| Jenny Parker | |
|
+7Ange Morgan Lamartine Lucianna Fackrell Hector Sentius Robert Harris Rose Denise Harris Stella Fabiano Jennifer Amy Carter 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Jennifer Amy Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Jenny Parker Perş. Eyl. 09, 2010 6:47 am | |
| Selam, Sat, Serena ve Aleda'dan sonra bende böyle bir şey yapayım dedim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ad-Soyad: Jennifer Amy Parker Lakabı: Jenny ya da Jen (Bazende Amy) Yaş: 15 Silah: Dehşet kılıcım. Babamın şimşeğinin bir parçasıyla yapılmıştır (Hatta Stell'de de bu kılıcın ikizi Fırtına var) Doğum Yeri: Los Angelas ama New York’ta yaşıyorum Rütbe: Melez Tanrı Ebeveyn: Zeus Taraf (tanrı, titan): Tanrılar (Birkaç kere Titan oldu ama artık değil ) Bildiği diller: İngilizce, İspanyolca ve birazcık Fransızca [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Özel Yetenek: Sevgili babam sağolsun, rüzgara, şimşeklere, daha doğrusu gökyüzü ve hava olaylarıyla ilgili her şeye hükmedebiliyorum. Onun dışında çok hareketli bir kişiliğim, bu yüzden asla yerimde duramam, her daim hareketliyim, bu sayede kolay kolay pusuya düşmem. Pegasus: Adı Nerissa, kısaca Ness. Bana çok sadık ve çok uysal bir pegasus kendisi. Ness'in rengi kahverengi, gözleri kestane rengi. Çok güçlüdür ve beni korumak için her şeyi yapabilir, çok fedakardır kendisi. Birbirimizi çok severiz ve kollarız. İsmi Denizler Tanrısı anlamına geliyor, onu Poseidon seçtiği için bu ismi verdim. Kişisel Özellikler: Çok gururluyum ve hırslıyım (sırf bu yüzden bir keresinde Olimpos’u yakmaya çalışmıştım ama bu konuya girmeyelim) genellikle bir şeyi kafama takmışsam yaparım, gözü pek deyimine konu olan kişi benim. Bir Athena çocuğu olmayabilirim ama oldukça zekiyim ve cesurumdur. Fiziksel Özellikler: Omuzlarıma dökülen düz kahverengi saçlarım, yine kahverengi gözlerimde her daim görebileceğiniz zekice (ve birazda kendini beğenmişçe) bir bakışım vardır. Boyum olması gerektiği kadar uzun, tenim güneşte parlayacak kadar açık renklidir. Melez Kampından Önce: Annemle yaşıyordum, bana babam hakkında hiçbir şey anlatmazdı. Gittiğim okullarda genellikle sorun çıkartır, disleksi ve DEHB yüzünden derslerime asla konsantre olamazdım. Bir gün Kestane adlı satirle tanıştım ve birlikte bir otobüsü harabeye çevirerek Melez Kampına geldik. Burası benim için günlük sıkıcı ve bir türlü anlayamadığım coğrafya derslerinden uzak bir kaçış yeriydi. Melez Kampından Sonra: Ah, hiç sormayacaksınız sandım. Kampta o kadar çok şey öğrendim ki! Tüm dövüş sanatlarınd ustalaştım, yeteneklerimi geliştirip Zeus'a layık bir evlat olduğumu kanıtladım. (Olimpos'u da yıkmaya çalıştım.. Off söylemeyeceğim diyip duruyorum ama aklımdan hiç çıkmıyor, kalıcı bir anıymış meğer ) Aynı zamana birkaç sarsıcı şey öğrendim. Bunlardan ilki annemin sevgilisinin aslında Poseidon olduğuydu ve babam ikisini kıskandığı için annemi kendisine aşık etmişti. Dolayısıyla iki babam var gibi bir şey. Anlayacağınız bir taşla iki kuş Güçlü Yanlarım: Daima kendime güvenerek işe başlarım, zeki ve çevik olmam beni düşmanıma karşı avantajlı hale getirir. Savaşırken daima bir planım olur ama genelde savaşırken gücüme güvenirim. Zayıf Yanlarım: Tüm işi kendi başıma yapmak ve tüm aferinleri tek başıma toplamak için yanıp tutuşurum. Fazla gururlu olduğum için her lafa çabuk sinirlenir, hiç yoktan kavga çıkartabilirim :/ *Sevdiğim Şeyler*Kimse inanamasa da biyoloji Yağmurlu havalarda dolaşmak Her ne kadar inkar etsemde tanrı Poseidon Eh, babamı da severim birazcık Bir kere görmüş olsam da Thaila Dostlarım Satirler ve orman nimflerinin partileri Pegasuslar *Sevmediğim Şeyler*Ukalalar Kendini benden üstün sananlar Matematik ve coğrafya Kehanetler İradesiz insanlar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Karakterimi okudunuz, şimdi söyleyin bakalım benim hakkımda ne düşünüyorsunuz??
En son Jennifer Amy Parker tarafından Çarş. Eyl. 15, 2010 12:24 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Stella Fabiano Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Jenny Parker Perş. Eyl. 09, 2010 8:52 am | |
| Karakterini biliyorum Jen, tek kelimeyle tam bir Zeus kızısın Ayrıca tüm kibirine ve ukalalığına rağmen bizlere çok değer verdiğini ve bizler için elinden gelen her şeyi yapabileceğinin de farkındayım. Kampta en sevdiğim melezlerden birisin (Bunu çok sık söylemem ha ona göre ) Hatta kamp dışında da en iyi arkadaşlarımdan birisin, seni çok severim Los Angelas doğumlu olduğunu bilmiyordum, eğer Hollywood'da yolun düşerse babamın yeraltı sarayına uğrayabilirsin, artık senin için bir sorun yaratacağını sanmam, Persephone'de çok konukseverdir. (Yılın üç ayı da olsa insan yeraltından sıkılabilir ve emin ol Persephone'nin canı orada sıkıntıdan patlamak üzere) Ve Poseidon ile arkadaş olduğunuzu biliyordum ama neredeyse baba-kız olduğunuzdan haberim yoktu Uzun lafın kısası en nefret ettiğim tanrının en sevdiğim çocuğusun sen. Arkadaşlığımızın kalıcı olması dileğiyle | |
|
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Jenny Parker Cuma Eyl. 10, 2010 10:13 am | |
| Jeeeen biricik dostum benim Hem de kuzenim ve kulübe komşum :*** İyiki varsııııın <3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Jenny Parker Cuma Eyl. 10, 2010 11:13 pm | |
| Sağolun canım kuzenlerim <3<3 Sizi çooookk seviyorum bende Yorumlarınız için teşekkür ederim, Stell katılıyorum, umarım hepimizin dostluğu kalıcı olur Eee başka yorum yok mu? Benimle arkadaş olmak isteyen ya da sadece özelliklerime yorumda bulunacak olan? | |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Jenny Parker Cuma Eyl. 10, 2010 11:17 pm | |
| Ben varım Jenny sen bizim tayfanın en aklı başında üyesisin, arada kendini kaybettiğin oluyor ama neyse Dostluğumuz hiç bozulmasın ^^ | |
|
| |
Hector Sentius Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Jenny Parker Cuma Eyl. 10, 2010 11:21 pm | |
| Ben de varım Kuzen
Gerçi En son Kaçak melezler görevinde bir araya gelmiştik ama olsun...
Rob'un dediği Gibi
Dostluğumuz Hiç bozulmasın
| |
|
| |
| Konu: Geri: Jenny Parker Cuma Eyl. 10, 2010 11:25 pm | |
| Sağolun kuzenler, umarım hep dost kalırız:) Bu arada bence bir ara tekrar göreve gitmeliyiz hep beraber Ah, bana aklı başında üye diyorsun ama bence sen, Hec ve Rose daha akıllısınız benden... Baban Hades bile olsa benim gibi hırsına yenik düşüp Kronos'un tarafına geçmedin en azından Robyn :/:/ Lucy'yi Kronos'un tarafına geçmemiş olsa da buraya yazmayacağım, bir Athena kızına göre fazla hareketli bir hayatı var Stell zaten delinin teki Zaten her gruba Stell gibi çatlak bir üye lazım, yoksa kime güleceğiz biz? | |
|
| |
| Konu: Geri: Jenny Parker Cuma Eyl. 10, 2010 11:27 pm | |
| Çok doğru dedin İnanır mısın, biz de Hec ile konuşuyorduk tekrar birlikte macera yaşayalım diye Yapalım bunu, tabii Rose, Stell ve Lucy da gelirse | |
|
| |
| Konu: Geri: Jenny Parker Cuma Eyl. 10, 2010 11:28 pm | |
| Kesinlikle katılıyoum, macera yaşamayı özledim, tek başıma tadı çıkmıyor canavar öldürmenin | |
|
| |
| Konu: Geri: Jenny Parker Cuma Eyl. 10, 2010 11:30 pm | |
| Aynen öyle Ama sitede ayak basmadığımız yer kalmadı sanırım, nerelere gitsekki | |
|
| |
Hector Sentius Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Jenny Parker Cuma Eyl. 10, 2010 11:34 pm | |
| Jenny Kime güleriz Stell olmasa Demişsin yukarda ama Ben Nereus Limanın'da denize düşünce herkes gülmüştü | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Jenny Parker Cuma Eyl. 10, 2010 11:46 pm | |
| Eveet ben gelirim kesinlikle! (Aslında Kayıp Kahraman'ın çıkmasını ve bizim oradan esinlenerek bir macera yaşamamızı planlıyordum ama o kadar bekleyemem ) Hector da komiklikte Stell'i aratmıyor, ama ben şu ana kadar bu sitede en çok Robyn'in temizlik rp'sine kopmuştum | |
|
| |
Stella Fabiano Hades'in Çocuğu
| |
| |
| Konu: Geri: Jenny Parker Çarş. Eyl. 15, 2010 12:25 am | |
| Eee, bu kadarcık mı yapacağınız yorumlar?? | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Jenny Parker Çarş. Eyl. 15, 2010 12:37 am | |
| Yok yok ben eksik kalmışım | |
|
| |
| Konu: Geri: Jenny Parker Çarş. Eyl. 15, 2010 12:41 am | |
| Ah, sağol Ann Sen olmasan benim halim ne olacak Arkadaşlarımın dışında lejantta babamın yapacağı yorumları da bekliyorum ya da tanrıça Hera'nın, bakalım ne diyecekler (Tabi diğer tanrı ve tanrıçalarda davetlidir ) | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Jenny Parker Çarş. Eyl. 15, 2010 12:48 am | |
| Her zman ve haha Özellikle Tanrıça Hera'nın | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Jenny Parker Çarş. Eyl. 15, 2010 7:08 am | |
| Tanrıçalardan önce ben geldim!!! Lejant ziyaretim hayırlı olsun.. Jenny süppersin!! :d <3 | |
|
| |
Hera Tanrıça
| Konu: Geri: Jenny Parker Cuma Eyl. 17, 2010 10:47 pm | |
| Ne dememi bekliyorsun Jennifer? | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Jenny Parker Cuma Ekim 01, 2010 10:14 pm | |
| Hey Jenny! Seninle fazla konuşmadık sanırım Ben Selly Afrodit kulübesinden | |
|
| |
| Konu: Geri: Jenny Parker Paz Ekim 03, 2010 5:46 am | |
| Selam Sell, selam Sat Teşekkür ederim geldiğiniz için ama ben ne zamandır online olamadığm için anca gördüm yazdıklarınızı, çok özür dilerim Amanın! Tanrıçam hoşgeldiniz Hiiç, sadece davet ettim, ne diyeceğiniz size kalmış | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Jenny Parker Paz Ekim 03, 2010 6:07 am | |
| Vuuu harikasın Jenny! Bayıldım lejantına mükemmelsin. Çok öptüm seni bu arada benim lejantımada gel. Senide lejantımda ilişkiler bölümüne eklemek istiyorum!! | |
|
| |
| Jenny Parker | |
|