Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yeni bir hypnos çocuğu ...

2 posters
YazarMesaj
Leonardo di Muérte
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Leonardo di Muérte

Yeni bir hypnos çocuğu ... Empty
MesajKonu: Yeni bir hypnos çocuğu ...   Yeni bir hypnos çocuğu ... Icon_minitimePaz Mart 27, 2011 2:31 am

Kampa ilk geldiğimde Hypnos çocuğu olduğumu öğrendim . Öncelikle kardeşlerimi tanımalıydım bu çaylak olma olayı beni çileden çıkarıyordu . Yakın zamanda kamptaki herkesin beni tanıyacağını seziyordum . Hypnos kulübesine doğru koştum . Heyecanla kapıyı çaldım .

Kapıyı sarışın bir kız açtı . Merhaba ben Era ! dedim. " Bende Georgina dedi ! " Bana sanırım sen yeni kardeşimizsin diye sordu . Başımı sallayarak onayladım . " Hey bu kadar gergin olma. " dedi . " Babamın bir tanrı olduğunu öğrendiğimde nasıl normal davranabilirdim . Bu çok heyecan verici ve tehlikeli bir durum . " " Hadi içeri gel " dedi bana . İçeri girdiğimde salonun pembe ve gri renk tonunda olduğunu gördüm ve birden istem dışı bir şekilde esnedim . Gülerek " Burası ilk zamanlarda benimde uykumu getiriyordu alışırsın " dedi . Ben bir şey söyleyemeden bana " Kulübe liderimiz Alexis görevde dedi . Kardeşlerimin bu kadar sevecen olmasına sevinmiştim fakat babam ile ilgili bildiğim tek şey uyku tanrısı olduğuydu . Kanepelerden birine oturdum oda sandalyelerden birine geçmişti . " Babamız , onun hakkında bir şeyler biliyormusun ? " diye sordum .
Georgina Orwell
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
Georgina Orwell

MesajKonu: Geri: Yeni bir hypnos çocuğu ...   Yeni bir hypnos çocuğu ... Icon_minitimePaz Mart 27, 2011 3:24 am

Hıh! Bu çocuk salakl falan mıydı? Kim tanrı ebeveyni hakkında bir şeyler bilmezdi ki?

"Tabii ki babamız hakkında bir şeyler biliyorum. Uyku Tanrısı. Bunu biliyor muydun? Ha, tabii genelde melezleri sevmez ama kendi çocuklarını sever bir tek."

"Öyle mi?" dedi Era. "Acaba beni de seviyor mudur?"

Hah. Git kendisine sor yani. Ben nereden bileyim seni sevip sevmediğini.

"Seni sevmiyor olabilir ama beni kesinlikle seviyor. Annemi çok sevmiş, benim doğumuda ölünce çok üzüldüğünü söyledi... Hatta bana bir hediye bile vermişti." dedim. Sonra sözlerimin sonucunu görmek için Era'nın yüzüne baktım. Sonuç tam tahmin ettiğim gibiydi.
Leonardo di Muérte
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Leonardo di Muérte

MesajKonu: Geri: Yeni bir hypnos çocuğu ...   Yeni bir hypnos çocuğu ... Icon_minitimePaz Mart 27, 2011 3:50 am

Hediye mi !? Benimle sadece rüyalar da konuşur . Onu hiç görmemiştim . Georgina'nın sözleri çok ağırıma gitmişti . Annem sanki babamı hiç tanımamıştı onun hakkında hiçbir şey söylememişti . Acaba beni gerçekten sevmiyor mu idi ?" HER BABA ÇOCUKLARINI SEVER , NEDEN BENİ SEVMESİN Kİ ?! " Sadece şaka yapıyorum dedi Georgina . Sakinleşmem için bir bardak çay getirdi . Sakinleşmeye çalışıyordum ama olmuyordu neden hiç görmemiştim babamı bunca yıl , neden benden saklanmıştı ! Neden beni canavarlardan korumamıştı !? " Neden baba neden !? " diye bağırınmaya başladım . Neredeyse çıldırmıştım . Garip bir şekilde sakinleşip bayıldım .

Kendime geldiğimde iyi olup olmadığıma bakmak için oturduğu yerden beni izliyordu . " İyimisin ? " diye sordu . " Sayılır . "diye yanıtladım . Sesim daha sakin çıkıyordu . Sakinleşmen için uyuman lazım dedi . " Tamam o zaman " dedim ve bir koltuğa kıvrılıp uykuya daldım ...

Yeni bir hypnos çocuğu ...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bilinmeze Yolculuk (Bölüm 1: Hypnos Kulübesi) / Yarışma Rp'si
» Babam Hypnos.
» Karşımda Hypnos!
» Hypnos'dan Görevler
» Hypnos Kulübesi / Duyurular