| Mnemosyne'den avatar imza istekleri | |
|
+16Kevin Least William Maxwell Alyssa Lauren Franke Lucianna Fackrell Isabelle Coco Franke Demeter Adyali Beckett Melody A. Whitwell Lara Adams Helen Grace Burton Hermia Aigian Cocteau Athena Claire Angel Deeply Satellite Morgan Clara Thompson Sonechka Ephimovich 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sonechka Ephimovich Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Mnemosyne'den avatar imza istekleri Salı Ocak 25, 2011 9:23 pm | |
| Av-im de sorun yaşayan arkadaşlarım bana gelebilirler isterlerse. Tek yapmanız gereken aşağıdaki formu doldurmak. - Kod:
-
Ünlü adı/Üyelik adı:
İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner):
Url (zorunlu değil, ben bulabilirim ama benimde bulamadığım anlarda verilmeli):
Üstüne yazılmasını istediğiniz şey: Not: Teşekkürleri bu başlığa yazmayın ya da sohbet amaçlı girmeyin lütfen. Not2: Yoğun program nedeniyle sömestri tatilinde hafta içlerinde istenilenleri yapabilirim. Haftasonları ders çalışmam gerektiğinden haftasonu giremiyorum. Sömestri tatilinin son iki günü yani cumartesi-pazara kadar isteklerinizi yapacağım. Sonrasında okul yüzünden yine sıkıntı yaşayacağımdan bakamayabilirim. Lafın kısası sömestri tatilin son cumasına kadar başvuru vaktiniz var.
En son Mnemosyne Monroahe tarafından Çarş. Ocak 26, 2011 3:55 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri Salı Ocak 25, 2011 9:31 pm | |
| Senin çalışmalarını çok beğeniyorum, o yüzden yazayım dedim ^^ Ünlü adı/Üyelik adı: Emma Watson - Maya Marie Collins
İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner): Takım ve ek banner yapabilirsen sevinirim
Üstüne yazılmasını istediğiniz şey: İsmim ve Demeter kızı olabilir ^^ | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri Salı Ocak 25, 2011 9:42 pm | |
| Ünlü adı/Üyelik adı: Chelsea Staub - Satellite Morgan İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner): Takım. Url (zorunlu değil, ben bulabilirim ama benimde bulamadığım anlarda verilmeli): İstersen kendin de bulabilirsin; istersen [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Üstüne yazılmasını istediğiniz şey: Adım yeterli. Teşekkürler. | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri Çarş. Ocak 26, 2011 12:10 am | |
| Ünlü adı/Üyelik adı: Shakira - Claire Angel Deeply İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner): Takım ve icon Url (zorunlu değil, ben bulabilirim ama benimde bulamadığım anlarda verilmeli): Üstüne yazılmasını istediğiniz şey: İsmim | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri Çarş. Ocak 26, 2011 1:46 am | |
| Yeni başlığın hayırlı olsun. *Melina Kanakaredes *Takım *Url vermiyorum, resim bulamazsan yardımcı olurum. *Üstüne Athena, Goddes of Wisdom yazılsa iyi olur. Teşekkürler şimdiden. | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri Çarş. Ocak 26, 2011 2:01 am | |
| Ünlü adı/Üyelik adı: Demi Lovato/Hermia Aigian Cocteau İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner): takım, ek banner Url (zorunlu değil, ben bulabilirim ama benimde bulamadığım anlarda verilmeli): sen bul ama çok fazla gülümsedikleri olmasın Üstüne yazılmasını istediğiniz şey: Hermia Aigian Cocteau ve ares kızı olduğum | |
|
| |
Helen Grace Burton Athena'nın Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri Çarş. Ocak 26, 2011 3:15 am | |
| Ünlü adı/Üyelik adı: Blake Lively / Helen Grace Wilson İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner): takım + icon Url (zorunlu değil, ben bulabilirim ama benimde bulamadığım anlarda verilmeli): Sana bırakıyorum. Üstüne yazılmasını istediğiniz şey: İsmim ve athena kızı yazması yeterli | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri Çarş. Ocak 26, 2011 4:58 am | |
| Ünlü adı/Üyelik adı: Lucy Hale&Lara Adams
İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner):Takım
Url (zorunlu değil, ben bulabilirim ama benimde bulamadığım anlarda verilmeli):Şuan vermiyorum ama ihtiyacın olursa veririm.
Üstüne yazılmasını istediğiniz şey: Adım ve Afrodit çocuğu\kızı yazarsan sevinirim. (:
| |
|
| |
Melody A. Whitwell
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri Çarş. Ocak 26, 2011 6:24 am | |
| Tiffany Hwang - Melody Artemis Whitwell Takım. ^^ [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ve bu sayfanın sonundaki mesajlardada var ^^: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Adımı ve Daughter of Athena yazarsan sevinirim. ^^ | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri Çarş. Ocak 26, 2011 8:59 am | |
| Ünlü adı/Üyelik adı: Nina Dobrev/Adyali Z. Carter İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner): Takım Url (zorunlu değil, ben bulabilirim ama benimde bulamadığım anlarda verilmeli): Vermiyorum ama resim bulamazsan url veririm. Üstüne yazılmasını istediğiniz şey: Adyali Zenobia Carter
En son Adyali Z. Carter tarafından Salı Şub. 01, 2011 1:54 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Demeter Tanrıça
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri Çarş. Ocak 26, 2011 9:48 pm | |
| Karakter Adı: Demeter Ünlünüzün Adı: Jessica Stam Ünlünüzün Galerisi ya da resimleri(özelden de yollayabilirsiniz): [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Avatar mı, imza mı, takım mı, icon mu?(lejantlarınız için): Takım. Boyutlar?(sadece iconlar 100x100 olabilir): Herkese yaptığın gibi. | |
|
| |
Sonechka Ephimovich Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri Perş. Ocak 27, 2011 12:42 am | |
| Melody'ninkisi dışında hepinizinki hazır.
Melody, başka bir url var mı? Verdiğin url'lerdeki resimler çok birbirine benzer resimler. O yüzden birini seçip simetriğini al pek fark etmez. Ya da resimler birbirine uymuyor. Başka bir url verirsen sevinirim. Bulamazsanda photofiltre ile süslemeye çalışırım. | |
|
| |
Isabelle Coco Franke Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri Perş. Ocak 27, 2011 3:37 am | |
| Ünlü adı/Üyelik adı: Leighton Meester/Isabelle Coco Franke İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner): Takım + İcon Url (zorunlu değil, ben bulabilirim ama benimde bulamadığım anlarda verilmeli): Sana bırakıyorum Üstüne yazılmasını istediğiniz şey: Isabelle Coco Franke. Şimdiden teşekkürler | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri Perş. Ocak 27, 2011 7:52 am | |
| Ben de istiyorum! Ünlü adı/Üyelik adı: Liv Tyler/Lucianna Fackrell İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner): Takım *Link eklemiyorum, istersen eklerim. Üstüne yazılmasını istediğiniz şey: Lucianna Fackrell, daughter of Athena. Teşekkürler şimdiden. | |
|
| |
Alyssa Lauren Franke Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri Perş. Ocak 27, 2011 8:59 am | |
| Ünlm : Keşha üstünde adım yazması yeterli.. | |
|
| |
Isabelle Coco Franke Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri Perş. Ocak 27, 2011 9:29 am | |
| Karışmak gibi olmasın ama rütbesiz avatar yapılmıyor diye biliyorum. | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri Perş. Ocak 27, 2011 9:33 am | |
| Soyismim değişti, imzayı değiştirebilir misin rica etsem? | |
|
| |
Helen Grace Burton Athena'nın Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri Cuma Ocak 28, 2011 11:54 pm | |
| Teşekkürler Mnemosyne. Yaptıkların harika olmuş! | |
|
| |
William Maxwell Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri C.tesi Ocak 29, 2011 7:27 am | |
| Karakter Adı: William Maxwell Ünlünüzün Adı: cory monteith Avatar mı, imza mı, takım mı, icon mu?(lejantlarınız için): Takım. Boyutlar?(sadece iconlar 100x100 olabilir):Farketmez. | |
|
| |
Kevin Least Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri C.tesi Ocak 29, 2011 8:01 am | |
| Ünlü adı/Üyelik adı:Josh Holloway-Kevin Least İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner): Takım Url (zorunlu değil, ben bulabilirim ama benimde bulamadığım anlarda verilmeli): [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Üstüne yazılmasını istediğiniz şey:Kevin Least Son Of Dionysos yazarsan sevinirim Not:Resimleri Linkten Seçersin | |
|
| |
Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri Paz Ocak 30, 2011 8:08 am | |
| Ünlü adı/Üyelik adı: Olesya Rulin / Alexis Lavinia Montgomery İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner): Takım Url (zorunlu değil, ben bulabilirim ama benimde bulamadığım anlarda verilmeli):- Spoiler:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bunları beğenmezsen yenilerini bulabilirsin. İlla bunlar olsun demiyorum yani Üstüne yazılmasını istediğiniz şey: Daughter of Hypnos | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri Paz Ocak 30, 2011 10:09 pm | |
| Ünlü adı/Üyelik adı:taylor swift - Ange Spike Lamartine İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner): takım Url (zorunlu değil, ben bulabilirim ama benimde bulamadığım anlarda verilmeli):Çok resmi var ama bulamazsan verebilirim. Üstüne yazılmasını istediğiniz şey: İsmimi ve Apollon çocuğu olduğumu | |
|
| |
Anny Moysre Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri Çarş. Şub. 02, 2011 3:17 am | |
| Ünlü adı/Üyelik adı: selena gomez
İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner): imza+takım+ikon
Üstüne yazılmasını istediğiniz şeyismim | |
|
| |
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri Çarş. Şub. 02, 2011 3:20 am | |
| pardon yanlış oldu ismimi yazmamışım Ünlü adı/Üyelik adı: selena gomez/anny moysre
İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner): imza+takım+ikon
Üstüne yazılmasını istediğiniz şey:ismim | |
|
| |
Cristina Black Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri Çarş. Şub. 02, 2011 9:04 pm | |
| Ünlü adı/Üyelik adı:Alexis Bledel\Cristina Black
İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner): takım
Üstüne yazılmasını istediğiniz şey: Crist (Şöyle güzel fotolardan yaparsan süper olur tatlım teşekkürler şimdiden)
| |
|
| |
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri Perş. Şub. 03, 2011 2:36 am | |
| Ünlü adı/Üyelik adı:britt robertson/anny moyres
İstenen şey(imza-avatar-takım-icon-ek banner): imza
Üstüne yazılmasını istediğiniz şey: anny moyres
| |
|
| |
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri Perş. Şub. 03, 2011 4:18 am | |
| Ünlü adı/Üyelik adı:rabitt robertson
Üstüne yazılmasını istediğiniz şey:anny moyser
En son anny moysre tarafından Cuma Şub. 04, 2011 7:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri Perş. Şub. 03, 2011 9:20 am | |
| Ünlü adı/Üyelik adı:britt robetson/anny moysre
Üstüne yazılmasını istediğiniz şey:anny moysre
| |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri Perş. Şub. 03, 2011 9:31 am | |
| (Anny, bilmem farkında mısın ama buraya 5. yazışın. Lütfen yeni postlar yollamak yerine, eski postlarını editle.) | |
|
| |
| Konu: Geri: Mnemosyne'den avatar imza istekleri Perş. Şub. 03, 2011 9:42 am | |
| hadi ya . okadar oldumu | |
|
| |
| Mnemosyne'den avatar imza istekleri | |
|