Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Jenny Parker

+7
Ange Morgan Lamartine
Lucianna Fackrell
Hector Sentius
Robert Harris
Rose Denise Harris
Stella Fabiano
Jennifer Amy Carter
11 posters
YazarMesaj
Jennifer Amy Carter
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Jennifer Amy Carter

Jenny Parker Empty
MesajKonu: Jenny Parker   Jenny Parker Icon_minitimePerş. Eyl. 09, 2010 6:47 am

Selam, Sat, Serena ve Aleda'dan sonra bende böyle bir şey yapayım dedim Smile

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Ad-Soyad: Jennifer Amy Parker

Lakabı: Jenny ya da Jen (Bazende Amy)

Silah: Dehşet kılıcım. Babamın şimşeğinin bir parçasıyla yapılmıştır (Hatta Stell'de de bu kılıcın ikizi Fırtına var)

Doğum Yeri: Los Angelas ama New York’ta yaşıyorum

Rütbe: Melez

Tanrı Ebeveyn: Zeus

Taraf (tanrı, titan): Tanrılar (Birkaç kere Titan oldu ama artık değil Very Happy )

Bildiği diller: İngilizce, İspanyolca ve birazcık Fransızca

Özel Yetenek: Sevgili babam sağolsun, rüzgara, şimşeklere, daha doğrusu gökyüzü ve hava olaylarıyla ilgili her şeye hükmedebiliyorum. Onun dışında çok hareketli bir kişiliğim, bu yüzden asla yerimde duramam, her daim hareketliyim, bu sayede kolay kolay pusuya düşmem.

Pegasus: Adı Nerissa, kısaca Ness. Bana çok sadık ve çok uysal bir pegasus kendisi. Ness'in rengi kahverengi, gözleri kestane rengi. Çok güçlüdür ve beni korumak için her şeyi yapabilir, çok fedakardır kendisi. Birbirimizi çok severiz ve kollarız. İsmi Denizler Tanrısı anlamına geliyor, onu Poseidon seçtiği için bu ismi verdim.

Kişisel Özellikler: Çok gururluyum ve hırslıyım (sırf bu yüzden bir keresinde Olimpos’u yakmaya çalışmıştım ama bu konuya girmeyelim) genellikle bir şeyi kafama takmışsam yaparım, gözü pek deyimine konu olan kişi benim. Bir Athena çocuğu olmayabilirim ama oldukça zekiyim ve cesurumdur.

Fiziksel Özellikler: Omuzlarıma dökülen düz kahverengi saçlarım, yine kahverengi gözlerimde her daim görebileceğiniz zekice (ve birazda kendini beğenmişçe) bir bakışım vardır. Boyum olması gerektiği kadar uzun, tenim güneşte parlayacak kadar açık renklidir.

Melez Kampından Önce: Annemle yaşıyordum, bana babam hakkında hiçbir şey anlatmazdı. Gittiğim okullarda genellikle sorun çıkartır, disleksi ve DEHB yüzünden derslerime asla konsantre olamazdım. Bir gün Kestane adlı satirle tanıştım ve birlikte bir otobüsü harabeye çevirerek Melez Kampına geldik. Burası benim için günlük sıkıcı ve bir türlü anlayamadığım coğrafya derslerinden uzak bir kaçış yeriydi.

Melez Kampından Sonra: Ah, hiç sormayacaksınız sandım. Kampta o kadar çok şey öğrendim ki! Tüm dövüş sanatlarınd ustalaştım, yeteneklerimi geliştirip Zeus'a layık bir evlat olduğumu kanıtladım. (Olimpos'u da yıkmaya çalıştım.. Off söylemeyeceğim diyip duruyorum ama aklımdan hiç çıkmıyor, kalıcı bir anıymış meğer Very Happy ) Aynı zamana birkaç sarsıcı şey öğrendim. Bunlardan ilki annemin sevgilisinin aslında Poseidon olduğuydu ve babam ikisini kıskandığı için annemi kendisine aşık etmişti. Dolayısıyla iki babam var gibi bir şey. Anlayacağınız bir taşla iki kuş Razz

Güçlü Yanlarım: Daima kendime güvenerek işe başlarım, zeki ve çevik olmam beni düşmanıma karşı avantajlı hale getirir. Savaşırken daima bir planım olur ama genelde savaşırken gücüme güvenirim.

Zayıf Yanlarım: Tüm işi kendi başıma yapmak ve tüm aferinleri tek başıma toplamak için yanıp tutuşurum. Fazla gururlu olduğum için her lafa çabuk sinirlenir, hiç yoktan kavga çıkartabilirim :/

*Sevdiğim Şeyler*
Kimse inanamasa da biyoloji
Yağmurlu havalarda dolaşmak
Her ne kadar inkar etsemde tanrı Poseidon Smile
Eh, babamı da severim birazcık Razz
Bir kere görmüş olsam da Thaila
Dostlarım
Satirler ve orman nimflerinin partileri tongue
Pegasuslar

*Sevmediğim Şeyler*
Ukalalar
Kendini benden üstün sananlar
Matematik ve coğrafya Evil or Very Mad
Kehanetler
İradesiz insanlar

Karakterimi okudunuz, şimdi söyleyin bakalım benim hakkımda ne düşünüyorsunuz?? Very Happy Very Happy

En son Jennifer Amy Parker tarafından Çarş. Eyl. 15, 2010 12:24 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Stella Fabiano
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Stella Fabiano

Jenny Parker Empty
MesajKonu: Geri: Jenny Parker   Jenny Parker Icon_minitimePerş. Eyl. 09, 2010 8:52 am

Karakterini biliyorum Jen, tek kelimeyle tam bir Zeus kızısın Smile Ayrıca tüm kibirine ve ukalalığına rağmen bizlere çok değer verdiğini ve bizler için elinden gelen her şeyi yapabileceğinin de farkındayım.

Kampta en sevdiğim melezlerden birisin (Bunu çok sık söylemem ha ona göre Razz ) Hatta kamp dışında da en iyi arkadaşlarımdan birisin, seni çok severim Very Happy

Los Angelas doğumlu olduğunu bilmiyordum, eğer Hollywood'da yolun düşerse babamın yeraltı sarayına uğrayabilirsin, artık senin için bir sorun yaratacağını sanmam, Persephone'de çok konukseverdir. (Yılın üç ayı da olsa insan yeraltından sıkılabilir ve emin ol Persephone'nin canı orada sıkıntıdan patlamak üzere)

Ve Poseidon ile arkadaş olduğunuzu biliyordum ama neredeyse baba-kız olduğunuzdan haberim yoktu Smile

Uzun lafın kısası en nefret ettiğim tanrının en sevdiğim çocuğusun sen. Arkadaşlığımızın kalıcı olması dileğiyle Smile Smile
Rose Denise Harris
Poseidon'un Çocuğu
Poseidon'un Çocuğu
Rose Denise Harris

Jenny Parker Empty
MesajKonu: Geri: Jenny Parker   Jenny Parker Icon_minitimeCuma Eyl. 10, 2010 10:13 am

Jeeeen biricik dostum benim Smile

Hem de kuzenim ve kulübe komşum :***

İyiki varsııııın <3
Jennifer Amy Carter
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Jennifer Amy Carter

Jenny Parker Empty
MesajKonu: Geri: Jenny Parker   Jenny Parker Icon_minitimeCuma Eyl. 10, 2010 11:13 pm

Sağolun canım kuzenlerim <3<3 Sizi çooookk seviyorum bende Smile Yorumlarınız için teşekkür ederim, Stell katılıyorum, umarım hepimizin dostluğu kalıcı olur Smile

Eee başka yorum yok mu? Benimle arkadaş olmak isteyen ya da sadece özelliklerime yorumda bulunacak olan?
Robert Harris
Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
Robert Harris

Jenny Parker Empty
MesajKonu: Geri: Jenny Parker   Jenny Parker Icon_minitimeCuma Eyl. 10, 2010 11:17 pm

Ben varım Very Happy

Jenny sen bizim tayfanın en aklı başında üyesisin, arada kendini kaybettiğin oluyor ama neyse Smile

Dostluğumuz hiç bozulmasın ^^
Hector Sentius
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Hector Sentius

Jenny Parker Empty
MesajKonu: Geri: Jenny Parker   Jenny Parker Icon_minitimeCuma Eyl. 10, 2010 11:21 pm

Ben de varım Kuzen

Gerçi En son Kaçak melezler görevinde bir araya gelmiştik ama olsun...

Rob'un dediği Gibi

Dostluğumuz Hiç bozulmasın
Jennifer Amy Carter
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Jennifer Amy Carter

Jenny Parker Empty
MesajKonu: Geri: Jenny Parker   Jenny Parker Icon_minitimeCuma Eyl. 10, 2010 11:25 pm

Sağolun kuzenler, umarım hep dost kalırız:)

Bu arada bence bir ara tekrar göreve gitmeliyiz hep beraber Razz

Ah, bana aklı başında üye diyorsun ama bence sen, Hec ve Rose daha akıllısınız benden... Baban Hades bile olsa benim gibi hırsına yenik düşüp Kronos'un tarafına geçmedin en azından Robyn :/:/

Lucy'yi Kronos'un tarafına geçmemiş olsa da buraya yazmayacağım, bir Athena kızına göre fazla hareketli bir hayatı var Wink

Stell zaten delinin teki Razz Zaten her gruba Stell gibi çatlak bir üye lazım, yoksa kime güleceğiz biz? Smile Smile
Wink Wink Wink
Robert Harris
Robert Harris

Jenny Parker Empty
MesajKonu: Geri: Jenny Parker   Jenny Parker Icon_minitimeCuma Eyl. 10, 2010 11:27 pm

Çok doğru dedin Very Happy

İnanır mısın, biz de Hec ile konuşuyorduk tekrar birlikte macera yaşayalım diye Smile Yapalım bunu, tabii Rose, Stell ve Lucy da gelirse Smile
Jennifer Amy Carter
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Jennifer Amy Carter

Jenny Parker Empty
MesajKonu: Geri: Jenny Parker   Jenny Parker Icon_minitimeCuma Eyl. 10, 2010 11:28 pm

Kesinlikle katılıyoum, macera yaşamayı özledim, tek başıma tadı çıkmıyor canavar öldürmenin Smile
Robert Harris
Robert Harris

Jenny Parker Empty
MesajKonu: Geri: Jenny Parker   Jenny Parker Icon_minitimeCuma Eyl. 10, 2010 11:30 pm

Aynen öyle Very Happy

Ama sitede ayak basmadığımız yer kalmadı sanırım, nerelere gitsekki Razz
Hector Sentius
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Hector Sentius

Jenny Parker Empty
MesajKonu: Geri: Jenny Parker   Jenny Parker Icon_minitimeCuma Eyl. 10, 2010 11:34 pm

Jenny Kime güleriz Stell olmasa Demişsin yukarda ama Ben Nereus Limanın'da denize düşünce herkes gülmüştü
Lucianna Fackrell
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Lucianna Fackrell

Jenny Parker Empty
MesajKonu: Geri: Jenny Parker   Jenny Parker Icon_minitimeCuma Eyl. 10, 2010 11:46 pm

Eveet ben gelirim kesinlikle!

(Aslında Kayıp Kahraman'ın çıkmasını ve bizim oradan esinlenerek bir macera yaşamamızı planlıyordum ama o kadar bekleyemem Very Happy)

Hector da komiklikte Stell'i aratmıyor, ama ben şu ana kadar bu sitede en çok Robyn'in temizlik rp'sine kopmuştum Very Happy
Stella Fabiano
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Stella Fabiano

Jenny Parker Empty
MesajKonu: Geri: Jenny Parker   Jenny Parker Icon_minitimeCuma Eyl. 10, 2010 11:51 pm

Aman yaa, milletin işi gücü beni eeştirmek olmuş, halbuki ben senin hakkında ne güzel şeyler yazmıştım Jenny Mad

Macera mı dediniz? Balıklama atlarım, hani nerede Razz Razz
Jennifer Amy Carter
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Jennifer Amy Carter

Jenny Parker Empty
MesajKonu: Geri: Jenny Parker   Jenny Parker Icon_minitimeÇarş. Eyl. 15, 2010 12:25 am

Eee, bu kadarcık mı yapacağınız yorumlar??
Ange Morgan Lamartine
Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
Ange Morgan Lamartine

Jenny Parker Empty
MesajKonu: Geri: Jenny Parker   Jenny Parker Icon_minitimeÇarş. Eyl. 15, 2010 12:37 am

Yok yok ben eksik kalmışım Smile
http://yadigarlarrpg.yetkin-forum.com/forum.htm
Jennifer Amy Carter
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Jennifer Amy Carter

Jenny Parker Empty
MesajKonu: Geri: Jenny Parker   Jenny Parker Icon_minitimeÇarş. Eyl. 15, 2010 12:41 am

Ah, sağol Ann Smile Sen olmasan benim halim ne olacak Very Happy

Arkadaşlarımın dışında lejantta babamın yapacağı yorumları da bekliyorum ya da tanrıça Hera'nın, bakalım ne diyecekler Wink (Tabi diğer tanrı ve tanrıçalarda davetlidir Smile )
Ange Morgan Lamartine
Ange Morgan Lamartine

Jenny Parker Empty
MesajKonu: Geri: Jenny Parker   Jenny Parker Icon_minitimeÇarş. Eyl. 15, 2010 12:48 am

Her zman Smile

ve haha Very Happy Özellikle Tanrıça Hera'nın Smile
http://yadigarlarrpg.yetkin-forum.com/forum.htm
Satellite Morgan
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Satellite Morgan

Jenny Parker Empty
MesajKonu: Geri: Jenny Parker   Jenny Parker Icon_minitimeÇarş. Eyl. 15, 2010 7:08 am

Tanrıçalardan önce ben geldim!!!
Lejant ziyaretim hayırlı olsun..
Jenny süppersin!! :d <3
http://www.platis.forummum.net
Hera
Tanrıça
Tanrıça
Hera

Jenny Parker Empty
MesajKonu: Geri: Jenny Parker   Jenny Parker Icon_minitimeCuma Eyl. 17, 2010 10:47 pm

Ne dememi bekliyorsun Jennifer?
Lara Adams
Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Lara Adams

Jenny Parker Empty
MesajKonu: Geri: Jenny Parker   Jenny Parker Icon_minitimeCuma Ekim 01, 2010 10:14 pm

Hey Jenny!

Seninle fazla konuşmadık sanırım Very Happy

Ben Selly Afrodit kulübesinden Smile
http://www.melezkamprpg.yetkin-forum.com
Jennifer Amy Carter
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Jennifer Amy Carter

Jenny Parker Empty
MesajKonu: Geri: Jenny Parker   Jenny Parker Icon_minitimePaz Ekim 03, 2010 5:46 am

Selam Sell, selam Sat Smile Teşekkür ederim geldiğiniz için ama ben ne zamandır online olamadığm için anca gördüm yazdıklarınızı, çok özür dilerim

Amanın! Tanrıçam hoşgeldiniz Smile Hiiç, sadece davet ettim, ne diyeceğiniz size kalmış Wink
Serena Su Hanzadeoğlu
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Serena Su Hanzadeoğlu

Jenny Parker Empty
MesajKonu: Geri: Jenny Parker   Jenny Parker Icon_minitimePaz Ekim 03, 2010 6:07 am

Vuuu harikasın Jenny! Bayıldım lejantına mükemmelsin. Çok öptüm seni bu arada benim lejantımada gel. Senide lejantımda ilişkiler bölümüne eklemek istiyorum!! I love you

Jenny Parker
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Jenny Parker
» Jenny Parker
» jenny wonder
» Jenny'nin Şeytani Planı
» Jason Parker