| Sem.sem'in av- imza istek bölümü. | |
|
+22Ange Morgan Lamartine Emma Cocteau Ophelia Martinez Chelsea Cocteau-Evans Adyali Beckett Summer Katherine Ramsey Alyssa Lauren Franke Leonard L. Carter Lara Adams Andrea Grace Harvey Georgina Orwell Helen Grace Burton Tristan Micah Addison Lena H. Bryce Claire Angel Deeply Amphitrite Clara Thompson Alexis Kwon Satellite Morgan Lucianna Fackrell Katherine M. von Dorff Dioné Callidora 26 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Dioné Callidora Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Paz Mart 13, 2011 9:53 am | |
| - Çok iyi olduğum söylenemez ama takılıyorum kendi çapımda. (: -Link verirseniz çok sevinirim (: - Spoiler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
birçoğunun avatarını kaybettim. Çok takım vardı ama abim kafasına göre temizlediği için pcyi neredeyse hepsi gitti. Şu an kullandığım takım da bana ait... (: | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Paz Mart 13, 2011 9:56 am | |
| Ayy, hemen istekte bulunayım o zaman. *-* Ünlüm Ana Beatriz Barros. Bu da link kuzuto. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Paz Mart 13, 2011 9:58 am | |
| En kısa zamanda hallolacak efenim. *.* (: Model taş bu arada. :kaşkaldıransmileyle: | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Paz Mart 13, 2011 10:01 am | |
| Bence çok yeteneklisin -ve geç de olsa, siteye hoş geldin- Liv Tyler ile takım alabilir miyim? [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Üzerinde ismim ve kulübem yazarsa sevinirim, teşekkürler şimdiden. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Paz Mart 13, 2011 10:04 am | |
| Teşekkür ederim ve hoşbuldum. (: En kısa zamanda halledeceğim takımını (: Gerçi seninkilerin yanında lafı olur mu bilmiyorum ama stres oldum İşi bilen birine beğendirmek gerçekten daha zor *.* | |
|
| |
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Paz Mart 13, 2011 10:11 am | |
| Ahahah, saçmalama, ben daha çaylağım ps'de. Ayrıca gayet güzel hazırlıyorsun, heyecanla bekliyorum Liv takımını. | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Paz Mart 13, 2011 10:12 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Paz Mart 13, 2011 10:16 am | |
| Hoşbulduk Sat. Eğer sen aynı Sath'sen bu sana üçüncü takım yapıyor oluşum olacak sanırım. *.* | |
|
| |
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Paz Mart 13, 2011 11:37 am | |
| | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Ptsi Mart 14, 2011 12:24 am | |
| Selaam. Ben de takım alabilir miyim zahmet olmazsa. ^^ Ünlüm Kaya Scodelario. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Ptsi Mart 14, 2011 1:17 am | |
| Elbette. Hazırlıyorum en kısa zamanda (: | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Ptsi Mart 14, 2011 3:01 am | |
| İlk olarak, başlığın hayırlı olsun, oldukça güzel çalışmaların var [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Burada, Deatly Hollows'un resmilerini çok sevdim, onlarla pek bir şey yapılamıyor gerçi 0_0 [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Şimdiden teşekkürler | |
|
| |
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Ptsi Mart 14, 2011 3:20 am | |
| Teşekkürler. En kısa zamanda hazırlayacağım (: | |
|
| |
Amphitrite Tanrıça
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Ptsi Mart 14, 2011 3:22 am | |
| Başlığın hayırlı olsun Dione. Rica etsem bana da bir takım hazırlar mısın? Ünlüm Marloes Horst. Senin zevkine bırakıyorum, ismim ve Goddess of Sea yazabilir. Şimdiden teşekkürler | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Ptsi Mart 14, 2011 3:36 am | |
| Evet Sem Sem, ben aynı Sat. | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Ptsi Mart 14, 2011 3:38 am | |
| Teşekkürler kuzuto. Çok güzel olmuşlar. *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Ptsi Mart 14, 2011 3:46 am | |
| @Amphitrite: teşekkür ederim tanrıçam Benim için zevk. (: @Sath: yabancılık çekmeyeceğim (: @İnşallah istediğin gibi olmuştur kuzuto *.* (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Ptsi Mart 14, 2011 4:04 am | |
| Alexis Kwon : [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kod: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İmza Kod: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kaya aşkı diğer başvurulardan biraz hızlı yapmamı sağladı. Bu arada Sath ve Luci ikinizinkine başladım. Akşam ya da yarın eklerim (: | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Ptsi Mart 14, 2011 6:57 am | |
| başlığın hayırlı olsun Sem bende bir takım istiyorum ünlüm Avril Lavigne | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Ptsi Mart 14, 2011 9:17 am | |
| Bayıldıım, çok teşekkür ederim. (Ehem, ünlümü seviyorum yua. ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Salı Mart 15, 2011 6:57 am | |
| Luci: tatlım çok içime sinmedi bu takım ama istediğim gibi fotoğraf bulamadım hiç. Şunlardan olabilir dediğin resimler varsa at onlardan yapayım. Kullanmayabilirsin kırılmam *.* [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]imza kod: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Avatar Kod: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sath: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kod: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Avatar Kod: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Umarım beğenirsin. Aslında avcı temasına uygun daha sert bir imza yapmayı düşünmüştüm ama modelin öyle fotoğrafları yok (: Alexis beğenmene çok sevindim | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Salı Mart 15, 2011 7:03 am | |
| benim ve katherine için imza isteyeceğim senden Emma Roberts ve Ana Beatriz Barros üzerine uygun bir şeyler yazarsın,aklıma gelmedi kayıp ikizler ya da sadece ikizler ya da süper ikizler falan yazabilirsin.ama muhtemelen sen daha iyi bir şey bulursun. şimdiden saol. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Salı Mart 15, 2011 7:42 am | |
| Bence çok güzel olmuşlar canım, teşekkür ederim. Bu takımım eskiyince kullanacağım hemen. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Salı Mart 15, 2011 7:50 am | |
| Çoooooooook teşekkür ederim Sem Sem. Harika olmuşlar, hemen kullanıyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Salı Mart 15, 2011 10:32 am | |
| Rica ederim. Beğenilince bende çok seviniyorum (: *.* | |
|
| |
Tristan Micah Addison Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Salı Mart 15, 2011 1:00 pm | |
| Henry Cavill ile bir takım alabilir miyim? Üzerinde ismimin yazması yeterli. Şimdiden teşekkürler.
En son Tristan Micah Addison tarafından Ptsi Nis. 04, 2011 9:26 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Helen Grace Burton Athena'nın Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Çarş. Mart 16, 2011 3:50 am | |
| Ben de bir takım istiyoruum. Ünlüm blake lively, resimler linkte, Üzerinde adım ve daughter of athena yazması yeterli. Şimdiden teşekkür ederim Dione - Spoiler:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Çarş. Mart 16, 2011 4:12 am | |
|
En son Georgina Orwell tarafından Salı Mart 22, 2011 6:41 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Çarş. Mart 16, 2011 7:30 am | |
| Merhaba Sem. (: Seninle daha şahsen tanışmadık ama çok iyi imza yapıyorsun görünüşe göre.Ben de Shailene Woodley'li bir takım alabilir miyim ? [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Aslında buradaki fotoğraflar tercihimdir ama üzerlerinde yazılar var.Eğer senin için sorun olursa bir de buraya [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: Sem.sem'in av- imza istek bölümü. Perş. Mart 17, 2011 10:22 am | |
| Mana A. Fackrell: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] imza Kod: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Avatar 1 kod: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Avatar 2 kod: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]umarım beğenirsin Mana. Bir takım daha yaptım aslında sana ama pek beğenmedim eğer görmek istersen özelden atarım. Başvuru yapan herkese şunu söylemek istiyorum. Gerçekten baştan savma iş yapmıyorum. Bir takım bir saatimi ve belki daha fazla zamanımı alıyor. Fotoğrafların neredeyse tümüne bakıyorum, rütbeyle uyumlu yapmaya çalışıyorum ve en iyisini yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Yavaş oluyor olabilir. Başvurular gecikiyorsa üzgünüm. Haftaya sınav haftam Ctesi Pazar yapabildiğim kadarını yapıp kalanlarına sınavlardan sonra devam edeceğim. | |
|
| |
| Sem.sem'in av- imza istek bölümü. | |
|