| BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D | |
|
+9Claire Angel Deeply Alexis Kwon Satellite Morgan Serena Su Hanzadeoğlu Edward J. F. Newgate Mirabella LaPiere Zellana L. Tyler Dioné Callidora Darth Vader 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Darth Vader Demeter'in Çocuğu
| Konu: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Paz Mart 13, 2011 6:42 am | |
| Heeeeyyy!!!Ben sizin bildiğiniz kadarıyla Ann/Cia aaaslındaaa Bilgeee Burada kendime Bilge demek pek acayip geliyor.8. sınıftayım ve SBS mağduruyum bunu da önceden belirteyim Lena'yla aynı okula gidiyorum.O söyledi bana burayı.Ve itiraf edeyim kayıt olana kadar bayağı bir peşimde koştu ^^.Her neyseeee.Yaşıtlarıma göre uzun boyluyum.Böyle takılıyorum işte.Saçlarım ve gözlerim kahverengiiiii.Sonraaaaa...Bişi bulamadım Merak edene söyleyeyim ileride ne olacağımı bilmiyorum Genetik mühendisi istiyorum ama Tıp diye baskı yapıyorlar.Her neyse sizi sıkmayayım Bi deeeee...Bursa'da oturuyorum.Amma çok Bursalı var buralarda Çok sevmem buraları ama Heykel güzeldir neyseeeee Bu aralar ipini koparan gitara başladı o yüzden biraz soğudum gitardan Piyano da çalarııım beeen.Keman çalmak da istiyorum annemler abartma diyo Sonraaaa...Sporla aram iyi değildir pek ama kendi çapımda yüzmeyi ve voleybolu severim Aslında voleybolu pek sevmem...Her neyse Şimdiden söyleyeyim sıkı bir Spartacus ve Andy Whitfield -adamtaş-bunubilgeolaraksöylüyorum- hayranıyım ama Spartacus değişti çok tipsiz bi adamı getirdiler Andy'nin yerine...Zaten Andy de kanser hep of üzüldüm gene neyseee...Sıkı bir CNBC-e hayranıyım.E2 de severim aslında.Türk filmlerinden pek hoşlaşmam Amaaaaan amma konuştum P.S.Kopukkopukkopukkopukkopukkopukkopukkopukkopukkopuk Bir şey sormak isterseniz beybiler ek olarak ya da muhabbet isterseniz aşağıda yer bol.ooooo beybi beybi beeeybiiiii -biber dinlemem- öpüldünüz!!! | |
|
| |
Dioné Callidora Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Paz Mart 13, 2011 7:01 am | |
| vuvv. Çok smileyle kullanmışsın. Smileyleleri ve kullananları severim. Memnun oldum Sema bende. *.* | |
|
| |
| Konu: Geri: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Paz Mart 13, 2011 7:02 am | |
| | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Paz Mart 13, 2011 8:27 am | |
| Deli | |
|
| |
Mirabella LaPiere Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Paz Mart 13, 2011 9:32 am | |
| Oha bir an yabancı dizi sever birinin biber sevdiğini sanmıştım. Nednese ödüm koptu. o.O Benim çevre de just. sever olmadığından ben de sevmem pek aslında şarkılarını da sevdiğim söylenmez belki dinlemediğim içindir. Ama benden uzak dursun. Bu arada Bilge seninle karşılaştık mı biz ya, tanıdık geldin birden. WW'den falan çıkardım gibi neyse, Büşra ben de. Memnun oldum, + Bursa güzeldir ya. Fakat ben İStanbul'dayım. Orada kuzenim var ara sıra gidiyoruz zaten bir daha gidersem orada unuttuğun pc oyunumu alıcam. Hain kuzen getirmiyor her seferinde geldiği zaman. | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Paz Mart 13, 2011 11:24 am | |
| Spartacus için küçüksün sen Ona yaş sınırı koymalılar | |
|
| |
| Konu: Geri: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Paz Mart 13, 2011 11:33 am | |
| Ben izleyemiyorum onu ya. Kardeşim izliyor ama öyle bir tuahflık var bizde. | |
|
| |
| Konu: Geri: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Ptsi Mart 14, 2011 7:32 am | |
| - Tamara Zellana Ryan demiş ki:
- Deli
olabilir Ve Anna!!Vallahi bilmiyorum ben herkese tanıdığım ben halkın bağrından kopup gelen bir çoşuk deliyim -voooaaavvvv- Yonnn!!!! Spartacus'e hiç de küçük değilim...Gerçi ben Spartacus izlemiyorum ''Andy Whitfield'ı izliyorum'' Ov ye man!! <3 | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Ptsi Mart 14, 2011 7:39 am | |
| Ahaaaaa ben yerim bu kızı abiii yaaa almasın kimse elimden!!!!! | |
|
| |
| Konu: Geri: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Ptsi Mart 14, 2011 7:42 am | |
| Serrrrrüüüüüüüü <3 <3 <3 Almayın beni onun elindeeeeennnn Ben olduğum yerde mutluyuuuuummmm <3 <3 <3 ov ye girl!!! | |
|
| |
| Konu: Geri: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Ptsi Mart 14, 2011 8:10 am | |
| Asdfghjk. Delisin sen abi! İçimdeki deli Sere'ciği ortaya çıkartıyorsun ahahaha | |
|
| |
| Konu: Geri: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Ptsi Mart 14, 2011 8:13 am | |
| Bu arada adını değiştiriomuşsun beybi yenisine bayıldım -öptürük Leon- ben içindeki yaramaz çöcüğü ortaya çıkartıyorum herkesin.bana takul hayatını yaşa beybü | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Ptsi Mart 14, 2011 8:18 am | |
| Canıııııııııııııııııııııııııııııııııııııım. Spartacus kalpkalp. Dün izledim, Gods Of The Arena. Tabi internettekinin keyfi farklı ama televizyon başında çekirdek çitleyerek izleyince de farklı zevkli oluyor tabi. (: Her Bursalı'ya söylediğimi söylüyorum; dostum bana iskender yolla. asffdsgsfd. Ayrıca, ben de genetik mühendisliği istiyorum! Melez dölleri birleştirip baskın, resesif falan filan. agsfdjhgdfs. Ayrıca ben de mağduruum. Ne çok ortak yanımız varmış böyle karındaşııım. Kalp sana. | |
|
| |
| Konu: Geri: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Ptsi Mart 14, 2011 8:25 am | |
| Bak böyle uzun yazmışsın beybi şöyle cevap vericem yiceksin beni Muaaaaa Kardeşiiiimmm <3 <3 <3 | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Ptsi Mart 14, 2011 8:42 am | |
| Spartacus'e başaldım ya. İyi gidiyorum. asdlkjg ve Andy!! Adam taş. *-* | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Ptsi Mart 14, 2011 9:40 am | |
| Birde internetten izliyorlar. Yazık yazık gençlik nereye gidiyor. O filmde şiddet unsurlarını geçtim ilginç unsurlarda var. Sakin olun gençlik. O adama değmez. O adam kanser pis ezik köylü styla yani Onu bırakın ben daha yakışıklıyım | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Ptsi Mart 14, 2011 9:57 am | |
| Heeyooo Annü'm benniim Cnbc-e forever maan Çok ortak noktamız var beybi hiç fark etmemiştim. Ehem, ama ben Spartacus pek sevmem full şiddet ve şeyden oluşuyor yani pek tarzım değil asdfg. Yondaime-kun'dan biraz kıskançlık sezdim asdffggh | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Salı Mart 15, 2011 9:26 am | |
| ooo Yonn biraz değil Lexi baya bir kıskançlık havası var burda | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Salı Mart 15, 2011 9:42 am | |
| | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Salı Mart 15, 2011 10:13 am | |
| | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Çarş. Mart 16, 2011 3:20 am | |
| İlkin ; Yon ilginç unsurlar derken "kan ve kum"u kastetmemiş. Öhöm öhöm , başka içerikler işte. | |
|
| |
| Konu: Geri: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Çarş. Mart 16, 2011 5:13 am | |
| Biliyoruz Aliş. Eee Bilge, büyüyünce beraber gen mühendisliği yeri açalım mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Çarş. Mart 16, 2011 5:52 am | |
| Öhhö Öhhö Saaaat !!! Spartacus'ü internetten izlemeni yasaklıyorum O neymiş o öyle birde gods of arena izliyor. İngilizceyi dinleyerek anlamadığınızı umarak kendimi rahatlatmak istiyorum. Oradaki Gaia tam fitne fesatçı izleme işte. | |
|
| |
| Konu: Geri: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Çarş. Mart 16, 2011 5:57 am | |
| Uuu sen de izliyormuşsun Yon. Benim ingilizcem iyidir bir kere. Bir de ikide bir "That's a great honor." gibi bişiler dediği için anlamak zor olmuyor. Ama peki beyim, izlemeyik. asjhfajhfd.
En son Satellite Morgan tarafından Çarş. Mart 16, 2011 8:21 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Çarş. Mart 16, 2011 8:06 am | |
| Bak oradaki her neyse karıştırmayacağım That's great onure değil o that's great honor Gerçi bazı altyazı çevirmenleri dile dokunmadan çeviriyor ama artık ben Jupiter's **** demesinden bıktım. Hep aynı küfürü ediyor İzleyipte ne edeceksin sanki güzel değil o kadar | |
|
| |
| Konu: Geri: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Çarş. Mart 16, 2011 8:22 am | |
| Ben zaten honor yazdım. | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Perş. Mart 17, 2011 6:17 am | |
| Bilgeeeeeee Aslında burdakinden daha bile çılgınsın,ama az yazmışsın buraya Seni siteye üye yapana kadar canım çıktı,şimdi sitenin başından kaldıramaz oldum Ayrıca Yon,senin spartacus le sorunun ne?!bırak izlesin sat! | |
|
| |
Fenix Blume Apollon'un Çocuğu/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Perş. Nis. 07, 2011 2:06 am | |
| Ebo sen de mi Bursa'dasın ben dee =D Nerede okuyorsun =D | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D Perş. Nis. 07, 2011 8:11 am | |
| Olay Spartacus'e dönmüş burada ya Ben izlemiyorum ama annem bayılıyordu ona ya 0_0 Anneme yasaklayayım bare BPY'ye uyayım | |
|
| |
| BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D | |
|