| Kehanet İstekleri. | |
|
+7Mitchie Carter Emma Cocteau Valentino R. Gavino Terra M. Winchester Daisy Lenore Fackrell Cornelia Fackrell Lucianna Fackrell 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| |
| |
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Kehanet İstekleri. Paz Ekim 31, 2010 5:13 am | |
| Lucy artık yanındayım, bende geldim Arkadaşlar kehanet yazdırmak isterseniz bana da pm atabilirsiniz.. | |
|
| |
Daisy Lenore Fackrell Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Kehanet İstekleri. Ptsi Şub. 07, 2011 8:20 pm | |
| ~~ Çok aşağı gitmiş, başlığı yukarı taşımak için yazıyorum. | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Kehanet İstekleri. Ptsi Mart 07, 2011 9:00 am | |
| (Buraya isteği yazıyoruz değil mi Lucy?)
Ben,Peter,Cornelia,David ve Eliesha için bir kehanet yazar mısın?
Kurgumuz da şöyle; Peter ve Cornelia bir gün Büyük Evden bir görev alıyorlar. Aldıkları görev ise San Francisco'da ölümlüleri öldüren bir telekine çetesini durdurmak. Göfevi aldıktan sonra Kahin'e gidiyorlar, kehanette de göreve ben, David ve Eliesha ile birlikte gitmeleri söyleniyor. Böyle olunca beşimiz birlikte San Francisco'da maceraya atılıyoruz. Bu sefer mantıklı bir kurgu oldu mu?
| |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Kehanet İstekleri. Salı Mart 08, 2011 12:38 pm | |
| Doğru başlık & mantıklı kurgu. Buyrun bu da kehanetiniz; -Soran olursa ben Daisy'yim- Kaderinin ağları örülen demirciyle, Zorlu mücadelelerin fatihi, denizin kızı, Katacak görevlerine bir deniz yıldızı. Eşlik edecek onlara savaşın hırsı, Ve yanlarında rüyalar aleminin aynası.İkorsuz kanlar yaşayacak tesellisiyle,Çıkacaklar yola, karşılarında ölümün kapısı. | |
|
| |
Daisy Lenore Fackrell Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Kehanet İstekleri. Ptsi Mart 28, 2011 3:50 am | |
| Kehanet istekleri için lütfen yalnızca bu başlığı kullanın, pm'ler sadece işin karışmasına neden oluyor. | |
|
| |
Valentino R. Gavino Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Kehanet İstekleri. Cuma Nis. 01, 2011 8:43 pm | |
| Merhabalr ben bir kehanet istiyorum. Kişiler:Sadece ben Kurgu:Ben yetim bir çocuğuğum ama bir gün dedemin yaşadığımı öğreniyorum dedem ise bir Apollon melezi sonra bende annemle babamın beni yetimhaneye bırakma nedenlerinin babamın apollon soyundan olması olduğunu öğreniyorum ve dedem bana medusa görevi veriyor.(oldu mu? ) | |
|
| |
Emma Cocteau Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Kehanet İstekleri. Cuma Nis. 01, 2011 9:45 pm | |
| Hermia Ve benim için ayrı iki kehanet pmde söylediydim kurguyu zaten tekrar başlığı doldurmama gerek yok | |
|
| |
Mitchie Carter Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Kehanet İstekleri. Ptsi Nis. 04, 2011 2:58 am | |
| x Pacely Wandrof, Nicholas M. Monmouth, Mitchie Heinz. x Empire States Binası'na giderek tanrı veya tanrıçaların birinden görev alacağız. Muhtemelen Hades dışında tanrılardan biri olacak; Demeter, Athena veya Artemis. Ardından Nereus'un Limanı'na gideceğiz bu görevle ilgili ayrıntılı bilgiyi öğrenmek amacıyla. O üç tanrıdan birinin bir eşyası Hades'in Sarayı'nda olacak ve biz de oraya gidip eşyayı alacağız. Muhtemelen Demeter bize görev verecek.
Teşekkür ederiz Daisy, şimdiden.
| |
|
| |
Myra Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Kehanet İstekleri. C.tesi Nis. 16, 2011 9:12 pm | |
| Biz pek kurgu oluşturamadık ama yerler belli Lucy. Ash ve ben K.K Kaplıcaları, Gateway ve Hoover'a gitmeyi düşünüyoruz. Bunları birleştirerek bize bir kurgu oluşturabilir misin? Nereus'u falan da ekleyebilirsin hani, olmazsa biz biraz daha düşünürüz. | |
|
| |
Alyssa Lauren Franke Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Kehanet İstekleri. Ptsi Nis. 25, 2011 2:03 am | |
| Yenii Kahin olarak istekleri pm ile bildirbilirsiniz arkadaşlar. Kurguyu unutmadan tabii. Bu başlığı sık sık ziyaret edeceğim zaten | |
|
| |
Anita S. de Luca Nemesis'in Çocuğu
| Konu: Geri: Kehanet İstekleri. C.tesi Tem. 30, 2011 5:21 am | |
| katılacaklar; Anita - Nemesis kızı İntikamı seven soğukkanlı bir İtalyandır.Adalete de önem verir her Nemesis çocuğu gibi.Ama intikamcı huyu çok fazladır.Onun dışında eğlenceli,espriitüel ve deli dolu bir kızdır.O kızdırmayı asla istemeyeceğiniz bir tiptir.Onu çok iyi tanımayanların çoğu ondan korkar.Sevdiklerine karşı korumacı bir yapısı vardır,sevdikleri için canını vermeye hazırdır.Ah,bir de bir ortamda adalet olmazsa ne kadar kötüleşebileceğini görmek istemezsiniz.Ki bu son özellilk tüm Nemesis çocuklarında aynıdır. Esmeralda - Artemis avcısı,Amphitrite kızı Esmeralda erkek düşmanı, sıradan olmayı sevmeyen, kibirli bir arkadaş. Üstünlük taslamayı sever falan. Odak noktası olmaya da bayılır. Leo - Nyks oğlu Sarhoş olmaya bayılan,içkiye bayılan,gece hayatını seven bir Nyks oğlu.Ama aşırı sarhoş yani asdfgdf Severus - Thanatos oğlu soğukkanlı, heyecanlanmayalı yıllar olan, sevdiği birinin başına bir şey gelince gözü hiçbir şey görmeyen biri. Biraz atarlı yani
hepimizin önemli bir rolü olursa sevinirim kehanette (=
şimdi bizim yapacağımız olaylar hakkında diğerlerine mesaj atmıştım onu kopyalıyorum;
- Spoiler:
öncelikle bu bir Üçlü mesajdır Esmoş, Leoş ve Severoş. Şimdi üçünüzden de anlaşmalı rplerde açtığım panoya , kehanet rpsine katılacağınız için, kişisel özelliklerini yazmanızı rica edeceğim. Hepimizin rol oynayacağı bir kehanet yazılmasını isteyeceğim çünkü (= Konumuz şöyle; Şimdi Hades benim rüyama giriyor.Rüyamda sevdiğim herkese işkence yapıyor,sonra da İyi Uykular deyip rüyamı,daha doğrusu kabusumu terk ediyor.Ben de ona çok kızıyorum.Size bana yapılan olayı anlatıyorum.Cümlemi de 'İntikamım acı olacak Hades!' diye bitiriyorum.Ah,tabi Hades bir tanrı.Furialarını gönderiyor hemen.Furiaları beni alıyor ve yeraltına götürüp zindanlardan birine kapatıyor.Sizler de,bu olayı size anlattığım için ve ertesi gün beni bulamadığınız için, tahminler yürütüyorsunuz.Sonra da son söylediğim lafı hatırlayıp benim Hades'e gitmiş olabileceğimi düşünüyorsunuz.Sonra da olayları daha netleştirmek için kehanet almak için kahine gidiyorsunuz (ikincş gidilecek yer orası olacak,birinci yer Nemesis kulübesi.Çünkü sizi çağırmış olacağım.) Ben kehanet isteklerine yazacağım.Onlar da bize bir kehanet yazacaklar.O başlığı takip edin.Kehanet gelince rpye başlayacaksınız,yani kahinin yerine gideceksiniz.Orada kahinin dediklerini yazacaksınız,hepinizden bir post olacak şekilde toplam üç post olacak ikinci yerde.Sonra da yeraltına gideceksiniz işte.Orada hepiniz iki post yazacaksınız.Hayal gücünüzü çalıştırın orada.Sonra kurtulacağım,canavarlarla savaşacağız vs. Sıra; Nemesis Kulübesi;Anita Leo Esme Severus(Snape) Kahinin yeri:Leo Esme Severus (ben yazamam,kaçırıldım asdfg) Yeraltı;Leo Esme Severus Anita Leo Esme Severus Anita
| |
|
| |
Crystal Black Kahin
| |
| |
| Kehanet İstekleri. | |
|