Olimpos Rpg Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi. |
|
| Allen J. Harth | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Allen Jacques Harth Nyks'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Allen J. Harth Cuma Nis. 01, 2011 3:17 am | |
| Adımlarım, istem dışı bir şekilde dersliklerin bulunduğu yere sürüklerken beni, ayaklarıma zar zor komut veren beynim, motivasyonumun ardındaki mantığı sorguluyordu. Sanki bu kelimeler işe yarayacakmış gibi, 'Bütün saçma şeyler hep beni bulur.' diye mırıldandım kendi kendime. Asla şaşmazdı. Uzun zamandır beni tedirgin etmiş olan bir soruna çözüm bulmak istiyordum. Ya da en azından ona bir anlam yüklemek. Olimpos'a giderken yaşadıklarım, Onyx'in benden nasıl korktuğu geldi aklıma. Belki buna engel olabilecek bir şeyler yapabilirdim, ya da en azından kısıtlayacak. Normalde kolay kolay bir şeyden korkmazdım, ama açıklanamaz bir şekilde kendimi görünmez yapmak, doğruyu söylemek gerekirse, ödümü koparıyordu. Büyü teknikleri dersinin yapıldığı alana geldiğimde, aklımda sadece bu düşünceler vardı. Ne yapmam gerektiğinden emin değildim, bu yüzden sadece orada dikildim ve birilerinin gelmesini beklemeye başladım. Bir yandan da durumu özetleyebilecek cümleleri kafamda toparlamaya çalışıyordum, yani aklını yitirme ve halüsinasyon görmeye başlama haricinde bir iki cümle daha. Kafamı iki yana salladım ve bu sinir bozucu düşünceleri uzaklaştırmaya çalıştım. Pek işe yaradığı söylenemezdi ne yazık ki. Gerginliğimden kurtulmaya çalışırken, arkamdan yaklaşan adım seslerini duydum ve kimin geldiğini görmek için arkama döndüm.
| |
| | | Hektor Carter Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Allen J. Harth C.tesi Nis. 09, 2011 12:48 am | |
| Sınıfın bir köşesinde durmuş olan çocuğa doğru yaklaştım. O da yeteneğini geliştirmek isteyen fakat aynı zamanda ondan çekinen tiplerden olmalıydı. Ona yaklaşınca bana dönüp gözlerini dikti. Elimi omzuna attım ve konuşmaya başladım. "Merhaba, nasılsın?" Çocuk cevap vermedi. Şu anda içindeki duygularla boğuştuğu belliydi. Sorumu yineledim "Nasılsın?" Çocuk en sonunda cevap verdi. "Burada nasıl olunabilirse öyle. Sen kimsin?" Çocuğun sesinde biraz endişe vardı bu yüzden davranışlarını dikkate almadan konuşmaya devam ettim. "Ben Hektor, bu sınıfın profesörüyüm ve psişik güçler tanrısıyım. Sana nasıl yardımcı olabilirim?" Çocuk dikkatle bana baktı, ardından başını yere eğip hareketsizce durmaya devam etti. Onun bu tavırlarını dikkate almadan. Konuşmayı sürdürdüm. "Hadi ama buraya bir nedenin olmadan gelmezsin. Yeteneğini geliştirmek istiyorsun bunu biliyorum. Açıkla bana yeteneği, böylelikle sana yardımcı olabilirim. Bak, ben psişik güçler tanrısı. Yeteneğinin garip olduğunu düşünme, çeşit çeşit yetenek gördüm ve onların hepsi "ilginçti" garip değil. Hadi, açıkla bana yeteneğini. Bir de kendini tanıtırsan sevinirim" Sözlerimi bitirip bakışlarımı çocuğa diktim. | |
| | | Allen Jacques Harth Nyks'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Allen J. Harth C.tesi Nis. 09, 2011 1:46 am | |
| 'Hadi, açıkla bana yeteneğini. Bir de kendini tanıtırsan sevinirim.' Nereden başlayacağımdan kendim bile emin değildim ki. Böyle bir şey nasıl açıklanırdı ki? Bir süre daha düşündükten sonra en basitinden başlamaya karar verdim. 'Adım Allen. Nyks çocuğuyum.' dedim tereddütle. Son cümleyi öyle büyük bir öfkeyle söylemiştim ki, bunu fark etmemesi olanaksızdı. 'Gücümü tam olarak nasıl açıklayacağımı bilmiyorum. Ya da buna bir güç denilip denilemeyeceğini.' Savaşın ortasında birden bire ortadan kaybolmam kendimden başka kimin işine yarardı bilemiyordum. Belki de, Onyx'te olduğu gibi, sadece oradaki herkesi bol miktarda korkutmaya yeterdi. 'Bir keresinde... kampın dışına çıkmamı gerektiren acil bir durum vardı ve pegasusumu da yanıma almam gerekiyordu.' Kurallara aykırı olarak yaptığım bu hareketi neden bu tanrıya anlattığımdan da emin değildim. 'Birilerine yakalanmadan gitmeyi dilerken birden içimde bir şey hissettim. Şurada bir yerde...' Elimi sol göğsüme götürdüm ve o tuhaf duygunun tam olarak yayılmaya başladığı yeri gösterdim. 'Sonra bu şey büyüyerek beni sardı. Ahırın camından yansımama bakmaya çalıştığımda hiçbir şey göremedim. Emin değilim ama sanırım Onyx, yani pegasusum da beni göremiyordu, bu yüzden panikledi.' Kendimi budala gibi hissetmeye başlamıştım. Eğer bu istem dışı yaptığım şey bir yetenekse, bunun bir yararı olacağı konusunda ciddi şüphelerim vardı. Bu deliliğe bir açıklama getirebileceğini umut ederek başımı kaldırdım ve psişik güçler tanrısına bakmaya başladım. | |
| | | Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Allen J. Harth Perş. Nis. 28, 2011 5:18 am | |
| Esneyerek sınıfa girdiğimde az önce pili bittiği ve geç kalmama neden olduğu için çalar saatimi camdan atmış olmamın kötü bir karar olduğunu düşünüyordum. İçeri girdiğimde sadece bir öğrenci vardı ve Hektor onunla ilgileniyordu. Ben de kaderime razı olarak öğrenci dosyalarının başına gittim. Bu yeni bir uygulamaydı ve gerçekten sinir bozucuydu. Oldum olası dosyalardan nefret etmiştim. Tam dosya yığılı masaya ilerlerken Hektor "Alexis, acilen Olimpos'a gitmem gerekiyor. Allen'la sen ilgilenir misin?" dedi. Sevinçle "Tabii ki Hektor!" dedim ve çocuğun yanına ilerledim. 'Allen' biraz şaşkınlık ve biraz da sinirle az önce Hektor'un kaybolduğu yere bakıyordu. "Düşündüğün kadar kötü bir eğitmen değilim Nyks oğlu." dedim. Nyks oğlu deyince tamamen sinire bürünen bakışları bana döndü. Birazcık korkmuştum, çünkü Nyks çocukları oldukça korkutucu olabiliyordu. "Yanlış tahmin olmadığını biliyorum, çünkü Nyks çocuklarını yüz metreden bile tanırım. Eeee, özel gücün ne bakalım?" dedim. O kısaca gücünü anlattığında açık sözlülükle "Etkileyici bir yeteneğin var. Pekala, nasıl görünmez olduğunu bana tarif edebilir misin?" dedim.
(Mesajından sonra uzun süre yazamadığım için üzgünüm. Başlık altlarda kaldığı ve sınav haftam olduğu için bakamadım.) | |
| Konu: Geri: Allen J. Harth Ptsi Mayıs 02, 2011 12:13 pm | |
| Vay be, işi çıktığı bahanesiyle bir anda ortadan kaybolmak gerçekten tam eğitmenlere layık bir şeydi. Öfkeyle onun kaybolduğu yere bakarken, bunun daha çok saçma sapan bir özel neden olduğunu düşünüyordum. Birden arkamdan bir ses geldiğini duyunca oraya dönme gereği duydum. Nyks oğlu diye hitap ettiğinde kızgınlığımın asıl sebebinin, annemin adını kullanmasından kaynaklandığını bilmiyordu tabii. Yine de yapması gereken işlere geç kalan bir eğitmeni de eşit derecede sinir bozucu bulduğumu anlamasında yarar vardı tabii. Tekrar yapmayı gerçekten sevmiyordum ama, bana sorduğu sorulara cevap vermeye çalışırken, yine de sıkıntıyla gözlerimi devirmekten daha fazlasını yapmadım. 'Gücümü kullanmam gerektiğinde... yani bilmiyorum, benim istemimle değil de daha çok kendiliğinden gelişiyor. İhtiyaç duyduğum anlarda demek bunu biraz abartmak olur.' Çünkü bana kalsa bunu kullanmamayı tercih ederdim. 'Neyse, işte şurada bir yerde garip bir duygu hissediyorum ve...' Biraz önce Hector'a da göstermiş olduğum gibi, elimi aynı yere koydum. İç geçirdim ve kollarımı kavuşturdum. 'Sonra o his büyüyerek beni tamamen sarıyor. Bunu ilk yaptığımda pegasusum beni göremediği için paniklemişti.' Bir süre başka bir şey demeden kız inceledim dikkatlice. Sanki bütün cevapları bana o verebilecekmiş gibi. Aslında verse iyi ederdi. 'Bu iyi bir şey mi?' dedim sakin tutmaya çalıştığım bir ses tonuyla. Sonra da ekledim. 'Bunu başka kimseye yapıp yapamadığımı bilmiyorum. Bundan önce sadece iki kere ve hiç farkında olmayarak kullandım.' Özel bir güç falansa en azından işe yarar bir özel güç olacağını umut etmeye başlamıştım.
(Kusura bakma ama özellikle de başlığın altta kalmasının bir bahane olmaması gerektiğini düşünüyorum. Böyle durumlarda statünüzü devredebilirsiniz, bu kadar bekletmeye gerek yok insanları ^^ ) | |
| | | Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Allen J. Harth Cuma Mayıs 06, 2011 5:16 am | |
| İşe yarar mı demişti! Ah, Olimpos aşkına! Tanrıça Nyks'in çocukları gerçekten önemli güçlere sahipti. "Bence bu harika bir özel güç. Ancak bunun sen istediğin zaman olmasını sağlamalıyız. Peki bunu nasıl yapacağız?" dedim. Hafif sinirli bir ses tonuyla "Öğretmen sensin." dedi. Öfff, bu çocuk amma da sinirliydi. Bir iki saniye sonra "Pekala, öğretmenin olarak syleyeceklerime harfi harfine uyman gerektiğini belirtmeme gerek yok sanırım. İlk olarak gücünün karanlıkla mı, yoksa sadece görünmezlikle mi ilgili olduğunu öğrenmeliyiz." dedim. "Şimdi senden konsantre olmanı istiyorum. Görünmez olduğuna konsantre ol ve bunu gerçekten istemeye çalış. Eğer gerçekten konsantre olmazsan bu sınıftan mezun olarak çıkamazsın, çünkü gücün üzerinde hakimiyet kuramazsın. Başla bakalım." dedim. | |
| Konu: Geri: Allen J. Harth Ptsi Mayıs 09, 2011 1:08 am | |
| Konsantre olmak ha, bu gerçekten zor olacaktı. İnsan tam olarak kabullenemediği bir şeye nasıl odaklanabilirdi ki? Yine de kızı dinlemeye karar verdim ve daha iyi sonuç alabilmek için gözlerimi kapatarak o garip hisse odaklanmaya çalıştım. Belki de şu anda ihtiyacım olmadığından olsa gerek, istediğim kadar hızlı gerçekleşmiyordu bu sefer olaylar. Kafamı biraz daha boşaltıp kendime ve - garip de olsa - bu güce güvenmeye çalıştım. Rahatlamaya başladığım anda o tuhaf his tekrar içimde yerleşmeye içime yerleşti ve yavaş yavaş, bir sis gibi yayılmaya başlayarak bütün benliğimi ve vücudumu kaplamaya başladı. Derin bir nefes aldım ve düşüncelerimin ve bedenimin biraz daha gevşemesine izin verdim. Sonunda o hissin etrafımı canlı bir kalkan gibi sardığını hissettiğimde gözlerimi açmaya karar verdim. Alexis'in şaşkın şaşkın benim olduğum tarafa baktığını görünce, tuhaf gücümün işe yaramış olması gerektiğini düşündüm. Yardımcı olmak istermişçesine, 'Buradayım.' dedim. Bir yandan da nasıl tekrar görünür olacağımı merak etmeye başlamıştım. Çünkü gücüm yine benden bağımsız bir şekilde etkisiz hale geliyordu. | |
| | | | Allen J. Harth | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|