziyor, ama şimdilik bütün tanışıklığımız bu kadar.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Lucianna FackrellGerek duymadıkça pek bulaşmadığım Athena çocuklarından biri. Şu anda hakkında olumlu ya da olumsuz bir düşüncem yok.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Zellana L. RyanMarcus aracılığıyla tanıştığım bir melez. İyi anlaşırız - genel olarak.
--Düşmanlar--
Değmez[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yondaime HokageAh, o ok atma dersini bana verdiği güne pişman olmuştur herhalde. Gerçi oku büyük bir keyifle onun koluna atmış olmasam bile birbirimize gıcık olurduk büyük ihtimalle.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Robert HarrisNormal koşullarda olsa, saygı duyabileceğim biri olabilirdi... Sadece büyük olması ya da Hades çocuğu olmasından değil, dövüş yeteneklerine de şahit olduğumdan dolayı. Ama kendini bir şey sanması beni gıcık ediyor.
Küçük Parçalara Ayırmak İstiyorum--Aşk--
ŞimdikiBenden HoşlananBelki...Hoşlanmadığım--Tanrılar - Tanrıçalar--
İyi AnlaşırızBana Destek OluyorTanımasam da OlurOndan Nefret Ediyorum--Aile--
KardeşlerimO en değerli[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Zack Cliff BurtonKendini bir şey sanmasına ve ukalalık taslamasına rağmen, Zack yine de en sevdiğim kardeşim. İtiraf etmeyi her ne kadar sevmesem de çok sıkışık zamanlarımda hep yanımda olup bana destek olduğu için ona borçluyum.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Archaios AthoosArc'ın yeri hep ayrıdır benim için. Onda kendi geçmişimi görürüm - ve sonunun bana benzememesini ümit ederim. Biraz fazla duygusal ama hey - daha öğrenecek çok şeyi var.
- Spoiler:
Eklenmek İçin;
Ad-Soyad:
İkon:
Nereye?:
Kurgu/Benim Hakkında Fikir: