Lucianna Fackrell[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ah, Lucy'mm, biricik Lucy'mm, kardeşim olsa daha fazla sevemeyeceğim arkadaşımdır, dostumdur, ruh ikizimdir o benim. Her şeyi birlikte yapar, tüm tuhaf maceralara birlikte atlarız. Dostluğumuz çok sağlam olduğu için ara sıra kavga da etsek asla bir birimizden vazgeçmeyiz. Yanlış yola saptığımda beni doğru yola çıkartmak için Lucy hep oradadır. Ve bende sürekli kahrımı çeken vefalı dostumu hiç yalnız bırakmayacak, her zaman yanında olacağım. Lucy'mmm, seni çook seviyorumm <3
Robert Harris[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Evet, Robyn kampta hiç geçinemediğim tek melezdir, çünkü öz abim olur kendisi
Bana patronluk taslamasından ve saçlarımı karıştırıp durmasından nefret ederim ama ne yalan söyleyeyim, o olmasaydı, kampta da, bende de bir şeyler eksik olurdu..
Hector Sentius[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hec, Robyn ile yaptığımız onca kavgadan sonra ısrarla bir gün bizimde normal kardeşler gibi olabilmemizi bekleyen; bu dünyada bulunmuş en iyi abi ve en sabırlı melezdir. Hec olmasa biz Robyn ile çoktan birbirimizi Tartarus'a atmıştık
İyiki varsın Hec
Rosamarie Sea[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sevgili kuzenim ve en sevdiğim melezlerden birisidir. Çok iyi kalpli ve yardımseverdir. Aynı zamanda müstakbel görümcemdir kendisi, malum abimin kız arkadaşı
Tüm problemlerin ve problemli insanların (Mesela Robyn
) içinde sakin kalmayı başarabildiği için kesinlikle bir ödül hak etmediğini kimse söyleyemez
Cornelia Scarlett[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yeni tanıştığım kuzenim, ona hemen kanım kaynadı. Tabi onunki bana kaynamış mıdır bilinmez
Yine de yakında beraber görevlere gidebilmemiz dileğiyle (Sanki mektup bitiriyormuş gibi hissettim kendimi
) Kısaca seni çok seviyorum kuzen <3
Jennifer Amy Parker[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Jenny'de kuzenimdir. Hemde Zeus'un kızıdır. Zeus en nefret ettiğim tanrı olmasına rağmen onun kızı en sevdiğim melezlerdendir. Çok maceraperest ve iyi kalplidir. Ama babasına çok çektiğini söylemek zorundayım :/ Tabi ara sıra kafasına esipte Kronos'un tarafına geçmek gbi tuhaflıklar yapmasa onu daha çok seveceğim ama neyse artık, ne de olsa benimde yapmadığım şey değil
Leonard Luke Carter[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Leo'da Zeus'un oğludur ama kafa çocuktur. Daha beraber görev yapmamış olsakta onu severim. İyi bir arkadaştır, cesur bir melezdir. Artık en kısa sürede rp yapmamız şart Leo
Annalynne Johnsson: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Anna Afrodit'in en iyi anlaştığım ve (diğer Afrodit kızı arkadaşlarımdan binlerce kez özür diliyorum ama) aynı zamanda en sevdiğim melezidir. Normalde Afrodit çocuklarının bu kadar maceraperest olabileceklerini düşünmezdim ama Anna benim onlara bakış açımı değiştirdi diyebilirim. Anna, seni çok seviyoruum, haberin olsun tatlım
Selly Emily Greene Sell'de Afrodit'in en sevimli melezlerinden biridir. Kesinlikle o da maceraperesttir. Afrodit kızları hiçte bildiğim gibi değil bu kampta nedense
Alexandra Regina Daniels Evet, iyi arkadaşlarımın çoğunun Afrodit kulübesinden olması benim açımdan işleri çok zorlaştırdı. Bir yandan insanlar Afrodit kızları ile arkadaş olmamam gerektiğini söylerken bir yandan da onlar tuhaf maceralara atlayarak beni kendilerine daha da yaklaştırıyorlar
Claire Angel Deeply[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Claire ile daha hiç göreve gitmedik. Hatta kurguda daha tanışmadık bile! Ama onu çok seviyorum ben yaaa. Nedendir bilmiyorum ama çok ayrı bir yeri var onun bende
Satellite Morgan Sat'da kampta en sevdiğim melezlerdendir. Bir Artemis avcısıdır ve şüphesiz benimde beraber vakit geçirmekten hoşlandığım sayılı melezler arasındadır. Beraber yeraltında takıldığımız günü hatırlıyorum da.. Sanırım onu hiç unutmayacağım, tekrar görev yapmak için sabırsızlanıyorum
Hermia Cocteau[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Mia Ares'in en sevdiğim kızıdır. Ares çocuklarının hepsi benim için potasiyel dosttur zaten ama Mia ile dostluğumuz çok daha farklı. Yeni çıkarttığı geleneğe de bayıldım. Şu kafalar tuvalete olayına yani. Çok zekice
Süpersin Hermia
Sona McDiable [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yeni tanıştığım ve çok çabuk ısındığım bir arkadaşım kendisi. Zaten Ares çocuklarının hepsini severim, çünkü bana kişilik olarak en çok onlar benziyorlar
Marximno A. Buio[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tarafımdan psikopat ünvanına sahip olmuş bir Ares oğludur Marx
Kişilik özellikleri açısından gerçekten bana benziyor
Adrian Black[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Çok sevdiğim Lucy'min erkek arkadaşıydı
Ama bunun dışında başlangıçta çok iyi anlaşamasakta tam biz Adrian ile aramızdaki sorunları çözdük derken ayrıldılar, eh, üzülmeden edemiyor insan.
Ange Spike Russo Ange, Apollon'un tanıştığım ilk kızı. Çok iyi niyetli ve sevecen bir kız olduğunu biliyorum, daha beraber hiç göreve gitmemişte olsak, bir gün gideceğimize eminim.
Cristina Black[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Benim çılgın dostum <3 Apollon'un dediklerine uymaktan sıkıldığı için asi melez olmaya karar vermiş, tek zayıf noktası Stev olan arkadaşımdır Crist. Benimle takılmaya karar vermişte olsa, ne zaman arkasına bile bakmadan koşarak kaçacağını ve ömründe bir daha asla Stella adını anmayacağını merak ediyorum
Yondaime Hokage[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yakında beraber göreve gideceğim bir Apollon oğludur Yon. Ben iyi anlaşacağımıza eminim
Ne de olsa babası Apollon, Apollon'u severim
Jeffrey Valdez Jeff istisna dostlarımdan birisi sayılabilir. Daha beraber göreve gitmemişte olsak iyi anlaştık (İkimizde Jeff Hardy'yi seviyoruz mesela. Ama onunki aşırıya kaçıyor
)
Eduard R. Longrange[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Daha hiç rp yapmadığım bir arkadaşımdır kendisi. Ama Hephaistos çocuklarını severim, iyi anlaşacağımıza eminim
Jessica Adams [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Jess benim üvey kardeşim, çünkü Persephon'nin kızı. Babamın çıldıracağını biliyorum ama ben Jess ile çok iyi anlaşacağımıza eminim. Kendisi üvey kardeşim ama öz kardeşim olsa daha fazla sevemezdim onu
Dryope Glauce Charon [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Persephone'nin diğer kız, nam-ı diğer öbür üvey kardeşim
Kendisine hemen kanım ısındı, Jessica gibi çok tatlı ve sevecen bir kız (Babam ne derse desin, Persephone çocukları kampta en sevdiğim melezlerden, iyki varsınız, iyki geldiniz
)
Serena Melanie Holls Kampa geldiği andan beri en sevdiğim melezlerden birisidir Sere. Sanırım Athena çocuklarının hepsini seviyorum
Sende çoook seviliyorsun Sere, bilmeni istedim
Anna Maria PerrezAnna'yı uzun zamandır tanıyorum ama daha hiç rp yapmadık. Umarım yakında yapabiliriz
Maya Maria Collins[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Maya, çok sevdiğim bir Demeter kızıdır. Sevgili kuzenimle ilk tanışmamız Fransis adındaki yarı gorgon yarı melez olan Ares kızıyla dövüşürken olsa da aramızda iyi bir arkadaşlık bağı gelişti. Kuzenlerimi seviyorum
Aleda Beth Hwang[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Aly kampta tanıdığım en sevimli melezlerden birisidir. Babası Olimpos'ta çok sorun yaşamadığım ve bu yüzden de çok sevdiğim Tanrı Hermes'tir. Ve Aly'nin çekik gözlerine öyle bayılıyorum ki baktıkça bakasım geliyor, ne yapalım, çekik gözlüleri çok severim