Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)

+5
David Marquez Parker
Alexia Sophie Russell
Georgina Orwell
David Killer
Hypnos
9 posters
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
YazarMesaj
Hypnos
Tanrı
Tanrı

Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Empty
MesajKonu: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimePerş. Mayıs 12, 2011 8:13 am

Merhaba çocuklar kulübeniz nasıl bakalım ? Smile Very Happy
David Killer
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
David Killer

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimePerş. Mayıs 12, 2011 8:24 am

heeeeeeeeeeeey! babamız gelmiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşş.!!!! kulübede durumlar iyi ama siz nasılsınız?
Hypnos
Tanrı
Tanrı

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimePerş. Mayıs 12, 2011 8:28 am

İyi bari kulübe iyi olsun bende iyi olurum.Yalnız kulübenin iyi olduğu belli olmuyor Hypnos kulübesi uykucu olmayan bir babanız geldi haberniz olsun Smile
Georgina Orwell
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
Georgina Orwell

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimePerş. Mayıs 12, 2011 8:45 am

Hoşgeldin baba. Smile
Hypnos
Tanrı
Tanrı

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimePerş. Mayıs 12, 2011 8:52 am

Hoş bulduk kızım.Nasılsınız siz kulübenizde sorun varmı kavga falan Smile ?
Georgina Orwell
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
Georgina Orwell

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimePerş. Mayıs 12, 2011 8:53 am

Lexis ile aramızda intikam rüzgarları esiyor.
Hypnos
Tanrı
Tanrı

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimePerş. Mayıs 12, 2011 8:57 am

Ne oluyor da aranızda intikam rüzgarları esiyor.Söylede rüzgarları dindirelim Smile
Georgina Orwell
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
Georgina Orwell

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimePerş. Mayıs 12, 2011 9:03 am

Yav, Lezis beni 11 denetleme sırasında temizliğini benden önce bitirdiği halde bana yardım etmedi. Tama etmeyebilir ama kampa yeni gelmiştim o zaman. Snra ben de 12. denetlemede ölü numarası yaparak onu - ve diğerlerini- bir güzel korkutunca benden intikam almak istiyor.
Hypnos
Tanrı
Tanrı

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimePerş. Mayıs 12, 2011 9:07 am

Lexis girince ben onunla konuşurum kızım merak etme. Smile Kimse birbirine intikam duymasın.Kim bilir belki sizden küçük kardeşleriniz gelir.Onlara kim örnek olacak.Siz tabi ki böyle mi örnek olmayı düşünüyorsunuz.Merak etme Gina ben Lexis ile konuşurum. Smile Başka kavga veya öyle durum var mı ?
Alexia Sophie Russell
Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Alexia Sophie Russell

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimePerş. Mayıs 12, 2011 6:03 pm

Ben ve Gin arasında esen intikam rüzgârları dışında yok... Sanırım. Rolling Eyes
Bu arada baba, sanırım Tanrıların Oyunu'ndaki tuzağını çözmüş bulunmaktayım. Very Happy Kızını kandırmayı düşünmemelisin babaaa! Razz
Ne kadar şanslıyız bu aralar ya, önce Morpheus, sonra babamız geldi. Morpheus'u elçi olarak göndermiş olmalısın, değil mi babacığım? ^^
Hypnos
Tanrı
Tanrı

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimeCuma Mayıs 13, 2011 2:45 am

Hayır kızım ben daha yeni geldim Very Happy. Morpheus'la daha konuşmuşluğum yok oğlum olmasna rağmen Very Happy Ve Lex bu intikam rüzgarlarının durmasını istiyorum.Bu rüzgarlar tüm kulübeyi sararsa kulübeyi yerinde alıp götürebilir ve kulübe kulübe olmaktan çıkabilir.Bu yüzden lütfen barışın ve bir daha böyle intikam rüzgarları esmesin.Babanız olarak rica ediyorum ççocuklar bana söz verin.
Georgina Orwell
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
Georgina Orwell

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimeCuma Mayıs 13, 2011 3:21 am

Baba, birinde suç arayacaksan Lexi'de ara. 11 denetlemede biraz ellerini oynatıp bana yardım etseydi ortalıkta intikam rüzgarı falan omayacaktı. Kusura bakmayın ama ben biraz(!) hırslı ve kindarım yani. Bana yapılanları unutmam.
Georgina Orwell
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
Georgina Orwell

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimeCuma Mayıs 13, 2011 3:22 am

*flood*
Bu arada partiye ben yazyorum. Eğer şimdi yazan olursa baba, lütfen ona ömrünün sonuna doğru bir gram uyku verme. Very Happy
Hypnos
Tanrı
Tanrı

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimeCuma Mayıs 13, 2011 3:52 am

Düşünürüz kızım Very Happy Sen partiye yaz ama ben sizden söz vermenizi istiyorum isterseen unut istersen unutma ama bir daha initkam rüzgarları esmesini is-te-mi-yo-rum!!!
Alexia Sophie Russell
Alexia Sophie Russell

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimeCuma Mayıs 13, 2011 6:16 am

Gin'in davranışlarına göre değişir baba. Ben huzurdan yanayım her zaman. Ama ben de kız kardeşim gibi yapılanı unutmam. Smile
Ayrıca Georgina, Hypnos kulübesindesin. Yani bu kulübede uyumak kadar doğal bir şey yok ve sen önce bitirseydin sen de giderdin. Cool
Georgina Orwell
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
Georgina Orwell

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimeCuma Mayıs 13, 2011 7:11 am

Ama yeni gelmiştim kampa ve temizlik yapmaya pek alışık olduğum da söylenemez. Wink
Ve ben de uyumanın bu kulübede olan en doşal şey olduğunu inkar etmiyorum ama ben biraz farklıyım. Kötü bir kişiliğim ben. Cool Ve kötüler uyumaz. Cool
David Killer
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
David Killer

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimeCuma Mayıs 13, 2011 7:17 am

Burada bile kavga ediyorsunuz.. Bari babamızın önünde yapmayın ya.. Wink
Georgina Orwell
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
Georgina Orwell

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimeCuma Mayıs 13, 2011 7:23 am

Kavga değil, sadece tartışma. Kötüler uyumazı da güzel bulmuşum. Bir ara yazısını yptırayım bunun.... (Kendi kendine düşünür Georgina)
Alexia Sophie Russell
Alexia Sophie Russell

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimeCuma Mayıs 13, 2011 7:31 am

David, biz kavga etmiyoruz, sadece laf dalaşı... Very Happy
Ayrıca Gin, bunu ben de sevdim. Ne yazık ki (!) kötü değilim. Razz
Georgina Orwell
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
Georgina Orwell

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimeCuma Mayıs 13, 2011 7:34 am

İyi ki(!) kötü değilsin. Yoksa ilk günden enselenirdin. Very Happy
Hypnos
Tanrı
Tanrı

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimeCuma Mayıs 13, 2011 10:41 am

Çocukaar şuan bu kavganıza laf dalaşınıza ya da tartışmanıza ne derseniz deyin çok sinirlendim.Ama ne kadar sinirlensem de siz benim çocuklarımsınız ve size bişey yapmam tabi.Bu tartıştığınız konuda bir dert bölümünüz var zaten kulübede.Ve size söylemek istediğim şey Ben kimsede suç aramıyorum ve bu tartışmanızın da mantıksız olduğunu düşünüyorum.Siz kardeşsiniz, burada kavga değil yardımlaşmanız gerek.Size bu konuyla ilgili son sözüm Barışmanızı istiyorum. Artık barışın diyorum size kimseyi de suçlamayacağım.Bu sorun burada başlayıp burada bitsin artık.Bir daha da böyle birşey yapmayın olsun bitsin.!
Alexia Sophie Russell
Alexia Sophie Russell

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimeCuma Mayıs 13, 2011 10:33 pm

Gin, babamız rica etmeseydi sana çok güzel(!) şeyler söylerdim ama susuyorum. Tamam, ben artık kavga etmiyorum baba. Ama onu bilemem.
Hypnos
Tanrı
Tanrı

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimeCuma Mayıs 13, 2011 10:36 pm

Teşekkür ederim Lex.Bir daha böyle birşey olmamasını istiyorum.Ve bu kavgayı kendi tarafından(!) sonlandırdığın için çok sevindim.Eee kulübede sadece 3 melez bir tanrı mı açıyor sadece Very Happy
Alexia Sophie Russell
Alexia Sophie Russell

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimeCuma Mayıs 13, 2011 10:41 pm

Malesef... Sad Bir ara Ryzell'de açıyordu ama o da ortadan kayboldu. Kısacası evet, bu kadarız. Aslında Morpheus'da uğrasa fena olmaz Very Happy
Hypnos
Tanrı
Tanrı

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimeCuma Mayıs 13, 2011 10:44 pm

Birileri ölümsüz kardeşini mi özlüyor ? Very Happy
Alexia Sophie Russell
Alexia Sophie Russell

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimeCuma Mayıs 13, 2011 10:50 pm

Biliyorsun baba, bir ara onunla kavga etmiştik. Sonra barıştık. Eh, güzel rüyalar için aramızı iyi tutmalıyız. Very Happy Ayrıca bende biraz fazla abi sevgisi var. Rich, Morpheus farketmiyor yani Smile
Hypnos
Tanrı
Tanrı

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimeCuma Mayıs 13, 2011 11:27 pm

İstersen konuşurum bir ara gelir kulübenize Very Happy Bişeler yaparsınız güzel rüyalar istersiniz Very Happy
Georgina Orwell
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
Georgina Orwell

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimeC.tesi Mayıs 14, 2011 1:26 am

Lez, ben de babamız berışmamızı istemeseydi sana çok güzel(!) cevap verirdim ama babamızın ricası işte. Ben de artık kavga etmiyorum ve evet, başka kardeşlerimiz de açaydı keşke ama açmıyor. Baba, bari onlara ceza ver. Birilerine ceza verildiğini görmeyi iple çekiyorum. Twisted Evil
Hypnos
Tanrı
Tanrı

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimeC.tesi Mayıs 14, 2011 2:35 am

Onlara ceza verme işini Athena'ya bırakıyorum. Twisted Evil O daha güzel cezalar verir ama ben yine de cezadan yana değilim. Very Happy
Alexia Sophie Russell
Alexia Sophie Russell

MesajKonu: Geri: Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)   Bilin Bakalım Kim Geldi ? :) Icon_minitimeC.tesi Mayıs 14, 2011 2:41 am

Üzülme Gin, babamızın da dediği gibi Athena gereken cezayı verir. Very Happy

Bilin Bakalım Kim Geldi ? :)
1 sayfadaki 8 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
 Similar topics
-
» BurayaBurayaBurayaBuraya!!! -Bilin Bakalım Kimim?!- :D
» bil bakalım kim?
» Tanıyın bakalım :)
» Haydi bakalım Hades kızı
» Yaz geldi.