| Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri | |
|
+58Daisy Ivana Leo Zack Lamartine Julia Covenant Alexandra Galibina Adela Calanthe Lynn Chelsea Cocteau-Evans Bart Banner Seth Mason Black Pacely Wandrof Marcela V. Martinez Adreanna B. von Dorff Adyali Beckett Annabel Lorianne Marlyn Isabel Catherine Senta Drake Tyrell Stanislaus C. Scarlett Stanislaus D. Juliet Sera Châtillon Mnemosyne Leo von Dorff Luna Harrods Leonard L. Carter Eirene Hanna Olıvıa Temple A. Anna Bianca Sentius Jill Violet Temple Artemis Julia Fackrell Atropos Hope Temple Annie Odair Cintia B. von Dorff Ryan Legolas Lawliet Fenix Blume Alonza Hathaway Peter Karl Bouveir Valentino R. Gavino Kathie Mitchiel Davies Lena H. Bryce Alyssa Lauren Franke David Tyler Zellana L. Tyler Anny Moysre Terra M. Winchester Clara Thompson Georgina Orwell Rose Denise Harris Alexia Sophie Russell Thalia A. Carter Hermia Aigian Cocteau Satellite Morgan Kevin Least Andrea Grace Harvey Lara Adams Claire Angel Deeply Martin Tudor Katherine M. von Dorff Demeter Lucianna Fackrell 62 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri Paz Mart 20, 2011 11:05 am | |
| kardeşşş süper olmuş çok teşekkür | |
|
| |
Anny Moysre Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri Ptsi Mart 21, 2011 1:41 am | |
| Lucy bana özel ve bana yakışan bir şeyler hazırlar mısın ? | |
|
| |
Anny Moysre Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri Ptsi Mart 21, 2011 2:17 am | |
| Ayyy bizim kulübeyede bir kardeş gfi rica edebilir miyim ?
| |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri Salı Mart 22, 2011 12:31 am | |
| Teşekkürler. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri Salı Mart 22, 2011 12:44 am | |
| ya bu gidişle sıra bize gelmeyecek |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri Salı Mart 22, 2011 1:05 am | |
| Tammy geri döndü. Şak şak şak Ee Lucy bana komik ve dikkat çekici birşeyler yaparsın artık. Başlığınız hayırlı olsun | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri Salı Mart 22, 2011 4:02 am | |
| ~Öncelikle, Amphitrite Kulübesi için kardeş imzası ya da gifi istemeyi bırakın. %50 kardeşimizin ünlüsü yokken bunu yapamazlar.~ Ben de bana özel yazı alabilir miyim? | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri Salı Mart 22, 2011 6:52 am | |
| Şöyle bir sorunumuz var ki, sınavlar vs. yüzünden bu başlığa vakit ayıramıyoruz bu aralar. Onun için istekleriniz gecikmeli hazırlanıyor, kusura bakmayın. *İsteklerinizi bana yapmayın, başlıkla ilgilenen üç kişiden hangisi müsait olursa, onun tarafından hazırlanacak çünkü. Clay ve Lara, sizinkiler hazırlanmış ama önceden Afrodit kulübesi için bir şey hazırlamıştım. Onu da ekleyeyim; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - Kod:
-
http://i52.tinypic.com/2w72ydt.png Andy, vaktim olduğunda kulübemiz için yeni imzalar yapacağım ama şimdilik bunu ekliyorum sadece. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - Kod:
-
http://i53.tinypic.com/24o1x1e.png Kuziii, kusura bakma acele acele hazırladım çıkmam gerektiği için. Beğenirsin umarım. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - Kod:
-
http://i51.tinypic.com/27yna1d.png [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - Kod:
-
http://i56.tinypic.com/zttetx.png [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - Kod:
-
http://i53.tinypic.com/2m6671v.png | |
|
| |
Kevin Least Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| |
| |
| Konu: Geri: Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri Salı Mart 22, 2011 9:19 am | |
| ben kardeş giffi istiyorummm tek tek bütün kardeşlerimin ünlüsü gözükcek falan işte | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri Çarş. Mart 23, 2011 3:45 am | |
| Bana özel yazı yapabilirmisiniz | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri Çarş. Mart 23, 2011 4:55 am | |
| Birde domuzlu, kılıçlı ve bana özel bir ares imzası istiyorum yani bana özel olması için üzerinde adım yazsın Hatırlatıyorum unutulmuş | |
|
| |
Alyssa Lauren Franke Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri Çarş. Mart 23, 2011 6:24 am | |
| Banada artık feminis birşeyler hazırlarsınız. Ama ilgi çekici garip birşeyler olsun | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri Çarş. Mart 23, 2011 6:35 am | |
| bana özel yazı yapar mısın?? | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri Perş. Mart 24, 2011 2:54 am | |
| Bana özel yazı yaparmısınız? | |
|
| |
Kathie Mitchiel Davies Artemis Avcısı/Parti Organizatörü
| Konu: Geri: Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri C.tesi Mart 26, 2011 7:34 am | |
| Bende istiyorum yazııııııı | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri Ptsi Mart 28, 2011 12:09 am | |
| size zahmet kulübede ünlüsü olanların olduğu bir kardeş gifi istiyorum diğerlerinin ünlü belirleyeceği yok |
|
| |
Valentino R. Gavino Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri Salı Nis. 05, 2011 3:48 am | |
| Şey zahmet olmassa bende espirili imza alabilirmiyim? Örnek: X:Çok korkuyorum bir hayalet gördüm. Y:Salak o bir Nyks çocuğu! X:Neden karanlıktan korkuyorsun? Y:Çünkü bir Nyks çocuğuyla kavga ettim! Bide "Eğer kafanın bulunduğu yerden menunsan bize bulaşma! Şimdiden Çok Çok Teşekkürler | |
|
| |
Peter Karl Bouveir Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri Salı Nis. 05, 2011 4:28 am | |
| Lucianna HEphaistos Kulübesi için Esprili İmza ve Gif yapar mısın? | |
|
| |
Alonza Hathaway Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri Çarş. Nis. 06, 2011 6:33 am | |
| Bende bir daughter of Demeter rica etsem :B | |
|
| |
Fenix Blume Apollon'un Çocuğu/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri Çarş. Nis. 06, 2011 7:12 am | |
| Apollon Kulübesi'ne imza isteyebilir miyim acaba ?=) | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri Perş. Nis. 07, 2011 7:08 am | |
| yazılar ne zaman olur acaba? | |
|
| |
Ryan Legolas Lawliet Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri C.tesi Nis. 09, 2011 6:45 am | |
| Bana da bir tane Sean Flynn gif Ve bir tane yazı yapar mısın =) | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri Perş. Nis. 21, 2011 9:29 pm | |
| Afrodit Çocukları, [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - Kod:
-
http://ressim.net/s/upload/32f2635a.gif
| |
|
| |
| Konu: Geri: Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri Perş. Nis. 21, 2011 9:53 pm | |
| inanamıyorum harika olmuş muhteşemsin bebeğim çok çok öptüm seniiiiiii | |
|
| |
Cintia B. von Dorff Nemesis'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| |
| |
Annie Odair Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri Cuma Mayıs 06, 2011 7:34 am | |
| Bende bir yazı istiyorum BEN HAVALIYIM ÇÜNKÜ ARTEMİS AVCISIYIM ve kardeşim hepple bana bir şeyler yazarmısın son birşey daha sat beni şu kardeş imzasına ekleeee | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri Cuma Mayıs 06, 2011 7:59 am | |
| | |
|
| |
Kathie Mitchiel Davies Artemis Avcısı/Parti Organizatörü
| Konu: Geri: Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri Cuma Mayıs 06, 2011 8:02 am | |
| Hopps ben de çoooook önceden istemiştim ama daha yapmadınız Thay | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri Cuma Mayıs 06, 2011 8:12 am | |
| isteğini tekrarlar mısın | |
|
| |
| Yazı-Logo-Gif-Esprili İmza İstekleri | |
|